Laurențiu Reghecampf, primele declarații după ce s-a întâlnit cu Anamaria Prodan: Vrea să sensibilizeze. Copiii nu trebuie să asiste la astfel de momente
Data publicării:
Laurențiu Reghecampf a oferit primele declarații, după procesul de divorț de pe 4 aprilie.

Laurențiu Reghecampf nu a rămas indiferent la declarațiile făcute de Anamaria Prodan, în ultimul timp, în spațiul online sau în presă. Legat de custodia pentru Bebeto, copilul celor doi, antrenorul spune că niciodată nu și-a exprimat cerința de a avea custodia lui, ci doar vrea să i se permită să-l vadă pe băiat, fără nicio interdicție.

”Nu am cerut custodia lui Bebe, am cerut doar să fie custodie comună. Am cerut să locuiască împreună cu mama lui pentru că așa este normal. Fiind încă minor, cred eu, așa este normal. Bineînțeles, dacă el își dorește să vină la mine poate să o facă când vrea, când dorește.

Nu este vorba că nu vreau eu să îl iau la mine, este vorba că mă gândesc la binele copilului, iar mai apoi la ceea ce simt eu sau ce vreau eu”, a spus Laurențiu Reghecampf, pentru FANATIK.

De ce nu și-a salutat Laurențiu Reghecampf copiii, când a ajuns la Tribunal

Chiar dacă impresara a declarat faptul că bărbatul a trecut nepăsător pe lângă copii, nesalutându-i, Laurențiu Reghecampf spune că pur și simplu nu i-a văzut, din cauza jurnaliștilor adunați în jurul soției lui. Acesta spune faptul că a stat de vorbă cu ei, după terminarea procesului.

”Când am ajuns la Tribunal nu am văzut copiii de mulțimea de jurnaliști care erau adunați în jurul Anamariei. Dar am vorbit și cu Bebe, și cu Sarah, după ce s-a terminat procesul, în sala avocaților, la Judecătorie. Am stat cu ei mai mult de 10-15 minute.

L-am întrebat pe Laurențiu jr. de ce nu este la școală, pentru că știu că avea program la școală. Nu mai contează, nu vreau să o discuție din asta. E problema mamei lui… În fine, sunt lucruri care o să se rezolve în timp. Pot să o înțeleg pe Anamaria că vrea să sensibilizeze, cumva, lumea, că vrea să facă anumite jocuri, dar cred eu că, în primul rând, trebuie să dovedească că este mamă, că are grijă de copii”, spune Laurențiu Reghecampf, pentru sursa citată.

"Nu este treaba copiilor să asiste la asemenea momente"

Mai mult, antrenorul o condamnă pe Anamaria Prodan, pentru că și-a pus copiii să fie martori la acest proces, în timp ce Bebe trebuia să se afle la școală.

”Un copil când are program de școală nu are ce să caute la un asemenea proces. Și dacă avea timp liber, eu sunt de părere că nu este treaba copiilor să asiste la asemenea momente, mai ales când este vorba de un copil de 13 ani. Dar asta este părerea mea, este total diferită de a Anamariei, și nu o condamn. Eu nu am vrut niciodată ca Bebe să participe la asta.

Cu siguranță Bebe va fi bine pentru că este un copil matur, foarte inteligent, a stat tot timpul lângă mine, lângă mama lui, a fost înconjurat doar de oameni mari, cu siguranță va trece peste acest moment dificil pentru un copil de 13 ani.”, a mai spus el.

Când va avea loc următorul proces de divorț

Laurențiu Reghecampf a dezvăluit și faptul că la întâlnirea de pe 4 aprilie de la Judecătorie nu s-a rezolvat nimic, iar cei doi se vor întâlni la un nou proces, în luna mai.

”La Tribunal nu s-a întâmplat nimic în afara unui termen, așa cum prevede legea, pentru ca părțile să aibă timp să se gândească. Va fi un nou termen pe 16 mai.”, a mai spus celebrul antrenor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Anamaria Prodan  bebe  copil  divort  laurentiu reghecampf  proces  replica 


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Alexandra Duli, Andrei Ciobanu, Iancu Sterp/ captură video Voyo

Andrei Ciobanu, făcut praf de Războinici, după „demascarea” lui Zanni: „Ne-ai turnat pe toți, ai dat și în prietenul tău, Iancu”

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Zanni îl desființează pe Andrei Ciobanu: „Nu mai ai cum să fii nici cu roșu, nici albastru. Ar trebui să se facă culoarea trădătorilor”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Horoscop chinezesc până pe 8 mai 2024, cu Anca Dimancea. Zodia care va avea de câștigat pe plan financiar și profesional

Alina Bădic horoscop

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Aura nativilor unei zodii este extraordinară zilele acestea

Badea

Toată lumea îl știe pe Mircea Badea, dar știați cine este și cu ce se ocupă sora lui?

Șerban Huidu, captură video Youtube, Emisiuni Prima TV

Marele regret al lui Șerban Huidu. „Am format un cuplu memorabil. Mi-a blocat numărul, dar e o prostie”

Sursa foto: freepik.com

Leguma care funcționează drept un „aspirator de toxine”. Trebuie să o consumi zilnic: „Chiar dacă nu-ți vine să crezi..”




pixel