Laurențiu Reghecampf, la un pas de a fi concediat de la Neftchi Baku, din cauza scandalului în care a fost implicat
Data actualizării:
Data publicării:
Laurențiu Reghecampf și-ar fi putut pierde locul de muncă, dacă nu ar fi obținut rezultate bune în cadrul echipei pe care o antrenează. 

Scandalul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan a uimit pe toată lumea. Scenele șocante cu bătaia dintre cei doi se pare însă că au ajuns și la urechile șefilor din Azerbaidjan, acolo unde Reghecampf este antrenorul unui club sportiv. Așadar, în mod normal, acesta ar fi trebuit să-și piardă locul de muncă, însă, datorită rezultatelor bune pe care a reușit să le obțină până acum cu Neftchi Baku, iubitul Corinei Caiuc nu se află în niciun pericol. Întreaga situație a fost explicată de fostul director al clubului sportiv.

„După un asemenea incident, ar fi fost demis imediat dacă nu ar fi avut rezultate. Dar Reghecampf are rezultate bune și clubul n-ar trebui să se amestece în viața personală. Dacă acele lucruri nu îl afectează negativ, vor fi trecute cu vederea.”, ”, a declarat Jeihun Sultanov, fost director sportiv la Neftci, potrivit gsp.ro

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, bătaie în plină stradă

Un scandal monstru între cei doi foști parteneri a acaparat lumea mondenă pentru câteva zile bune. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au luat la bătaie în plină stradă, chiar în fața vilei pe care o deține impresara. Pe atunci, aceasta îi aducea mai multe acuzații grave antrenorului, precum faptul că ar fi consumat alcool și substanțe interzise, înainte să vină în locul cu pricina. În acest sens, vedeta spunea pe atunci că se temea pentru viața ei. 

"Dacă se întâmpla lucrul acesta când am făcut prima plângere că ne temem pentru viața noastră, nu ajungeam să vină Laurențiu Reghecampf, duhnind a alcool, abia se ține pe picioare. Poliția nu vrea să ia probe de sânge, nu vrea nimeni să facă nimic, toată lumea se uită și zâmbește că noi locuim în Snagov și suntem celebrități, și acum, același polițist care acum câteva luni mi-a luat mie declarație când, la fel, a venit peste noi în casă, la fel a venit în stare de ebrietate cum este și acum, îl veți vedea cum arată. Nu se poate să stăm să ne omoare în casă și să vină poliția și să își dea seama pe urmă că au greșit că nu au luat prima dată măsuri", a spus Ana Maria Prodan, potrivit dcnews.

Anamaria Prodan, atac dur la adresa Părintelui Calistrat: „Rușine Bisericii Ortodoxe Române. Ce să învățăm noi de la asemenea preoți?”

Impresara, cu piciorul în ghips după bătaia dintre ea și Laurențiu Reghecampf

În timp ce fostul ei partener de viață s-a ales cu ochii vineți, în urma bătăii care a avut loc între cei doi vineri seara, se pare că nici impresara nu a scăpat nevătămată. Potrivit sursei citate anterior, aceasta s-a afișat recent în spațiul public cu mâna și piciorul rupt, semn că consecințele bătăii au fost mult mai grave decât păreau inițial.

De asemenea, în spațiul public au apărut mai multe imagini în care Anamaria Prodan părăsea sediul Institutului Național de Medicină Legală, de unde a vrut să facă rost de dovada faptului că a fost agresată de tatăl băiatului ei. Aceasta nu era singură, ci însoțită de fiica ei, care pare că o susține necondiționat în această perioadă grea.

Fosta soție a lui Marian Drăgulescu, tulburată de scandalul dintre soții Reghecampf: ”Și noi am ajuns la INML. Au fost mai multe violențe repetate”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Anamaria Prodan  antrenor  concediat  laurentiu reghecampf 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel