Leonardo DiCaprio și Gigi Hadid, cel mai nou cuplu de la Hollywood? „Încep să se cunoască”
Data publicării:
Leonardo DiCaprio s-a despărțit recent de Camila Morrone, după patru ani de relație, și pare că nu o să fie singur pentru mult timp.

Câștigătorul premiului Oscar, în vârstă de 47 de ani, și supermodelul Gigi Hadid, în vârstă de 27 de ani, au ieșit împreună în New York City, au declarat mai multe surse pentru PEOPLE.

"Ei încep să se cunoască", a declarat o sursă pentru People, adăugând că cei doi nu se "întâlnesc" încă.

"Leo o urmărește cu siguranță pe Gigi", spune o altă sursă pentru PEOPLE.

O a treia sursă adaugă: "Au fost văzuți ieșind cu grupuri de oameni. Au trecut doar câteva săptămâni de la despărțire. De atunci, el a ieșit cu prietenii și familia".


DiCaprio și modelul Camila Morrone au pus capăt recent relației lor de 4 ani.

Cei doi au început relația la începutul anului 2018, în timpul unei excursii la Aspen, Colorado. În anii care au urmat, perechea a fost fotografiată în escapade romantice pe tot globul - pe plajele din St. Barts, la un meci de fotbal din Paris și bucurându-se de timp împreună în Malibu, California și New York City. S-au afișat oficial cuplu la Premiile Oscar în februarie 2020, atunci când au stat împreună în primul rând .

Motivul pentru care Leonardo DiCaprio s-a despărțit de iubita sa. Celebrul actor și Camila Morrone formau un cuplu de patru ani


Deși DiCaprio și Morrone au păstrat private detaliile relației lor, Morrone a recunoscut într-un interviu acordat în 2019 ziarului Los Angeles Times că s-a simțit frustrată de atenția acordată de mass-media relației, în special de diferența de vârstă de 22 de ani.

"Sunt atât de multe relații la Hollywood - și în istoria lumii - în care oamenii au diferențe mari de vârstă. Cred doar că oricine ar trebui să poată să se întâlnească cu cine vrea să se întâlnească", a spus ea.


În urma despărțirii lor, o sursă a declarat pentru PEOPLE că Morrone "se simte bine" și "are un grup mare de prieteni care țin cu adevărat la ea".

"Își vede de viața ei și merge mai departe. Ea nu mai ține legătura cu Leo", a adăugat sursa din interior. Din acel grup fac parte și prietenele sale modele Kendall Jenner și Hailey Bieber, care au fost văzute împreună cu vedeta la o seară între fete la începutul acestei luni.

La braț cu Gigi Hadid

DiCaprio a fost fotografiat petrecând timp în New York de la despărțire, unde Hadid locuiește cu fiica ei Khai. Modelul s-a despărțit recent de Zayn Malik, tatăl copilului.

Hadid și Malik au întâmpinat primul lor copil  în septembrie 2020. Ei s-au despărțit în luna octombrie a anului următor în urma unei presupuse altercații mama supermodelului, Yolanda Hadid.

"Gigi se concentrează exclusiv pe ce e mai bun pentru Khai. Ea cere intimitate în această perioadă", a declarat reprezentantul lui Gigi pentru PEOPLE într-o declarație.

Potrivit documentelor judiciare obținute de PEOPLE la vremea respectivă, Malik ar fi "apucat-o pe Yolanda și ar fi împins-o într-o comodă, provocându-i suferință psihică și durere fizică". Cu toate acestea, Malik a negat "categoric" că a lovit-o, spunând  pentru TMZ: "Sper că Yolanda își va reconsidera acuzațiile false și că se va îndrepta spre vindecarea acestor probleme de familie în privat."

După ce a pledat că nu contestă acuzațiile, Malik trebuie să execute 90 de zile de eliberare condiționată pentru fiecare dintre cele patru capete de acuzare; el trebuie, de asemenea, să urmeze un curs de gestionare a furiei și un program de violență domestică și are interdicție de a avea contact cu Yolanda.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: International
Tagurile articolului: Gigi Hadid  leonardo di caprio 

Horoscop 6 - 12 mai 2024. Previziuni pentru toate zodiile

Astrologul Ana-Maria Ticea a făcut previziunile pentru...


DC Media Group Audience

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Horoscop 6-12 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Nativii care vor fi pasionali și posesivi

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 4 mai - 11 mai 2024. Zodia care va primi cele mai multe răspunsuri la întrebările profunde

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”

Cristina Demetrescu, captură video Youtube, Vorbește Lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru prima jumătate a lunii mai 2024. Vin oportunități importante pentru mai multe zodii




pixel