Lecția pe care o primește fiecare ZODIE, începând cu 30 mai 2022. Cine va învăța să CÂȘTIGE mulți bani
Cu Luna Nouă în Gemeni de pe 30 mai 2022, vei primi ajutor de la ceilalți, vei putea să ai acces la sfaturi prețioase, dar vei avea și curajul de a începe ceva. E o perioadă bună pentru intenții, dar și pentru a ne schimba atitudinea față de lucrurile care ne înconjoară. 

Luna Nouă în Gemeni de pe 30 mai 2022

Fiind în sextil cu Jupiter și cu Marte, veți primi sprijin, ajutor, veți avea și curajul de a începe ceva. Mercur, guvernatorul Gemenilor este în Taur și în careu cu Saturn. E posibil să ni se pară că lucrurile sunt făcute doar în alb și negru, însă ar trebui să încercăm să vedem toate perspectivele. 

Este o perioadă bună în care să avem intenții, să începem lucruri noi. E o chestie legată de atitudine. Putem să începem lucruri, putem să ne schimbăm starea, percepția. E cazul să învățăm și alte variante, să acceptăm că putem avea realități diferite, percepții diferite. 

Luna Nouă în Gemeni vorbește despre schimbare, diversificare, informație, despre cunoaștere, despre a învăța lucruri noi. Se va petrece pe casa a 9-a și este vorba despre a discuta cu cineva superior nouă care ne va aduce revelații.

Mai multe detalii despre Luna Nouă din Gemeni, la modul general, aveți chiar aici. 

De la cine vor învăța zodiile cu ocazia acestei Luni Noi din semnul Gemenilor?

Berbec/ Ascendent în Berbec

Luna Nouă se petrece în casa a 3-a, tu chiar ai nevoie să vorbești cu oamenii din jurul tău sau să înveți ceva nou. Luna Nouă vine cu o nevoie de noutate, prospețime. Poate fi și o perioadă pentru a vizita locuri noi, pentru a merge într-un loc unde nu ai fost niciodată până acum. Poți învăța atât de la oamenii care te înconjoară, cât și de la experiențele trăite în locurile pe care le vei vizita. 

Taur/ Ascendent în Taur

Luna Nouă este în casa a 2-a. Învață cum să cheltuiești banii într-un mod mult mai eficient. Întreabă cum ai putea să investești, cum ai putea să lucrezi mai puțin și să câștigi mai mult. Ai putea să înveți de la cineva care se pricepe în chestiuni financiare, poate un om de afaceri, un investitor, un curs online de educație financiară, orice din zona asta se va dovedi bun pentru tine în această perioadă. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Luna Nouă e în semnul tău. Te avantajează, te poți înscrie la orice cursuri vrei, poți să îți alegi o facultate, indiferent de vârstă, de educație, de statut. S-ar putea să auzi la cineva despre reconversia profesională. Nu e niciodată prea târziu. Învață de peste tot, tu ești cel mai bine aspectat spre a învăța, spre a utiliza informația la maxim. 

Rac/ Ascendent în Rac

Cu Luna Nouă în casa a 12-a, poate ar fi cazul să îi asculți și pe ceilalți când îți spun să ai grijă de tine, când îți amintesc că poate te sacrifici prea mult, că poate te chinui prea tare, că poate te zbați de prea mult timp să rămâi în niște situații destul de toxice. Ai mai multă grijă de sănătatea ta. Învață de la prietenii care te sfătuiesc de mult timp să nu îți mai faci rău.

Leu/ Ascendent în Leu

Ar fi recomandabil să fiți atenți la ce spun prietenii voștri și să nu spuneți că doar voi știți mai bine. E posibil ca oameni din trecut să revină, sau sfaturile acestora să se reactualizeze și să vă dați seama că nu vă erau inferiori așa cum ați crezut, că poate vă învățaseră de bine. Ascultați ce vi se spune, învățați de la oamenii pe care e posibil să-i fi desconsiderat.

Despre celelalte zodii, citește mai departe pe ASTROSENS.RO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Giorgiana Croitoru | Dată: 28 mai 2022, 11:46

Camelia Pătrășcanu

Horoscop karmic, cu Camelia Pătrășcanu. Zodia care are parte de relații tensionate: „Pot apărea reproșuri”

Sursa foto: Radu Andrei Tudor, instagram

Scandal de proporții în TVR, după plecarea prezentatorului Radu Andrei Turdor: „Angajații sunt umiliți. E regim de teroare!”

Sursa foto: unsplash, autor Dayne Topkin

Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare semn zodiacal, în perioada 20 - 26 martie 2023

Sursa foto: Nicoleta Luciu, Facebook

Nicoleta Luciu, desființată de fani, după ultima ei apariție: „Arată jalnic. Refuz să cred că este ea”

Camelia Pătrășcanu, captură video YouTube

Camelia Pătrășcanu, Horoscop - Lună Nouă în zodia Berbec: Zodia care se îndrăgostește

Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură foto

Ce personalitate ai, în funcţie de ziua de naştere. Mihai Voropchievici: "Cel născut pe 3 e unicul care îi atrage pe toți spre el"

Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură TV/ Antena 3

Horoscop rune 20-26 martie 2023. Mihai Voropchievici, veste colosală pentru o zodie

Sursa foto: unsplash, autor Jan Huber

Când se văruiesc pomii? Secretul pe care îl ştiu doar experţii în grădinărit

Războinicii, captură foto Survivor

Eliminare neașteptată la Survivor România. Cine a părăsit competiția: „Mi-am dat seama că nu sunt atât de tare”

Neti Sandu, captură video Pro TV

Horoscop săptămânal 20 – 26 martie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Silviu Purcărete, captură video Youtube

Reacții în lumea teatrului, dupa retragerea lui Silviu Purcărete de la Premiile Uniter. Lia Bugnar: „Nu are ce să caute pe aceeași listă cu voi”

Sursa foto: Simona Gherghe, instagram/ colaj foto

Simona Gherghe trece prin momente foarte grele: „E prima experiență de genul asta. M-am panicat”