Lavinia Petrea nu mai poate rămâne însărcinată: Ar fi riscant pentru sănătatea mea
Data publicării:
Lavinia Petrea a vorbit despre riscurile pe care le are dacă mai rămâne însărcinată.

Lavinia Petrea are trei copii. Prezentatoarea TV a devenit mamă, pentru prima dată, la 32 de ani și spune că nu spera că va avea o familie așa numeroasă. Din păcate, vedeta nu ar mai putea avea și al patrulea copil, din cauza problemelor de sănătate.

„Eu îmi imaginam că voi avea un singur copil. Aveam deja 32 de ani cand l-am născut pe Mathias și mă gândeam că nu prea mai am când să mai fac încă doi copii. Mi se face dor de perioada în care copiii mei au fost bebeluși, dar nu ne gândim și la un al patrulea copil. Ar fi riscant pentru sănătatea mea”, a declarat ea pentru OK! Magazine.

Două sarcini au fost cu risc

Prezentatoarea Tv a născut prin cezariană de trei ori. Dacă la prima sarcină lucrurile au fost lipsite de pericole, celelalte două sarcini au fost un risc, pe care ea și l-a asumat.

„Pentru că cele două sarcini care au urmat după nașterea primului copil au fost ambele cu risc. Am născut de trei ori prin operație de cezariană, la distanță mică, și nu au lipsit emoțiile legate de sănatatea mea și a copilului pe care îl aveam în pântec. În toate cele trei sarcini. Maternitatea m-a întregit”, a mai spus ea pentru sursa citată.

Cea mai mare frică a Laviniei Petrea

“Care este cea mai mare frică a ta, Lavinia?“ Am primit această întrebare într-un interviu, iar răspunsul meu a fost: frica de îmbolnăvire. Da! Mi-e frică de boală pentru că e nemiloasă și pentru că nu pot să văd suferința, durerea și degradarea produsă de ea.


Înainte să fiu mamă îmi era frică să nu se îmbolnăvească părinții mei, iar eu să fiu neputincioasă în fața suferințelor lor.

De când sunt mamă, mi-e și mai frică de boală. Au fost ocazii în care copiii mei au trecut prin momente mai dificile provocate de boli întâlnite frecvent în perioada copilăriei, care ne afectează mai mult sau mai puțin în funcție de imunitate și de sensibilitățile fiecăruia. Băiețelul cel mare a trecut prin două intervenții chirurgicale, cu fetița mijlocie am fost internată în spital de câteva ori.

Nu au fost probleme grave de sănătate, iar copiii mei sunt bine acum, dar suferințele lor din acele momente mi-au rupt sufletul. Să îți privești puiul, să-l vezi că suferă și să nu-i poți lua suferința este cumplit pentru o mamă. Pe mine m-a traumatizat suferința lor și mi-am spus că voi face tot ce îmi va sta cu putință să-i feresc de boli. În primul rând, acolo unde există soluții de prevenire! Îmi amintesc și acum vocea mamei de când eram mică, mă dureau urechile din cauza otitelor și plângeam de durere: “Doamne, dă-mi mie durerea ei!“ Cât de bine înțeleg acum vorbele ei! Dar știu că oricât de mult ne iubim copiii nu le putem lua suferința asupra noastră”, a dezvăluit Lavinia Petrea pe blogul ei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: cezariana  copil  insarcinata  lavinia petrea  mama  sănătate  sarcina 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Alexandra Duli, Andrei Ciobanu, Iancu Sterp/ captură video Voyo

Andrei Ciobanu, făcut praf de Războinici, după „demascarea” lui Zanni: „Ne-ai turnat pe toți, ai dat și în prietenul tău, Iancu”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”




pixel