Laurette dă cărțile pe față, după ce s-a zvonit că n-are bani să-și crească fetița și că vrea ajutor de la stat: „Nu înțeleg ce este de râs”
Data actualizării:
Data publicării:
După ce au circulat zvonuri că Laurette se confruntă cu dificultăți financiare și ar solicita ajutor de la stat pentru a-și crește fetița, aceasta a decis să ofere clarificări.

După ce a declarat că se va interesa dacă poate beneficia de un ajutor financiar din partea statului în valoare de 300 de lei acordat mamelor singure și că uneori i se mai întâmplă să rămână fără bani, Laurette s-a decis să facă câteva clarificări și să spună care e, de fapt, situația ei financiară.

„Evident că s-a înțeles greșit, a fost pur și simplu un subiect dezbătut cu mămicile care mă urmăresc pe Tiktok, însă s-a înțeles total greșit cum că eu și fetița nu avem bani sau că nu avem ce mânca și solicităm ajutor social.

Este evident și la mintea cocoșului că a fost o glumă, dar oamenii au înțeles total greșit. Însă, chiar dacă ar fi fost așa, nu înțeleg ce este de râs dacă cineva își cere drepturile, într-un stat european.

Bineînțeles, dacă îndeplinește și se încadrează în anumite cerințe, mi se pare ceva normal. În alte țări, persoanele care au nevoie sunt ajutate de către statul respectiv”, a spus Laurette în exclusivitate pentru playtech.ro.

„Nu beneficiez de acest ajutor, nu am cerut niciodată și nici nu știu dacă mă încadrez în aceste cerințe, pur și simplu s-a înțeles greșit”

Ea a ținut să precizeze că nu beneficiază de ajutor și că nu a cerut niciodată acest lucru. Laurette a subliniat că nu știe dacă se încadrează în cerințele pentru a primi ajutor social și că a fost doar o neînțelegere. Fosta asistentă de televiziune consideră că alte persoane ar trebui să beneficieze de aceste drepturi, în timp ce ea îi mulțumește lui Dumnezeu că a avut și va avea întotdeauna posibilitatea de a se descurca financiar.

„Nu beneficiez de acest ajutor, nu am cerut niciodată și nici nu știu dacă mă încadrez în aceste cerințe, pur și simplu s-a înțeles greșit, dorindu-se, probabil, așa cum s-a făcut și până acum, să fiu pusă de fiecare dată într-o lumină proastă, pentru că la noi asta se vinde.

Nu am nevoie și nici nu voi cere acest drept, consider că alte persoane ar trebui să beneficieze de aceste drepturi, oameni care chiar au nevoie cu adevărat de acest ajutor. Eu, mulțumesc lui Dumnezeu, am și voi avea întotdeauna!”, a mai mărturisit Laurette.

Din ce câștigă bani: „Avem o bază de clienți ai noștri, de peste doi ani și jumătate, și este foarte bine, din acest punct de vedere”

Laurette a dezvăluit că în prezent își desfășoară activitatea parțial în Franța. Cu toate acestea, ea nu s-a mutat definitiv în Paris, deoarece mai are proiecte în desfășurare în România, unde se întoarce mereu cu drag. Laurette a menționat că are un salon de masaj de relaxare și terapeutic, care a reușit să atragă o bază stabilă de clienți în ultimii doi ani și jumătate, ceea ce o bucură din punct de vedere profesional.

„În acest moment, locuiesc parțial în Franța, este pentru noi în ultimii ani un du-te-vino, însă nu ne-am mutat definitiv în Paris, încă mai am proiecte în România și de fiecare dată mă întorc cu drag.

Am în continuare salonul de masaj de relaxare și terapeutic pot spune că avem o bază de clienți ai noștri, de peste doi ani și jumătate, și este foarte bine, din acest punct de vedere”, a mai spus Laurette.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Acces Direct

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Andrei Nae

O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Captură video: Pro TV

Ioana Gingină a vrut să știe toată lumea de ce nu-l suportă pe Cristi Mitrea. Actrița nu s-a abținut: „Am văzut eu niște lucruri”

Andrei Nae

Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Agerpres

Știrea zilei e despre Carmen Brumă. NIMENI din presă n-a scris despre asta! Cu lacrimi în ochi, a făcut marele anunț: E o nouă etapă în viața mea

Insula iubirii

Radu Vâlcan anunță ce cuplu părăseşte Insula Iubirii: Cum plecaţi, împreună sau separat?

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu, reacție în cazul profesorului în fustă

 pexels-max-fischer-5212362

Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Andrei Nae

Profesor, după ce Andrei Nae a purtat o fustă: Aș vrea să evit să îl elogiez...

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face




pixel