Laurette a făcut publice fotografiile bărbatului care a bătut-o: „Acesta este PSIHOPATUL. Feriți-vă de el, își dă tot felul de nume false”
Laurette a făcut publice fotografiile bărbatului care pe 9 martie a bătut-o cu bestialitate într-un hotel din Capitală. 

Pe 9 martie, Laurette trăia coșmarul vieții ei. Vedeta a fost bătută cu bestialitate într-o cameră de hotel, iar salvarea ei a fost intervenția poliției. Inițial, fosta asistentă Tv nu cunoștea adevărata identitate a agresorului, care se recomandase drept „Cristi”. Potrivit brunetei, numele real al bărbatului este Marian Tătic. Cei doi s-au întâlnit de mai multe ori până la momentul agresiunii și nimic nu avea să prevestească incidentul violent. 

Acum, Laurette este pornită să își facă dreptate și vrea ca agresorul să plătească pentru ce i-a făcut și să nu aibă ocazia să mai terorizeze și alte femei. 

 

“Acesta este psihopatul care abordează fete și le ademenește la el în apartament sau prin alte părți, acolo unde sunt supuse la agresiune fizică și umilințe. Știu că sunteți multe care ați trecut prin astfel de traume cu acest psihopat, de aceea apelez la ajutorul vostru să mă contactați și să vă spuneți povestea. Fetelor, trag un semnal de alarmă, nu vă lăsați înșelate de acest psihopat. Aveți grijă, se dă om de afaceri, vorbește frumos până vă atrage în capcană. Feriți-vă de el, își dă tot felul de nume false. Eu am trecut printr-un coșmar, puteam să mor!”, scrie Laurette într-un mesaj disperat, ce însoțeste poza agresorului ei.


Laurette a depus deja plângere penală împotriva bărbatului și face apel la autorități să rezolve cât mai repede acest caz.


” Canibalul stă liber pe străzi! Rog autoritățile să facă ceva în acest sens să nu asistăm neputincioși la moartea vreunei fete nevinovate!”, mai spune Laurette.


Fosta asistentă Tv spune că Marius Tătic ar fi un veritabil “hărțuitor de vedete”, care folosește nume false pentru a-și păcăli victimele. Aceasta spune că agresorul se prezintă drept  Cristi, Marcel sau Marius. 

 

Autor: Veronica Mavrodin | Dată: 20 Martie, 11:44

Lidia Fecioru, foto Facebook

Băutura minune pentru pancreas și sistemul digestiv. Lidia Fecioru: Beți înainte de culcare și veți avea un somn liniștit

Gabriela Cristea, în lacrimi. Captură foto Youtube/victorienii

Gabriela Cristea, în lacrimi. Soțul prezentatoarei TV nu a putut să o liniștească: „În câteva săptămâni nu o să mai vrea acasă”

Dr Mihaela Bilic foto Facebook

Untura de porc, beneficii uimitoare pentru sănătate. Dr Mihaela Bilic: „Unde grăsime nu e, nici dragoste nu e”

Nelu Vlad, foto Facebook

Nelu Vlad, de la formația Azur, „aventură” cu Irina Loghin. Artistul a povestit cum a rămas blocat pe șosea, în compania cântăreței de muzică populară

Laurette, sursa foto Instagram

Laurette a făcut publice fotografiile bărbatului care a bătut-o: „Acesta este PSIHOPATUL. Feriți-vă de el, își dă tot felul de nume false”

Irina Loghin și fiica sa, foto Facebook

Blestemul din familia Irinei Loghin. Fiica artistei trece prin aceeași dramă ca mama ei: Am mers la medic, urmez un tratament

Gigi Becali și Aurel Pădureanu, sursa facebook

Aurel Pădureanu, critici dure la adresa lui Gigi Becali: „Nu ne-a ajutat cu nimic. Ne-a trimis la căminele de nefamiliști”

Lidia Fecioru, foto Facebook

Lidia Fecioru, leac pentru amețeli și îmbătrânirea creierului: „Rețeta e foarte simplă: usturoi, alcool, miere și propolis”

Marius Țeicu și fiica sa, Patricia. Foto Facebook

Marius Țeicu, durere fără margini. 3 ani de la moartea fiicei sale: „O visez, merg la cimitir. E inimaginabil”

Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook

Aurel Pădureanu, fără pensie la bătrânețe: „Nu am nici măcar un leu venit, am muncit doar la negru”

Mihai Gâdea și Mircea Badea, captura foto Youtube/ sursa Sinteza Zilei

Mihai Gâdea, probleme grave de sănătate. Mircea Badea a făcut anunțul: „Mihai era să moară”

Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook

Aurel Pădureanu, prima reacție după ce Cornelia Catanga a decedat