Lecția importantă primită de Amme de la Teo Trandafir. Cum s-au cunoscut cele două / video
Data actualizării:
Data publicării:
Amme ne-a dezvăluit cum a reușit să o cunoască pe Teo Trandafir, despre care are o părere extrem de bună și de care se declară a fi cu totul fascinată.

Chiar dacă astăzi se bucură de un succes răsunător în muzică, dar și în mediul online, acolo unde este considerată a fi un influencer de succes, Amme a experimentat extrem de multe lucruri, până să-și găsească locul din prezent. Artista a avut mai multe afaceri, propria școală de muzică, iar la un moment dat și-a dorit să urmeze și cursurile unei școli de televiziune. 

Acolo, artista a avut norocul și plăcerea să o întâlnească pe Teo Trandafir, întâlnire despre care își amintește cu bucurie și în ziua de astăzi și care spune că pur și simplu a fascinat-o.

„Eu am făcut o școală de televiziune, Teo Trandafir a venit două ore ca să ne învețe niște lucruri, a venit o dată, nu făceam constant cu ea. A fost pentru mine o onoare, mă uitam la ea și efectiv nu-mi venea să cred. Este un munte de talent și era atât de sociabilă, mi se pare unică, sunt puțini oameni care chiar au ceva de spus, indiferent de cum arată, câți ani au. A fost superbă ora aia, eu doar stăteam așa...”, a declarat Amme, în cadrul emisiunii Oracolul vedetelor, de la Spectacola. 

Citește și: Ameri Nasrin, secretul siluetei perfecte, după naștere: „Am luat 22 de kilograme și am reușit să le dau jos aproape pe toate” / VIDEO

Cel mai important sfat primit de la Teo Trandafir

Astfel, chiar dacă ora cu celebra prezentatoare a ținut doar 2 ore, Amme spune că a rămas cu niște cuvinte extrem de prețioase venite dn partea vedetei, care i-au rămas în minte până în ziua de astăzi și după care s-a ghidat la orice pas. 

„Țin minte că asta ne spunea și ea, să continuăm și ne-a mai spus să fim autentici, să nu fim niciodată altceva decât suntem, pentru că publicul de acasă  își dă seama. Nu o să treci sticla, trebuie să fii tu.”, ne-a mai spus artista.

Citește și: Educația pe care Ameri Nasrin își dorește să i-o ofere copilului său: „Nu o să accept orice ar vrea el”. Cu ce nu e de acord soțul vedetei / VIDEO

Ce spune despre influencerii din online

Cât despre lumea și reperele din mediul online, vedeta spune fără transparență faptul că ce vedem de multe ori acolo nu este real, iar perfecțiunea altora nu face să trezească decât frustrări personale. Tocmai din acest motiv, artista este convinsă de faptul că naturalețea va câștiga, în final. 

„M-a întrebat cineva cum e lumea asta a mea. Este destul de fake și trebuie să recunoaștem asta cu toții. Oamenii postează că sunt aici, ce frumoasă e viața, dar nu-i așa. De când cu TikTokul, oamenii își pun poze așa cu un coc în vârful capului, nemachiate, cu coșuri, să arate cum e fața lor, ce le dau să mănânce la copii și au milioane de aprecieri, față de acele femei perfecte pe care, da, le apreciem, dar se frustrează urmăritorii de acasă. 

În lumea asta, orice om are ceva de spus și poate să fie aici. Dacă apari în online și ai ceva de spus, ești al fel ca ceilalți influenceri. Nu există că cineva e mai sus. Femeile simple se poartă.”, a continuat aceasta.

VEZI și: Detalii inedite din culisele serialului „Clanul”. Ce sacrificii face Denis Hanganu: „Asta e, de fapt, greul” / VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Marina Almășan, foto Facebook

Marina Almășan luptă împotriva conducerii TVR 2. Realizatoarea TV a depus plângere penală pentru hărțuire și abuz în serviciu: „Continui să fiu hărțuită”




pixel