Lecții și teste pentru Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești. Potențial de creștere pentru Rac și Capricorn
Previziuni. Sezonul Peștilor, care va mai dura până la Echinocțiul de primăvară, nu este unul simplu. Și asta pentru că beneficiază de data aceasta și de vizita lui Saturn.

Până pe 20 martie suntem în plin Sezon al Peștilor. Vom simți nevoia să dizolvăm anumite aspecte ale vieții noastre care nu ne mai folosesc. Sau vom avea cealaltă tendință, de a ne lăsa purtați de un haos interior, de a căuta metode de a evada din lumea concretă sau de a ne baza doar pe intuiție. 

Doar că de data aceasta, nu mai avem cum să facem asta. Intrarea și a lui Saturn în acest semn va crea adevărate baraje și momente în care ne vom da seama că intuiția nu este neapărat cel mai bun instrument. Și că trebuie să facem diferența între realitate, oricât de dură ni s-ar părea, și idealizare. Și că o simplă rugăciune nu îl va schimba pe cei de lângă noi. 

Unii dintre nativi se vor lovi de conjuncția de semn Soare-Saturn. 

GEMENI/ASCENDENT ÎN PEȘTI

Orice faci pe plan profesional va deveni destul de vizibil! Dar atenție că motivele pot fi diverse: și reușite, dar și boacăne! Fii disciplinat şi fă-ţi bine treaba şi nu te feri să vii cu planuri sau idei îndrăzneţe pentru că ai undă verde pentru aplicarea lor în acest sezon zodiacal.

Dacă ai ales un job din motive superficiale, nu o să ai viață prea ușoară cu Saturn. Acest tranzit te poate pregăti pentru mai multe lecții și teste. Ori, se poate să te trezești dintr-o dată cu mai multe responsabilități la actualul loc de muncă și vei fi conștient de cât poți să duci.

Însă, Saturn îți poate aduce și beneficii. Vine cu recunoaștere pentru cei care au muncit din greu. Dar vine cu o cădere pentru nativii care au preferat scurtăturile.

RAC/ASCENDENT ÎN RAC

Soarele în casa a 9-a prevestește o perioadă de creştere, de expansiune, de dezvoltare personală. Ai nevoie de cunoștințe noi. Ţine minte conversaţiile pe care le vei avea în această perioadă, citeşte o carte bună sau călătoreşte şi bucură-te de experienţa trăită. Toate acestea te vor ajuta în moduri nebănuite. Saturn ar putea aduce o călătorie semnificativă sau o schimbare/îndepărtare considerabilă de la viața obișnuită.

Trebuie avut în vedere tot ce ține de mintea superioară, expansiunea, limbi străine, inspirație, optimism, publicație, radiodifuziune, universități și învățământ superior, noroc, risc, aventură, religie, filozofie, morală și etică. 

Așa că, mulți dintre Raci vor avea ocazia să plece din țară. Sau să-și ia o diplomă nouă. Ai ocazia să progresezi foarte mult din punct de vedere educativ. Însă, este recomandabil să nu idealizezi prea mult procesul sau rezultatul. Fii mai atent la drum! continuarea pe astrosens.ro

Data: 08 Martie 2023, 14:56
Autorul articolului: Spectacola
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: capricorn  fecioara  gemeni  horoscop  pesti  rac  sagetator 


DC Media Group Audience

Cristian Mărgărit, la Pastila de Frumusețe

Alimentele care cresc imunitatea. Trebuie să le consumi în sezonul rece. Cristian Mărgărit: „Un miracol pentru imunitate” / VIDEO

Sursa foto: Daniel Buzdugan, Instagram

Daniel Buzdugan, decizie radicală. Și-a mutat copiii de la școala privată, la cea de stat: „Nu e normal să dăm atâția bani. Am vrut să vadă că se poate face carte și așa”

Ioana Tufaru, captură TV/ Kanal D

Ioana Tufaru, motivul pentru care nu a putut să-și înscrie copilul la școală: "Patru școli m-au refuzat. Mi-a fost foarte greu, am plecat plângând"

Daniel Buzdugan, foto Instagram

Motivul pentru care Daniel Buzdugan și-a retras copiii de la școala privată: „Să ajungi să plătești cât plătește poate un copil care face Arhitectura la Barcelona… ”

Sursă foto: Unsplash.com

4 zodii își pot găsi sufletul pereche pe 20 septembrie. Te numeri și tu printre ele?

Sursă foto: Youtube/ TVR

Horia Moculescu și Marina Voica, poveste de dragoste neîmplinită. Ce a mărturisit artistul, după 60 de ani: „Ne trezeam, ne culcam împreună”

Monica Tatoiu, captură video Youtube/ theXclusive

Alcool pe stomacul gol. Băutura pe care Monica Tatoiu o bea în fiecare dimineață: „Este medicament”

Sursă foto: Instagram/ Jorge, Andreea Bălan

Jorge, reacții dure după ce a dat de pământ cu talentul muzical al Andreei Bălan: „E tipul ăla care vinde pijamale?”

Sursa foto: Mihaela Constantinescu, captură TV/ kanal D

Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, devastată de dorul regretatului artist. Cum are grijă de sufletul lui: „Îmi este cumplit de dor de el!”

Horoscop Chinezesc, captură video Youtube Spectacola

Horoscop chinezesc pentru săptămâna 25 septembrie - 1 octombrie, 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Violeta Bănică, Andreei Marin, Ștefan Bănică Jr., Lavinia Pârva. foto Instagram

Andreea Marin, adevărul despre relația fiicei sale cu fratele vitreg cel mic, fiul Laviniei Pârva: „Nu știm ce soartă vom avea”

Sursă foto: Instagram/ Cristina Spătar, Talisman Tate

Cristina Spătar, apariție șoc lângă Tristan Tate, la numai trei luni de la căsătorieMintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...