Lidia Buble dezvăluie lupta cruntă pe care a avut-o cu o afecțiune de piele: Nu am băgat de seamă în primele luni
Data publicării:
Lidia Buble, cunoscuta cântăreață română, a făcut recent publică o poveste despre un episod dificil prin care a trecut acum doi ani. Într-o postare pe Instagram, artista a vorbit despre descoperirea neașteptată a suferinței sale de psoriazis, o afecțiune a pielii care inițial a trecut neobservată, dar s-a transformat într-o problemă de sănătate serioasă.

Aproximativ acum doi ani, Lidia a observat apariția unor pete neobișnuite pe pielea sa. Inițial, aceste pete păreau a fi eczeme roșii, iar uneori provoacau mâncărime intensă și se extindeau rapid pe tot corpul. "În primele luni, nu am acordat prea multă atenție. Am crezut că este o alergie. Am ignorat complet situația", a mărturisit Lidia în postarea sa de pe rețelele de socializare.

Citește și: Lidia Buble, pregătită să îmbrace rochia de mireasă. Artista nu exclude nunta cu Horațiu Nicolau: „Mă veți vedea în rochie de mireasă”

Pe măsură ce timpul a trecut, starea ei s-a înrăutățit, cu pete care au apărut și pe față și s-au răspândit pe întregul corp. Îngrijorată de schimbările anormale ale pielii, Lidia a decis în cele din urmă să consulte un dermatolog. "Am mers la un dermatolog care mi-a prescris 2-3 creme și niște pastiluțe pentru alergii. Cu toate acestea, nu părea să se îmbunătățească nimic", a împărtășit ea.

Psoriazisul este o boală cronică autoimună caracterizată prin pete roșii, mâncărime și solzi pe piele, care poate fi declanșată sau agravată de diferiți factori, inclusiv stresul, infecțiile și anumite medicamente. Amânarea consultului medical poate duce la înrăutățirea simptomelor și complicări.

Citește și: Lidia Buble, despre greșelile din viața sa. Cine îi este alături artistei necondiționat

Lidia Buble, în lacrimi! Artista este în al nouălea cer

 

Lidia Buble vine dintr-o familie numeroasă și unită, având nu mai puțin de 11 frați și surori. Îndrăgita artistă se numără printre cei șase frați ai săi, alături de patru surori, și este mândră de mulți nepoți. În prezent, familia ei se pregătește să se mărească din nou, deoarece sora ei, Estera Buble, cu care a colaborat în echipa lor la Asia Express în 2021, a anunțat că este însărcinată cu al treilea copil.

„Esti, m-ai rupt cu ce ai postat! Vai, nu există bucurie mai mare pentru mine decât să văd cum familia noastră se mărește cu încă un membru, și încă un membru, și încă un membru! Esti, sunt convinsă că o să aduci pe lume cel mai minunat bebeluș! Vai, nu am cuvinte, nu știu ce să zic!”, a mărturisit Lidia Buble în lacrimi, adresându-se urmăritorilor săi pe Instagram.

 

Citește și: Daliana Răducan, soția lui Răzvan Simion, prima reacție după nuntă: „Ne-am așteptat pregătindu-ne unul pentru celălalt”

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Showbiz


DC Media Group Audience

Youtube / Ameritat cu Nasrin

Reghecampf rupe tăcerea în legătură cu Bebeto: Relația nu e în regulă / Vom avea o discuție „necontrolată”

Andreea Bălan, captură video Youtube, Ilinca Vandici

Andreea Bălan explică de ce nu au voie fetițele ei cu telefoane și tablete până la 12 ani: Nu o să le dau, indiferent de ce vor avea colegii lor la școală

Youtube / Te ascult, Ilinca Vandici

„Mai bine mor, mai bine mă ia Dumnezeu”. Alex Velea, după ce a fost întrebat de criza de la 40 de ani: Uneori o terorizez pe nevastă-mea

Sursă foto: Gina Pistol/Instagram

Gina Pistol a făcut anunțul mult așteptat! Va fi prezentatoarea MasterChef 2024, alături de bucătarii Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea, de la PRO TV

Cabral și Andreea Ibacka. Foto Facebook

Andreea Ibacka și Cabral își vând apartamentul. Motivul pentru care au luat această decizie: „Ne luăm rămas bun de la acest cuibușor” / Foto

Sursa foto: Laurențiu Reghecampf, Instagram

Reghecampf pregătește nunta surpriză cu Corina Caciuc: Urmează căsătorie / Am depășit targetul

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 8-14 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va renaște /video

Badea

Mircea Badea a încins Internetul! Imagini de infarct

Top cupluri cu aceeași zodie. Mihai Voropchievici: Ei vor fi uniți pe viață de iubirea lor!

Captură video: YouTube/Kanal D2

Teo Trandafir, comentariu asupra căsătoriei dintre Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță: „Păi de ce crezi că l-a ales?”

Iuliana Tudor: M-a enervat concertul Coldplay! Am fost acolo. Dați-mi voie să mă disociez de ceva care nu e pe gustul meu!

Captură video: Pro TV

Cristina Demetrescu, horoscop pentru săptămâna 1 - 7 iulie. Zodia care are mare noroc la bani




pixel