Leonard Miron o atacă pe Andreea Marin: „Emisiunea ei este un fel de promovare a prietenilor şi oamenilor care o ajută în viaţa personală”
Data actualizării:
Data publicării:
Leonard Miron continuă desființarea fostelor colege de muncă. Fostul prezentator TVR vine cu acuze grave la adresa Andreei Marin, despre care spune că își promovează prietenii în emisiunile pe care le realizează.

După ce a pus-o la zid pe Marina Almășan, despre care a spus că a divorțat și s-a recăsătorit cu persoane sus puse, care ar fi putut să o ajute în carieră, Leonad Miron o atacă pe o altă fostă colegă din Televiziunea Română. Fostul Prezentator TVR o acuză pe „zână” că își promovează prietenii în emisiunea  pe care o realizează. 

 

Marina Almăşan, pusă la zid de Leonard Miron. Dezvăluirile fostului prezentator TVR: "A divorţat şi s-a recăsătorit cu oricine a avut influenţă în TVR"

Leonard Miron se căsătorește cu un duce. Fostul prezentator Tv și-a adus iubitul în România: „Trebuie să urgentăm căsătoria”

 

„Peste tot în lumea asta, televiziunea publică este o formă de susţine şi expresie a Guvernului, dar asta nu înseamnă că pui nişte oameni pe criterii politice şi pe criterii de pile şi relaţii. Pui nişte profesionişti care creează în spaţiul televiziunii publice nu numai un suport pentru Guvern şi Parlament, dar şi un spaţiu de contestare, de dezbatere, ceea ce la noi nu se întâmplă. La noi este ca şi cum mă pune şef la cooperativă şi eu dat nişte parcele la prietenii mei…Te trezeşti că fiecare parceluţă dată nu mai este televiziune, este o afacere personală. Cu toată dragostea pentru Andreea Marin, dar emisiunea care – hai să fim serioşi nu are o audieenţă- , este un fel de promovare a prietenilor şi oamenilor care o ajută în viaţa personală şi profesională extra TVR. Este şi situaţia Alinei Sorescu care, la fel, îmi este dragă, mi-a fost băgată pe gât acum câţiva ani, dar mi-a devenit dragă. Nicăieri în lumea asta, postul de televiziune nu ar accepta ca eu să intru pe Instagram şi să zic „Mulţumesc firmei care ne-a zugrăvit’ şi pui hashtag numele emisiunii şi al postului. Dacă eşti un influencer, lumea te urmăreşte fără să etichetezi nişte lucruri pentru care eşti plătit în televiziune. Şi aşa se întâmplă la Alina Sorescu, la Andreea Marin, la Dinescu care – Doamne iartă-mă – până să plece din TVR a folosit postul ăla ca pe grădina lui proprie. Asta nu e în regulă. Asta trebuie curăţat, stabilirea unei distanţare clare între interesul TVR-ului, al omului care se uită, şi interesele personale.“, a declarat Leonard Miron pentru FANATIK. 


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Andreea Marin  leonard miron  tvr 


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”



pixel