Laurențiu Reghecampf, urmărit penal pentru violență în familie, după bătaia în stradă cu Anamaria Prodan. Ce daune îi cere impresara
Data actualizării:
Data publicării:
Războiul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continuă! Antrenorului ar fi urmărit penal într-un dosar de violență în familie, după ce în urmă cu aproape doi ani ar fi bătut-o în stradă pe impresară.

În septembrie 2022, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au avut parte de un adevărat conflict în stradă. Antrenorul a fost filmat în timp ce se bătea cu impresara în fața vilei pe care aceasta o deține în Snagov. După întregul scandal din stradă, Anamaria Prodan ar fi ajuns de urgenţă la spital, acolo unde i s-au acordat îngrijiri medicale. Impresara a mers apoi la IML pentru a emite un certificat medico-legal. Aceasta susținea că frustrările acumulate în acea perioadă i-au determinat pe cei doi să ajungă violenţă fizică.

Laurențiu Reghecampf, urmărit penal după bătaia în stradă cu Anamaria Prodan

La aproape doi ani de acest episod, care s-a sfârșit la Poliție și pentru care au fost deschise mai multe dosare penale, avocatul Anamariei Prodan, Oleg Burlacu, a dezvăluit, în cadrul emisiunii  „Exclusiv VIP” că antrenorul este urmărit penal într-un dosar de violență în familie.

„Este foarte adevărat că, începând de azi, împotriva domnului Reghecampf s-a început urmărirea penală în dosarul de violență în familie. Este consecința acelor evenimente, un eveniment, o altercație care nu face cinste nimănui, cu atât mai mult unor persoane care sunt expuse public. În afară de faptul că astăzi Anamaria Prodan Reghecampf a dat declarații în calitate de parte vătămată, ne-am și constituit parte civilă ca rezultat al lovirii și altor violențe pentru care este urmărit domnul  Reghecampf.

Te-ar putea interesa și: Marilu Dobrescu avea să devină mămică în urmă cu un an. Influencerița donează acum toate hăinuțele bebelușului: „Doare foarte tare”

„Ne-am constituit parte civilă cu suma de 1 milion de euro, pe care o apreciem ca daune materiale și morale survenite în urma acelui nefericit conflict”

Anamaria Prodan îi cere lui Laurențiu Reghecampf daune materiale și morale de 1 milion de euro. „Ne-am constituit parte civilă cu suma de 1 milion de euro, pe care o apreciem ca daune materiale și morale survenite în urma acelui nefericit conflict. Încadrarea juridică a faptelor penale a fost bine reținută de Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea. Într-adevăr, suntem în fața unei infracțiuni de violență în familie.

Practic vorbim de lovire și alte violențe cu circumstanțe agravante. Dacă limitele de pedeapsă pentru loviri și alte violente se încadrează între 3 luni și 2 ani, pentru violența în familie avem o majorare de limită de pedeapsă până la o pătrime din cuantumul lor. Este un lucru pe care legiuitorul a înțeles să îl facă, pentru că sunt foarte multe situații de acest gen în societatea românească. Evident că mijloacele noastre de probă nu se limitează la acele imagini pe care le-am văzut cu toții. Avem și alte mijloace de probă. Vorbim și de certificat medico-legal și alte înscrisuri. Avem un cumul de factori care vine să susțină plângerea penală făcută de Ana. Chiar dacă imaginile vorbesc de la sine, nu ne-am limitat aici. Avem o întreagă notă de probe înaintată către Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea pentru stabilirea vinovăției și răspunderii penale în acest caz al domnului Reghecampf”, a declarat avocatul în cadrul emisiunii „Exclusiv VIP”.

Te-ar putea interesa și: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, scandal la Snagov: „M-a luat de păr și m-a târât. Mi-a fost milă să îl calc în picioare”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 6 - 12 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care dau lovitura din punct de vedere financiar

Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Horoscop 6-12 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Nativii care vor fi pasionali și posesivi

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Top 3 zodii care își găsesc adevărata iubire după Paşte. Mihai Voropchievici: „Ar putea întâlni pe cineva care să le fure inima”

Daniela Simulescu

Daniela Simulescu, previziuni în a doua jumătate a anului 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 4 mai - 11 mai 2024. Zodia care va primi cele mai multe răspunsuri la întrebările profunde

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens

Horoscop 6 - 12 mai 2024. Cea mai norocoasă zodie: „Voi sunteți cei mai bine aspectați”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Captură video: Pro TV

Vali Vijelie, prima reacție după ce a înșelat-o pe Carmen Rusu. Cine e bruneta cu care a fost fotografiat: „Soția e supărată rău pe mine”




pixel