Legătura neștiută dintre Daniel Buzdugan și Părintele Vasile Ioana: „Îl mai sun și mă lămurește, e tare blând”
Data actualizării:
Data publicării:
 Daniel Buzdugan ne-a vorbit despre credință și despre sfaturile primite de la preotul Vasile Ioana.

Daniel Buzdugan are o legătură specială cu spiritualitatea și credința, îndrăgitul prezentator de la radio Zu dezvăluindu-ne în exclusivitate faptul că rugăciunea l-a ajutat să treacă la un moment dat și peste o cumpănă destul de dificilă din viața sa. Acesta are o legătură specială și cu preotul Vasile Ioana, pe care Buzdugan spune că îl sună adesea, în momentul în care are ceva pe suflet. Cei doi se cunosc destul de bine, iar matinalul emisiunii de radio ne spune cum s-au împrietenit cu părintele. 

„Am avut tot felul de discuții frrmoase și vesele cu Părintele Vasile Ioana, noi ne întâlneam destul de des, pentru că până la un moment dat, copiii noștri au fost colegi la aceeași școală, Matei și Maria au fost colegi de clasă. Vezi la televizor tot felul de informații și uneori nu știi de unde să apuci treaba asta, eu îl mai sun pe părinte și îmi spune cum vede el și mă lămurește, este tare blând și nu e genul de părinte care să dea cu pumnul în masă, are o blândețe care te liniștește.”, a declarat Daniel Buzdugan, în exclusivitate pentru SPECTACOLA.  

Citește și: De ce și-a retras Daniel Buzdugan copiii de la școala privată: „Decât să dai bani de două ori...” / video

Daniel Buzdugan, lecție de viață

Și, în societatea în care invidia și cuvintele dure primează, Daniel Buzdugan îndeamnă pe toată lumea să mai lase puțin în orice situație, întrucât doar așa ne vom putea bucura de liniște sufletească și, implicit, de fericirea supremă. 

„Mi-a plăcut tare mult când cineva făcea referire la o persoană a bisericii și spunea că dacă Hristos ar fi vorbit așa răstit, acru, sec și răutăcios, nu am mai fu avut creștinism în ziua de astăzi. Nu putem fi ca Hristos, dar să ne gândim cum ar reacționa fiul lui Dumnezeu în anumite situații, când a fost trădat de Iuda îi putea spune tot felul de lucruri, dar i-a zis „prietene” cu o blândețe fantastică, hai să mai încercăm și noi să lăsăm de la noi, să căutăm pacea mai frumos decât dreptatea.”, ne-a mai spus acesta. 

VEZI și: „Plângeam în mine”. Cel mai dificil moment prin care a trecut Daniel Buzdugan în ziua în care a plecat din Iași la București / VIDEO

„Eu cred că prin credință și prin rugăciune vom fi ocrotiți”

Așadar, acesta spune că a experimentat pe propria piele o astfel de situație în care a fost nevoit să lase de la el, deși știa că are dreptate în acea situație. Cu toate acestea, Daniel Buzdugan spune că a ales în final să urmeze cuvântul lui Dumnezeu, care trebuie să fie pentru noi toți mai presus de orice.

„Am avut o situație foarte dificilă la un moment dat, în care trebuia să las de la mine. Am citit Psaltirea, pentru că eram foarte abătut și am găsit scris negru pe alb „Căutați pacea mai bine decât dreptatea. Eu cred că prin credință și prin rugăciune vom fi ocrotiți de Dumnezeu, Maica Domnului, nu ne va lăsa Dumnezeu, cum s-ar zice.”, ne mai spune Daniel Buzdugan.

Citește și: Motivul pentru care Daniel Buzdugan se reîntoarce în Grecia de 14 ani: „Se știe că luna august vina familia aia faină din România” / video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Alexandra Duli, captură video Youtube, Catalin Maruta

Alexandra Duli, adevărul despre relația cu Zanni: „Îmi place de el. Nu aș spune nu”




pixel