Lidia Buble, jignită în față: „Ai nasul mare, te uiți nu știu cum”. Cum a reacționat artista
Data actualizării:
Data publicării:
Lidia Buble a dezvăluit că i s-a întâmplat să fie jignită din cauza aspectului fizic. 

Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Cântăreața s-a născut într-o familie cu principii solide, în care sufletul și modul de a gândi sunt mai presus de aspectul fizic și lucrurile materiale. Lidia Buble este fiică de preot, iar educația primită în familie a ajutat-o să treacă cu brio peste răutățile oamenilor. 

Lidia Buble: „Eu am aflat că am nasul mare în momentul în care am intrat în industrie”

Artista spune că i s-a întâmplat chiar să fie jignită în față, însă asta nu a afectat-o deloc. 


„De mică am fost foarte mulțumită de felul în care am arătat și de felul în care am fost creată de Dumnezeu și cred că asta face diferența. Poți să fii frumoasă și dacă nu ai încredere în tine, lucrul acesta se reflectă și oamenii te simt! Sunt foarte mulți oameni care îmi spun că «Ai nasul mare, te uiți nu știu cum!», diferite comentarii. Cum spuneam, eu am aflat că am nasul mare în momentul în care am intrat în industrie.  Cumva oamenii căutau un nod în papură. Și după aia am zis: Băi, dar mie de mică mi-au plăcut oamenii cu nasul mare! Și am luat-o pe partea cealaltă, am luat-o ca pe un compliment! Și îmi place să cred că mă ajută să miros hit-urile, oamenii frumoși pe care îi păstrez lângă mine. Așa că îl iau ca pe o calitate, mă mândresc cu el!”, a declarat Lidia Buble, potrivit CanCan.

Lidia Buble, adevărul despre operațiile estetice: „Sunt deseori criticată pentru nasul meu. Este un nas cu personalitate” EXCLUSIV


Cum s-a adaptat în lumea showbizz-ului

LIdia Buble este fiică de preot. S-a născut într-o familie numeroasă, cu principii bine înrădăcinate.  Artista a crescut, practic, în biserică, și deși lumea showbizz-ului nu are nicio legătură cu lumea în care a crescut ea. 

„Eu în general sunt o persoană foarte cameleonică. Eu mai am o vorbă, după care mă ghidez în viață: „nimic fără Dumnezeu” și îmi place să îl pun pe El înainte de toate. Într-adevăr, am crescut între o familie binecuvântată, cu niște principii foarte sănătoase și foarte bine înrădăcinate, de care nu m-am dezis și le păstrez în continuare, pentru că eu cred că am crescut frumos cu ele și îmi place să o țin tot așa.  Da, a fost puțin greu la început, când am intrat în această industrie, pentru că nu are nicio legătură cu atmosferă și cu mediul în care eu am fost crescută. Eu am crescut în biserică până la 19 ani și clar este o viață total diferită. Nu are nicio legătură cu cea de dinainte, dar mă bucur că am rămas cu picioarele pe pământ. Nu m-a schimbat succesul, poate doar în bine. 

Mă bucur că părinții mei sunt mândri de mine și asta contează cel mai mult. Sunt omul care în fiecare dimineață se trezește și pleacă din casă cu capul sus și sunt fericită și mândră de ce am reușit să dobândesc până în ziua de astăzi 

Încerc să iau partea bună a lucrurilor, cred că în toate domeniile există și o parte rea, important este să fim noi capabili să luăm deciziile importante pentru noi și să rămânem oameni faini.

Frumusețea nu este doar exterioară, este foarte important să o completezi cu frumusețea interioară, și dacă știi să pui toate lucrurile astea cap la cap, eu zic că ești pe drumul cel bun.

Este o misiune foarte faină să fii artist, este adevărat, este și foarte obositor și copleșitor. Dar pe mine, personal, Lidia Buble, nimic mulțumește mai tare decât atunci când văd că poți să bucuri sufletele oamenilor, când vezi că mii de oameni, sute de mii de oameni se regăsesc în povestea ta de viață, pentru că, în general, toate piesele mele sunt inspirate din trăirile pe care le-am avut despre viața mea și mă bucur să văd că oamenii rezonează cu ele. Este cea mai mare răsplată pentru mine ca artist”, a declarat Lidia Buble pentru Spectacola. 

Ce părere are despre operațiile estetice: „Sunt deseori criticată pentru nasul meu”


Întrebată ce părere are despre operațiile estetice și dacă s-a gândit vreodată să apeleze la bisturiu, artista a răspuns: 

„Nu am nimic împotrivă nici cu operațiile estetice, dacă  ajută anumite persoane să se simtă mai bine sau le dă mai multă încredere. Anul acesta împlinesc frumoasa vârstă de 29 de ani, o spun și parcă tot nu îmi vine să cred. 

Niciodată să nu spui niciodată, nu știi ce se poate întâmpla. Operații în sine, să schimb ceva la mine, nu aș face, chiar dacă sunt deseori criticată pentru nasul meu, pentru că este un nas cu personalitate și da, nu este unul mic,  am niște trăsături mai aspre probabil, 
dar eu mă simt foarte bine așa, poate dacă mai apar câte un rid de la bătrânețe, să îl ajut puțin, probabil, dar în momentul de față mă simt foarte bine așa cum sunt”, a mai spus artista, pentru Spectacola. 

 


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Lidia Buble  nas  operație 

Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”



Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...

Tzancă Uraganu, de urgență la spital!

Tzancă Uraganu a ajuns de urgență la spital!

pixel