Laurențiu Reghecampf, chemat de urgență în România. Anamaria Prodan: „Să vină să divorțăm că deja este prea mult. Să închidem acest circ”
Data publicării:
Anamaria Prodan îi cere în mod public lui Laurențiu Reghecampf să vină în România pentru a finaliza procesul de divorț.

Laurențiu Reghecampf a semnat în urmă cu ceva timp un nou contract cu echipa de fotbal Neftchi Baku, după ce a plecat de la Universitatea Craiova. Celebrul antrenor s-a mutat în Azerbaidjan alături de iubita sa și bebelușul lor nou născut. 

Deși profesional îi merge foarte bine, în țară, fosta parteneră îl așteaptă pentru a finaliza divorțul. Anamaria Prodan nu mai are răbdare să scape de căsnicia care s-a destrămat cu scandal, după 15 ani. 


Anamaria Prodan: „Nu avem de ce să stăm legați unul de altul!”

“Acestea sunt problemele familiei pe care sper și mă rog la Dumnezeu să le închidem, cu cât mai repede cu atât mai bine. M-am săturat să facem deliciul presei de atâția ani. Reghe nu realizează acest lucru pentru că a fost ușor în mintea lui să-i construiesc o asemenea imagine, un asemenea nume și o asemenea carieră.

Eu însă știu cât m-am chinuit 15 ani! Sper să vină să divorțăm că deja este prea mult de când mă rog de el să închidem acest circ. Este fericit, are o nouă familie, are un contract în străinătate, nu avem de ce să stăm legați unul de altul”, a declarat Anamaria Pordan, pentru Click!


Anamaria Prodan: „Sper ca amanta să-l convingă să divorțeze, sa închidă procesele pe care singurel le-a deschis!”


„Dacă vrea să-și viziteze copilul este bine venit, dacă nu, la fel. Nu este problemă. Bebeto s-a obișnuit în 2 ani să nu-l vadă, deci … este la latitudinea lui dacă vrea să-l vadă sau să-l ajute! Eu, Anamaria Prodan, am mers mai departe, mi-am învățat lecția și am hotărât să nu mai vorbesc despre nimic din viața mea! Eu și copiii mei vrem sa terminam mai repede acest divorț și să uităm de absolut tot!

Sper ca acest nou copil al lui și amanta să-l convingă să divorțeze și să închidă toate aceste procese pe care singurel le-a deschis fără nici un temei și fără nici un rost! Să fie foarte clar! Este bine venit să-și vadă și sa-și ajute băiatul! Dacă despre fete a declarat că nu-s ale lui, este ok ! 

Fetele l-au iubit și îi vor păstra o amintire frumoasă a vremurilor de mult trecute. La fel îmi învăț toți cei trei copii să îi păstreze această amintire frumoasă a celor 16 ani petrecuți împreună! Multumesc mult și vă rog să ne întrebați de alte lucruri de acum înainte, nu despre Reghecampf!”, a mai declarat impresara, pentru Click !

 

Anamaria Prodan, mesaj dur după ziua de naștere a lui Laurențiu Reghecampf: „Ne umilim și în public”

 

Laurențiu Reghecapf și-a sărbătorit recent ziua de naștere, pe 19 septembrie, când a împlinit vârsta de 47 de ani. Celebrul antrenor a petrecut această zi deosebită alături de noua sa parteneră de viață, Corina Caciuc, dar și alături de cel mai nou membru al familiei, Liam, băiețelul celor doi. Cu această ocazie, încă actuala sa soție, Anamaria Prodan, a ținut să îi transmită din nou un mesaj acid tatălui copilului său, prin care să-l roage să încheie odată procesul de divorț. Aceasta își dorește ca totul să se termine discret, fără alte scandaluri, așa cum s-a întâmplat până acum.

”Nu mă interesează, de ce să îl felicit de ziua lui de naștere? Am înțeles acum de la avocați că începe seria de procese din divorț. I-am trimis vorbă, prin nașul lui, să închidă toate aceste procese pentru că fac rău copiilor. După ce că nu îi vede, nu îi caută și nu îi ajută, mai ajungem să ne umilim și în public. Am cerut în mod expres să închidă toate aceste procese deschise fără rost și să îmi acorde divorțul. Urgent! Mă rog de aproape doi ani să vină la divorț, la notar, fără să știe presa sau oricine altcineva”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit Fanatik

 

„Familia Prodan nu are legătură cu Laurențiu Reghecampf”

În ultima vreme, antrenorul și-a umplut paginile de pe rețelele de socializare cu fotografii în care aparealături de noua sa familie. Chiar dacă acestea au strâns mii de reacții din partea celor care le admiră cuplul, Anamaria Prodan spune că ea nu este la curent cu aceste apariții și, mai mult, nu-și mai dorește ca cineva să îi asocieze numele cu cel al fostului său partener.

”Nu mă uit (pe conturile de socializare ale lui Laurențiu Reghecampf, n. red.). Familia Prodan nu are legătură cu Laurențiu Reghecampf, oamenii nu vreau să mă asocieze cu el. Copiii mei care nu au fost căutați deloc de el și niciodată nu vine să îl vadă pe copilul cel mic, iar asta spune tot despre el.

Are o familie, un copil, are o nouă viață și nu trebuie să stea agățat de Anamaria Prodan. Vreau să scap și atât. Nu cred că îmi doresc altceva. Noi suntem foarte fericiți, dezvoltăm business-urile familiei… Mă ocup și de Bebeto, cu fotbalul, facem individualizare să facem fotbalist mare din el. Ne bucurăm de fiecare secundă.”, ”, a mai spus vedeta, potrivit sursei citate.


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Anamaria Prodan  divort  laurentiu reghecamf 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel