Laurențiu Reghecampf a plecat de la Universitatea Craiova. Prima reacție a antrenorului
Data publicării:
Laurențiu Reghecampf și Universitatea Craiova au întrerupt contractul.

Laurențiu Reghecampf a rămas fără loc de muncă, după ce Universitatea Craiova a anunțat faptul că fostul partener al Anemariei Prodan nu mai antrenează echipa. Acest lucru a fost confirmat și de acesta, care, de acum, este liber de contract. Laurențiu Reghecampf a preluat această echipă în luna iulie 2021, obținând, în tot acest timp, 25 de victorii și 12 înfrângeri.

”Așa este, am închis colaborarea în această seară (n.r. duminică seară) cu Universitatea Craiova. Vreau să mulțumesc mult publicului, jucătorilor și celor alături de care am muncit în acest an și să urez succes echipei mai departe. A fost o experiență interesantă”, a spus Laurențoi Reghecampf pentru Digi Sport.

Anunțul oficial făcut de Universitatea Craiova

Anunțul oficial al întreruperii de contract a fost făcut chiar de Universitatea Craiova, pe pagina personală de Facebook. Acolo se spune că decizia a fost luată împreună cu încă soțul Anemariei Prodan, căruia echipa îi mulțumește pentru aportul adus până acum. Nu este menționat nimic însă de cauza plecării. 

Printre posibilele nume care se vehiculează că îi pot lua locul lui Reghecampf se numără Mirel Rădoi și Laszlo Balint, care sunt liberi de contract, dar și Liviu Ciobotariu, care și-a prelungit contractul la FC Volungtari, potrivit sursei citate.

”Clubul Universitatea Craiova și antrenorul Laurențiu Reghecampf au decis, de comun acord, încetarea raporturilor contractuale. Îi mulțumim lui Laurențiu Reghecampf pentru tot ceea ce a realizat la Știința și îi dorim mult succes mai departe”, a anunțat Universitatea Craiova, pe pagina oficială de Facebook.

Elena Merișoreanu s-a întâlnit cu Corina Caciuc. Ce părere are cea mai bună prietenă a Ionelei Prodan despre actuala parteneră a lui Laurențiu Reghecampf

Ce spunea Anamaria Prodan despre situația lui Laurențiu Reghecampf la Universitatea Craiova

Anamaria Prodan a vorbit recent despre conflictul care a apărut între fostul ei partener și gruparea pe care o antrena. Aceasta spunea faptul că Laurențiu Reghecampf se identifica cu alte nume mari din acest domeniu, însă nu este vorba despre așa ceva. De asemenea, impresara a ținut din nou să puncteze faptul că toate aceste schimbări au venit de când el a decis să plece pe o cale separată față de ea. 

"Reghe se ține de contract. Nu există prietenie cu Rotaru. El asta a învățat de la mine, contractul se duce la bun final. El a învățat mai puțin pe parte de contracte. A fost obișnuit să stea liniștit, cu contracte perfecte. E greu ca antrenor dacă nu faci performanță.

El vrea să fie ca Lucescu, Olăroiu să își ia ce jucători vrea. Măiestria lui s-a văzut la Chiajna și în primul mandat la FCSB, când nu au fost bani. Laur are nevoie de cineva puternic.

Lui îi e teamă de jurnaliști, de tot. El cât era soțul meu nu avea probleme. Cu mine nu avea Facebook, Instagram. Astea erau lucruri de puști. El nu a putut sta pe drumul ăsta și asta l-a afectat.", a spus Anamaria Prodan, potrivit digisport.

Anamaria Prodan, întâlnire de gradul zero cu Laurențiu Reghecampf. Despre ce au discutat cei doi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: anamria prodan  laurentiu reghecampf  plecat  universitatea craiova 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel