Lecția cea mai importantă pe care Adrian Enache le-a oferit-o copiilor săi. A primit-o chiar de la părintele său: „Tatăl meu mi-a spus așa, când am plecat de acasă...”/ EXCLUSIV
Data actualizării:
Data publicării:
Adrian Enache a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, care este cea mai importantă lecție primită de la tatăl său, pe care le-a oferit-o și copiilor săi. 

Adrian Enache este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România. Pe lângă cariera de succes, artistul se mândrește și cu familia frumoasă pe care o are. Invitat în cadrul emisiunii „Oracolul vedetelor”, Adrian Enache a povestit care este cea mai importantă lecție pe care a primit-o de la tatăl său și pe care a dat-o mai departe la copiii săi. 

Lecția cea mai importantă pe care Adrian Enache le-a oferit-o copiilor săi

„Lecția cea mai importantă pe care le-am oferit-o copiilor mei a fost lecția pe care eu am primit-o eu de la tatăl meu, Dumnezeu să-l odihnească, pentru că l-am pierdut de curând. Tăticuțule, te iubesc, de acolo de sus de unde ești și te pomenesc în fiecare zi. Tatăl meu, mi-a spus așa, când am plecat de acasă: 'Tăticuțule, oriunde te-ai duce și orice vei ajunge, fii adevărat!' Mi-a plăcut chestia asta și îi învăț pe copiii mei să fie ei, să fie adevărați, să spună ce simt în suflet, să facă ce doresc, dar să nu se ascundă, să nu aibă măști. Eu de exemplu, sunt același și pe scenă, și acasă, și pe stradă, de aceea mă iubesc și femeile de servici și șefii de stat. Eu la Revelioanele importante, după ce stăteam cu președintele României, care era atunci, mă duceam și stăteam cu tanti Luminița, care era la toaletă și dădea hârtia igienică și nu îi venea să creadă că eu stau de vorbă cu ea. Iar eu i-am spus că și ea este tot om și când o să mergem sub pământ, crezi că gândacii întreabă cine e președinte, cine e vedeta, cine e tanti Luminița? Nu! O să ne mănânce pe toți la fel. În fața lui Dumnezeu suntem egali, iar eu nu am avut chestii de genul, să fiu cu nasul pe sus. Eu mă salut cu toată lumea, sunt jovial, mă duc la femeia de serviciu, o iau în brațe, în piață fac spectacol, le cânt la cei de la tarabă, este o adevărată încântare să mă vezi când fac piața”, a spus Adrian Enache, în exclusivitate pentru Spectacola. 

Citește și: Cum se simte Adrian Enache în postura de bunic. Artistul este mândru de copiii săi: „Este o stare unică. Dacă trece o zi și nu o văd, mă apucă toate stările”/ EXCLUSIV

Cum arată meniul lui Adrian Enache

„În general îmi place să mănânc gătit, la cuptor, nu prăjeli. Îmi plac foarte mult cartofii la pungă, pentru că se frăgezesc așa bine și sunt ca și fierți, carnea de curcan o mănânc, pentru că este sănătoasă, mai prind câte o cărniță de struț, că este fără colesterol. Am descoperit, de curând, micii de struț, care sunt excepționali. Dacă mănânci doi mici de struț, nu mai ai nicio problemă, nu îți vin nici pe gât înapoi sunt foarte bine făcuți, iar carnea, așa cum am spus, nu are deloc colesterol. Caut să mănânc lucruri fine și puțin. Puțin și bun, acesta este termenul cel mai potrivit pentru mine. Nu știu dacă mănânc o dau sau de două ori pe an o tochitură sau ceva la ceaun, un purceluș. Eu tot mă gândesc că trebuie să urc pe scenă sau să joc fotbal și niciodată nu pot să mănânc. Dacă mănânc înainte să cânt și trebuie vreo patru, cinci ore ca mâncarea să se digere, nu e ok, sare bucata de carne pe scenă. Și la fotbal este la fel.Chiar aseară am avut un antrenament și ne-am dus la o terasă toți băieții să bem o bere. După efort, nu poți niciodată să bei sau să mănânci ceva. Dacă nu trec cam trei ore, nu ai cum. Se rugau de mine ospătarii să comand ceva, dar nu îmi făcea nimic cu ochiul, pentru că nu îmi era foame. ”, a declarat Adrian Enache, în exclusivitate pentru Spectacola. 

Urmărește inteviul integral mai jos: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   adrian enache  copii  sfat  tata 


DC Media Group Audience

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Alex Delea nu s-a mai putut abține! Imaginile care nu s-au văzut la TV din cadrul competiției Survivor All Stars: „Nu s-a difuzat treaba asta”

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”

Captură video: Pro TV

Se încing spiritele la Survivor All Stars. Zanni tună și fulgeră la adresa lui TJ Miles

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, făcut praf de Zanni, la Survivor All Stars, după ce l-a bărfit cu TJ Miles: „Sunt acrit de faptul că e încă aici”




pixel