Laura, soția lui Sorin Pușcașu, dă de pământ cu Zanni, chiar înainte de finala Survivor All Stars: „A făcut tot felul de strategii”
Data publicării:
Laura, soția lui Sorin Pușcașu, nu s-a mai putut abține și a răbufnit la adresa lui Zanni, chiar înainte de finala Survivor All Stars.

Competiția Survivor All Stars se apropie de final. În această seară, telespectatorii vor afla marele câștigător al show-ului din Repuplica Dominicană. După ce în ediția de miercuri, 29 mai, în urma duelului decisiv a fost eliminat Sorin Pușcașu, soția sa, Laura, a fost invitată în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, unde a făcut acuzații dure la adresa lui Zanni.

Laura, soția lui Sorin Pușcașu, dă de pământ cu Zanni, chiar înainte de finala Survivor All Stars: „A făcut tot felul de strategii”

După ce a văzut imaginile în care Zanni a precizat că i-ar fi plăcut să fie cei mai buni în dreapta lui, făcând referire la Sorin Pușcașu și Andrei Ciobanu, Laura, soția lui Sorin Pușcașu, a răbufnit. Ea a ținut să precizeze că Zanni a făcut tot felul de strategii în competiție și, deși a precizat că a ajuns în semifinală cu cei mai slabi, ea a punctat faptul că soțul ei câștigat colane de imunitate și a avut dueluri mult mai grele, în comparație cu Zanni.

„El e cel care a făcut tot felul de strategii. El i-a votat pe cei mai buni de la Războinici. Îi spune lui Sorin că a ajuns cu cei mai slabi, păi Sorin a câștigat colane de imunitate, Zanni zero. El a avut dueluri grele câștigate, nu d-alea să dea cu trei totemuri. Zanni a avut niște dueluri foarte ușoare în comparație cu ale lui Sorin, pe bune, au fost grele ale lui Sorin. Nu, nu sunt subiectivă, pe bune. Uitați-vă la ultimele două dueluri. Au fost imposibil de grele, deci Sorin abia mai respira.

Nu poți să spui de Sorin că a fost slab. Singurul lucru de care se putea lega este că era mai încet pe traseu. El nu a specificat niciodată motivul pentru care a fost încet. A demonstrat în ultimul duel că poate să fie și vitezist, l-a întrecut pe Ciobanu de vreo două ori, însă el nu a vrut să se accidenteze, avea probleme și cu spatele. A fost, prudent, asta a fost. El a ajuns la final și a luat o groază de puncte”, a Laura, soția lui Sorin Pușcașu, în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Te-ar putea interesa și: Iancu Sterp a răbufnit, după ce Zanni a afirmat că a ajuns cu oameni slabi în semifinala Survivor All Stars: „Mi s-a părut prostesc din partea lui”

Sorin, dezamăgit de Zanni: „Nu i-a spus în față niște lucruri. Le-a spus doar în fața camerei când dădea interviuri”

Laura a adăugat că soțul ei este dezamăgit de Zanni pentru că acesta nu i-a făcut anumite observații în față și a preferat să le spună în fața camerei de filmat. După ce a văzut testimonialele la televizor, Sorin Pușcașu a făcut chiar și un videoclip în care a ținut să facă câteva lămuri.

„Cred că lumea de acasă a văzut clipul lui Sorin de pe YouTube și de pe TikTok. Sorin a fost puțin dezamăgit de Zanni pentru că nu i-a spus în față niște lucruri. Le-a spus doar în fața camerei când dădea interviuri și Sorin a simțit nevoia să corecteze niște lucruri pe care Zanni le-a spus acolo în emisiune. A fost surprins și de aceea a simțit nevoia să facă niște mențiuni. A fost dezamăgit, dar el și-a văzut de treaba lui, dar este un tip foarte sincer și nu a vrut să lase ca lucrurile să se înțeleagă diferit”, a mai precizat Laura.

Te-ar putea interesa și: Sorin Pușcașu, acuzații dure împotriva lui Zanni: „Ești egal cu zero. Ai grijă pe cine acuzi, că s-ar putea să se întoarcă”

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete



Sursa foto: https://www.freepik.com/, @__natalisha__

Cinci zodii care vor obține câștiguri financiare în decembrie. Va fi o lună a prosperității

Adevăruri ascunse/ YouTube

Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o trădare profundă

Captură video: Pro TV. Sursa foto: Mihai Trăistariu/Instagram

Karmen Simionescu s-a dat de gol și a spus asta despre Mihai Trăistariu, în direct la TV: „Sper să nu vadă vreodată, dar aia e, îmi asum”

Captură video: YouTube/Vocea României

Horia Brenciu a izbucnit în lacrimi la Vocea României. Vedeta nu s-a putut abține: „Când aud vocea ei, tresar. Brusc, toate amintirile se îngrămădesc în capul meu” / Video

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top trei zodii norocoase la moșteniri. Mihai Voropchievici: „Toamna va fi plină de abundență pentru ei”

Sursă foto: Facebook/Daiana Prodan

Daiana, atac dur la adresa lui Radu Vâlcan. Imaginile care nu s-au văzut la TV: „Se lua de mine! Mă atacau foarte mult. Nu au dat chestiile astea la televizor” 

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'

„Ai hărțuit-o, lovit-o, ți-ai bătut joc de ea”. Zanni îl face praf pe Jador, după ce a declarat că Oana Ciocan are o nouă relație: „Stătea cu ochii vineți de lacrimi legată de pat în casă”

Captură video: YouTube/Vocea României

Oleg Spînu, finalist Românii au talent 2023, a întors toate scaunele la Vocea României. Irina Rimes: „Te vreau atât de mult, încât mi-am blocat doi colegi!” / Video

Captură video: YouTube/Emisiuni Prima TV

Marian Golea, horoscop chinezesc pentru luna octombrie. Zodia care ar putea să primească o sumă de bani

Captură video: YouTube/Vocea României

Jitaru Lavinia a făcut senzație pe scena de la Vocea României. Theo Rose s-a ridicat de pe scaun și și-a pus mâinile în cap / Video

Captură video: YouTube/ Radu Tibulca. Sursă foto: Instagram/Karmen Simionescu

„Auuu, au”. Cătălin Botezatu, reacție neașteptată după ce Karmen Simionescu a spus în direct la TV că își dorește să se mărite cu el

Sursă foto: Freepick/ pikisuperstar

Cele patru zodii care vor avea doar noroc în octombrie. Va fi o lună cu reușite pe toate planurile




pixel