Laurențiu Reghecampf, adevărul despre relația cu Corina Caciuc. De când sunt împreună cei doi: Sunt foarte fericit, o iubesc
Data actualizării:
Data publicării:
Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, povestea lor de dragoste. Când s-au cunoscut cei doi și cum a început totul?

Laurențiu Reghecampf a mers în podcastul lui Cătălin Măruță unde a vorbit despre divorțul de Anamaria Prodan, dar și despre relația cu Corina Caciuc, cea care îi va dărui un copil peste doar 2 luni și jumătate. 


Antrenorul Universității Craiova radiază de fericire alături de noua iubită și spune că este mai fericit ca niciodată. Iubita în vârstă de 30 de ani îl va face tătic de băiat pentru a treia oară. 


Laurențiu Reghecampf a vorbit pentru prima oară despre relația cu Corina Caciuc și a dezvăluit cum s-au cunoscut ei doi.


„Am cunoscut-o la un eveniment, la o petrece, dar nu am cunoscut-o direct, doar am văzut-o. După am încercat să iau legătura cu ea și să o cunosc cu adevărat. Am cunoscut-o pe Corina în urmă cu 1 an și 8 luni, aproximativ 2 ani.

Nu cred că este important și nu cred că interesează pe nimeni cum ai cunoscut pe cineva. Important este ce simți pentru persoana respectivă și ce se va întâmpla de acum încolo sau care este legătura.

Sunt foarte fericit, o iubesc, o să avem un băiat împreună. Simt că lucrurile pentru mine au luat o întorsătură foarte pozitivă. Mi-aș fi dorit ca și Anamaria să aibă parte de același lucru”, a declarat Laurențiu Reghecampf în podcastul „Acasă la Măruță”.


Ce a făcut Ana este foarte urât

Laurențiu Reghecampf a decis să vorbească pentru prima dată în public despre acuzațiile care i-au fost aduse de sexy-impresara și vrea să își facă dreptate. 


"În primul rând, ce a făcut Ana este foarte urât. Uită-te la tine în primul rând, ce ai făcut tu! Analizează-te pe tine. Ai fost tu cea mai corectă? Ai făcut tu cum trebuie lucrurile în relația cu mine, iar eu am greșit mereu? (...) Clar m-a deranjat foarte tare. Îmi pare rău că nu am luat decizia de atunci. Nu mi-aș fi închipuit niciodată că Anamaria poate să facă așa ceva.

La un moment dat a zis că i-am luat ceasurile. Păi a vrut ceas Richard Mille. Am dat 100.000 de euro. Mie dacă-mi spunea că vrea geantă Hermes de 75.000 de euro, de crocodil, de nu știu care, niciodată nu i-am zis nu. Ea poate să declare ce vrea, dar nu are cum să spună că ea a adus banii. Eu am câștigat câteva zeci de milioane de euro. Sunt banii lui mama. Pe bune? Păi ce, era Ionela Prodan șeicul de la Al Wahda sau de la Al Hilal? Eu i le-am cumpărat. Pot să spun tare, răspicat, tot. Și am și facturile”, a mai spus antrenorul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Anamaria Prodan  corina caciuc  laurentiu reghecampf  relatie 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO


Nume de zâne pentru fete: Sunt fantastice!

Pentru a vă ajuta să descoperiți unicul și magicul, vom...



pixel