Lia Bugnar, mesaj pentru Theo Rose, după ce a născut: „S-a mai născut un...”
Data publicării:
Lia Bugnar i-a transmis prima urare lui Sasha Ioan, fiul lui Theo Rose.

Theo Rose și Anghel Damian au devenit părinți, în dimineața zilei de 14 iunie 2023. Se pare că această veste mult așteptată de toți cei care o îndrăgesc pe artistă a ajuns și la urechile Liei Bugnar, fosta iubită a lui Anghel Damian, alături de care regizorul și-a petrecut ani buni din viață. Chiar dacă până acum, scenarista nu s-a arătat a fi prea interesată de acest subiect și de noua familie pe care și-a întemeiat-o fostul partener de viață după despărțire, aceasta a avut prima reacție, după ce Sasha Ioan a venit pe lume. Așadar, vedeta pare însă că a trecut peste orice remușcare din trecut și îi urează micuțul doar de bine.

„Este vorba despre un lucru, un suflet curat care tocmai a venit pe lume. S-a mai născut un copil pe lumea aceasta, de o oră, pe nume Sasha Ioan Dumitru. El trebuie protejat, el încă are îngerași de-asupra capului”, a declarat Lia Bugnar pentru Click!

Pe aceeași temă: Înțelegerea făcută de Anghel Damian și Lia Bugnar, după despărțire: „El are cheile de la casa Liei și se duce zilnic...”. Cum a reacționat Theo Rose

Theo Rose, primele declarații după ce a născut

Theo Rose a devenit mămică pentru prima oară, iar aceasta este cea mai nouă veste din lumea mondenă. Vedeta, care aștepta din clipă, în clipă să nască, se pare că și-a cunoscut fiul în această dimineață. Anghel Damian a însoțit-o la clinică încă de la prima oră a dimineții și i-a fost alături într-unul dintre cele mai importante momente din viața solistei, dar și din viața lor de cuplu. La aproximativ trei ore după ce a născut, aceasta a publicat pe Instagram și primul mesaj, unde își asigură fanii că ambii sunt perfect sănătoși. După ce-și va mai reveni, Theo Rose promite că va veni cu vești proaspete, dar și cu informații inedite despre cum a decurs prima ei naștere.

„E aici. Îl țin în brațe, e superb. Mulțumesc pentru grijă. Mă refac puțin și vă povestesc. Doamne ajută”, a scris Theo Rose pe Instagram, imediat după ce a devenit mămică.

Te-ar putea interesa și: Theo Rose l-a îmbrâncit în stradă pe Anghel Damian, iar acum a spus adevărul despre ce s-a întâmplat: „Am fugit și i-am zis când a venit că...”

Familia artistei, în culmea fericirii

Theo va fi curând vizitată de întreaga familie, care aștepta cu sufletul la gură venirea pe lume al primului nepoțel. De departe, tatăl artistei spune că el este cel mai emoționat dintre toți și abia așteaptă să facă oficial cunoștință cu cel ce va deveni, fără îndoială, răsfățatul familiei. 

„A născut Theo Rose și sunt foarte fericit. Am văzut pe grupul nostru, al familiei. Eu sunt tare bucuros și cred că am avut cele mai mari emoții dintre toți. Azi, după-amiază, avem oră de vizită. 

Abia aștept să-mi văd nepotul. Vom fi toată familia alături de ea. Copilul este perfect sănătos, are nota 10. Theo este și ea bine. Și ea, și Anghel sunt tare bucuroși”, a declarat Ioan Diaconu, tatăl lui Theo Rose, în exclusivitate pentru Fanatik.

VEZI și: „E o frustrare adunată, nu-l vrea lângă ea” Ce se întâmplă între Theo Rose și Anghel Damian, după ce au fost surprinși în timp ce se certau

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: anghel damian  copil  lia bugnar  nastere  Theo Rose 



sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Sursă foto: Antena 1

Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi

Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Captură video: Pro TV

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 4 zodii cu noroc la bani în această toamnă. Mihai Voropchievici: „Sunt șanse mari să primești o mărire de salariu”

 Mariana Cojocaru. Captură video: YouTube/ Playtech Stiri

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față




pixel