Lia Bugnar, gest neașteptat. Cum a ironizat actrița relația dintre Theo Rose și Anghel Damian: “Șoc și groază”
Data publicării:
Lia  Bugnar a făcut o ironie cu privire la relația fostului iubit cu Theo Rose.

Lia Bugnar și Anghel Damian au format un cuplu timp de nouă ani. Ulterior, actorul s-a cuplat cu Theo Rose. Cu privire la relația dintre artistă și fostul iubit, actrița a refuzat să dea detalii, iar acum și-a surprins fanii cu un mesaj ironic pe rețelele de socializare.

Mesajul Liei Bugnar despre „scandalul”cu Theo Rose

„Șoc și groază! Lia Bugnar are spectacol la sala mare a TNB pe data de 23 august la ora 20. Vedeta face acolo mărturisiri complete în legătură cu scandalul care a pus pe jar jurnalismul serios din România. Nu rata! Află ce crede vedeta despre toate acestea! „Ce avem noi aici?” de Lia Bugnar, cu Carmen Tanase, Maria Obretin, Marius Manole.

P.S. Lăsând sarcasmul la o parte, cel mai cinstit demers al meu este teatrul. Dacă sare cămașa pe român să știe ceva despre mine, acolo-i locul unde poate afla. Contra unei sume deloc modice, prețul biletului. Link in comentarii. Fotografie de Marius”,  a scris Lia Bugnar pe contul ei personal de Facebook.

Anghel Damian, prima reacție despre relația cu Theo Rose

Anghel Damian a avut prima reacție, după ce s-a descoperit faptul că are o relație cu artista Theo Rose. Chiar dacă cei doi nu au avut în plan să scoată adevărul la iveală acum, anumite poze apărute în spațiul online i-au dat de gol, iar din această cauză, cântăreața a fost nevoită să confirme zvonurile. Regizorul a venit și el acum cu primele declarații, spunând faptul că povestea de dragoste dintre el și Theo Rose este una cât se poate de asumată și că niciodată nu a fost vorba de infidelitate, în fosta relație a artistei cu Alex Leonte.

„Nu a înșelat nimeni pe nimeni, e o relație asumată. În rest, alte comentarii nu am de făcut. Felicitări pentru că ați primit pontul. Când vom avea alte precizări referitor la această legătură, o vom face în termenii noștri. Până atunci nu avem comentarii suplimentare de făcut.”, na declarat Anghel Damian, potrivit cancan.

 

Ce spunea Anghel Damian recent, cu privire la rolul pe care Theo Rose l-a obținut în ”Clanul”

Anghel Damian este regizorul celui mai fresh serial, care va apărea în curând pe PRO TV. ”Clanul” are în distribuția sa numeroși actori vechi, dar și mai mulți artiști tineri, precum Theo Rose. În urmă cu ceva timp, scenaristul spunea faptul că celebra artistă a obținut acest rol datorită calităților ei excepționale, având doar cuvinte de laudă la cea care acum îi este parteneră de viață. Nu se știe dacă cei doi s-au îndrăgostit pe platourile de filmare, însă cei mai mulți bănuiesc faptul că de aici s-ar fi aprins flacăra iubirii.

"Ea nu a luat rolul pentru că este Theo Rose, a fost cea mai bună actriță pe acel personaj. A fost o revelație. Evident, nu o știi din perspectiva asta, o știi din perspectivă publică, e o cântăreață arhicunoscută, mereu în trend, dar nu știi ce capacități actoricești are. Le intuiești. Pur și simplu a fost o surpriză. Adică sunt actrițe tinere care joacă și teatru și film, dar nu au fost la nivelul ei.", a declarat Anghel Damian, pentru ego.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   anghel damian  lia bugnaru  Theo Rose 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel