Lidia Buble a comis-o, din nou! Ce a făcut de a primit amendă și a rămas fără permis
Data actualizării:
Data publicării:
Cântăreața Lidia Buble a fost amendată și lăsată fără permisul de conducere.

Totul din cauza faptului că Lidia Buble a încălcat o regulă primordială în trafic, respectiv acordarea de prioritate. Însă nu ar fi prima dată când cântăreeța are probleme cu polițiștii de la Rutieră.

”Nu a respectat obligația de a acorda prioritate de trecere vehiculelor care circulau din partea dreaptă”

 

”La data de 20 septembrie a.c., în jurul orei 18:50, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe raza sectorul 1, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autovehicul la volanul căruia se afla o femeie.

Având în vedere faptul că în intersecția în care circula aceasta a efectuat virajul la stânga și nu a respectat obligația de a acorda prioritate de trecere vehiculelor care circulau din partea dreaptă, polițiștii au aplicat o sancțiune contravențională în valoare de 990 de lei, iar ca măsură complementară au dispus suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 60 de zile”, se arată în comunicatul Poliției.

Lidia Buble a fost condamnată la un an de închisoare cu suspendare, în 2023

 

În 2023, artista a fost condamnată la un an de închisoare cu suspendare și muncă în folosul comunității timp de 90 de zile, după ce a fost acuzată că a mituit doi polițiști, pentru a nu fi testată cu aparatul etilotest, în urma unui control în trafic.

Citește și - Theo Rose a plâns la Vocea României! Cine sunt frații care i-au uimit pe jurați, până la lacrimi - VIDEO - https://www.spectacola.ro/theo-rose-a-plans-la-vocea-romaniei-cine-sunt-fratii-care-i-au-uimit-pe-jurati-pana-la-lacrimi-video_41623.html 

Citește și - Lidia Buble dezvăluie lupta cruntă pe care a avut-o cu o afecțiune de piele: Nu am băgat de seamă în primele luni

 

Lidia Buble a făcut recent publică o poveste cu privire la un episod dificil prin care a trecut acum doi ani. Într-o postare pe rețeaua socială Instagram, renumita cântăreață a vorbit despre descoperirea neașteptată a suferinței sale de psoriazis. Psoriazisul este o afecțiune a pielii care inițial a trecut neobservată, însă s-a transformat într-o problemă serioasă de sănătate.

"Am crezut că este o alergie. Am ignorat complet situația"

 

Acum aproape doi ani, Lidia a observat că i-au apărut niște pete neobișnuite pe pielea sa. Inițial, acestea arătau ca niște eczeme roșii, iar uneori provoacau mâncărime, exinzându-se rapid pe tot corpul. "În primele luni, nu am acordat prea multă atenție. Am crezut că este o alergie. Am ignorat complet situația", a declarat Lidia în postarea sa de pe rețeua socială Instagram.

Pe măsură ce timpul a trecut, starea ei de sănătate s-a înrăutățit, apărând pete și pe față, care s-au răspândit pe întregul corp. Fiind foarte Îngrijorată de schimbările anormale ale pielii sale, Lidia a hoărât în cele din urmă să meargă la un dermatolog pentru consultații. "Am mers la un dermatolog care mi-a prescris 2-3 creme și niște pastiluțe pentru alergii. Cu toate acestea, nu părea să se îmbunătățească nimic", a mai zis Lidia Buble.

Ce este psoriazisul

 

Psoriazisul este o boală cronică autoimună, care este caracterizată prin pete roșii, mâncărime și solzi pe piele. Psoriazisul poate fi declanșat sau agravat de numeroși factori, printre care stresul, infecțiile sau anumite medicamente. Citește mai multe detalii aici!

Citește și - Lidia Buble, despre greșelile din viața sa. Cine îi este alături artistei necondiționat - https://www.spectacola.ro/lidia-buble-despre-greselile-din-viata-sa-cine-ii-este-alaturi-artistei-neconditionat-i_39901.html 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andrei Itu
Categorie: Vedete



sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Sursă foto: Antena 1

Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi

Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Captură video: Pro TV

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față

Captură video: YouTube/Kanal D Romania. Sursă foto: Instagram

Ozana Barabancea îi dă replica Iuliei Albu, după criticile aduse. Creatoarea de modă a desființat-o: „Este o catastrofă umblătoare din punct de vedere vestimentar”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 4 zodii cu noroc la bani în această toamnă. Mihai Voropchievici: „Sunt șanse mari să primești o mărire de salariu”




pixel