Legenda Bill Cobbs s-a stins din viață! Anunțul trist a fost făcut de fratele marelui actor
Data actualizării:
Data publicării:
O mare legendă s-a stins în lumea filmului. Actorul legendar Bill Cobbs s-a retras din această lume, lăsând un gol imens în inimile fanilor și a colegilor de breaslă. Vestea tragică a fost anunțată de fratele său, Thomas G. Cobbs.

Cobbs, un nume cunoscut și respectat în industria cinematografică, a marcat o carieră impresionantă de peste 50 de ani, interpretând magistral peste 200 de roluri memorabile. Talentul său incontestabil și dedicarea pentru arta filmului i-au adus recunoașterea și aprecierea publicului din întreaga lume.

Bill Cobbs a murit la 90 de ani

Deși a părăsit scena vieții la vârsta de 90 de ani, moștenirea sa va dăinui pentru totdeauna. Filmele sale vor continua să inspire generații viitoare de actori și cineaști, iar talentul său excepțional va rămâne o sursă de admirație pentru toți cei care au avut privilegiul să îl admire.

Actorul a decedat în noaptea de marți spre miercuri, 26 iunie 2024, înconjurat de cei dragi, la scurt timp după ce și-a sărbătorit fericit cea de-a 90-a aniversare. Fratele său, Thomas G. Cobbs, a făcut publică vestea tristă și a oferit detalii despre circumstanțele în care s-a produs decesul.

„Bill şi-a sărbătorit recent şi fericit cea de-a 90-a aniversare înconjurat de cei dragi şi preţuiţi. Ca familie, suntem mângâiaţi ştiind că Bill şi-a găsit pacea şi odihna veşnică alături de Tatăl său ceresc. Vă cerem rugăciunile şi încurajarea în această perioadă”, a declarat Thomas,  într-o postare pe Facebook.

Te-ar putea interesa și: Matija Sarkic, fotbalist, a murit la 26 de ani! Boala tăcută care l-a ucis, deși toți îl credeau sănătos! Mulți români suferă de așa ceva și nu știu

Cine a fost Bill Cobbs

Născut în Cleveland, Ohio, Bill Cobbs a părăsit această lume, dar ne-a lăsat o moștenire de necontestat în lumea cinematografiei. Talentul său inegalabil a strălucit pe marile ecrane timp de peste 50 de ani, aducând la viață peste 200 de personaje memorabile.

Cobbs a contribuit la filme de referință precum „The Bodyguard”, unde a jucat alături de Whitney Houston, și „Night at the Museum”, unde a interpretat rolul îndrăgitului paznic. De asemenea, a apărut în producții notabile precum „The Hudsucker Proxy” al fraților Coen, „The Color of Money” regizat de Martin Scorsese, „Demolition Man” și „Air Bud”.

Debutul său pe marele ecran a avut loc în 1974, cu un rol trecător în filmul „The Taking of Pelham One Two Three”. De-a lungul timpului, Bill Cobbs a devenit o figură emblematică nu doar în cinematografie, ci și în televiziune, cu apariții notabile în seriale precum „The Sopranos”, „The West Wing”, „Sesame Street” și „Good Times”.

Moștenirea lui Bill Cobbs va dăinui prin rolurile sale memorabile, dar mai ales prin talentul și dedicarea sa excepțională.

Te-ar putea interesa și: A murit Donald Sutherland! Ce mesaj a transmis fiul marelui actor: „A iubit ceea ce a făcut și a făcut ceea ce a iubit!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Oriana Popescu
Categorie: International


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Cum învață Rebeca la școală. Reacția Andreei Tonciu când a văzut ce note are fiica sa în carnețel: „Doamne, Doamne”

Captură video: YouTube/ theXclusive. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Mama Andreei Tonciu, deranjată de acuzațiile pe care fiica sa le-a spus la adresa ei: „A exagerat când a spus asta”

Sursă foto: Delia/Instagram

Delia, aspru criticată de fanii săi de pe Instagram: „Nici nu ai chiloți pe tine! Doamne Ferește!”

Carmen de la Sălciua, captură video Youtube, Povesti de Film, cu Mara Banica

Carmen de la Sălciua, înșelată de Culiță Sterp? „Mi se părea ceva în neregulă”. Daniela Iliescu a fost prezentă la nunta celor doi

Captură video: Pro TV

Relația lui Zanni cu iubita sa, la un nou nivel. Câștigătorul Survivor All Stars are planuri de nuntă? „Viitoarea mea nevastă încă mă lasă să...”

Captură video: TikTok/Jador

Jador nu s-a mai putut abține și și-a spart propriul televizor. Motivul pentru care a recurs la gestul extrem: „Uitați-vă cum arată”

Mihai Mitoșeru, foto Facebook

Mihai Mitoșeru, iubește din nou: „ Am cunoscut o fată extraordinară! Păcat că...”

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Jador

Jador tună și fulgeră, după informațiile care au apărut despre el în urma despărțirii de Oana Ciocan: „Cum puteți să ziceți asta? Rușine”

Captură video: Pro TV

Cum va fi vremea în țară, în următoarele zile. Busu anunță prognoza meteo până marți

Sursă foto: Fiță cu Adiță/ YouTube

Irina Columbeanu, apariție rară. Cum s-a lăsat fotografiată fiica fostului milionar, odată cu vizita ei în România

Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube, Catalin Maruta

Adevăratul motiv pentru care Laurențiu Reghecampf nu-l vizitează pe Bebeto: „Mă doare foarte tare, pentru că eu l-am crescut, nu Anamaria”

Captură video: YouTube/La Măruță. Captură video: Instagram/Ioana Ignat

Sebastian Dobrincu dă cărțile pe față. Răspunsul artistului când a fost întrebat ce vedete i-au făcut avansuri Ioanei Ignat: „S-a întâmplat”




pixel