Lidia Buble, pregătită să îmbrace rochia de mireasă. Anunțul făcut de artistă: "Vreau să mă mărit"
Data publicării:
Lidia Buble și-a găsit sufletul pereche și vrea să ajungă cât mai repede în fața altarului.

Lidia Buble l-a dat uitării pe Răzvan Simion la un an de la despărțire. Cei doi și-au spus adio după șase ani de relație. Vedeta a fost surprinsă în ipostaze romantice cu un bărbat misterios. Lidia Buble a fost surprinsă în compania lui Harlys Becerra, actorul cubanez, celebru pentru rolul din „Vizavi”. Se pare că lucrurile merg din ce în ce mai bine, iar artista are deja planuri de căsătorie.

Recent, Lidia Buble a fost plăcut surprinsă la una dintre probele din cadru competiției Asia Express, după ce i-a fost legat un șnur roșu pentru a avea noroc în dragoste:

”Mie doamnele astea mi-au ridicat puțin moralul pentru că erau exact cum îmi plac mie oamenii aștia, energici și pozitivi, cu o stare faină de spirit. Ne-au făcut să râdem, mi-au pus mie o ață roșie la mână, le-am spus că vreau să mă mărit. M-au scos așa din stare, am reușit să uit pentru moment că a fost o zi foarte grea”, a declarat Lidia Buble.

 

Ce spune Dani Oțil despre iubitul Lidiei Buble: "Acum este frumușelul cu barbă"

 

În urmă cu ceva timp, Lidia Buble le-a mărturisit fanilor că este foarte fericită și împlinită alături de actorul cubanez, Harlys Becerra.

„ Şi eu sunt fericită pentru mine, mulţumesc mult de tot, apreciez. Câte întrebări sunt pe tema asta, deja peste o sută. Primesc şi zilnic mesaje, este foarte lungă povestea (n.r. cu Harlys), trebuie să îmi iau o zi să vă povestesc. Da, chiar sunt fericită, foarte fericită şi foarte împlinită pe toate planurile.

În două-trei cuvinte, mi-a pus Dumnezeu mâna în cap. Eu cred că fiecare om merită să fie fericit şi vă doresc să fiţi măcar la fel de fericiţi cum sunt eu. Sunt norocoasă. Pentru mine nu există actori, cântăreţi, vedete, ne-vedete. Fiecare avem un job, o meserie pe care o facem, dar da, este foarte adevărată că dragoste vine când nu te aştepţi şi răsare unde nu te aştepţi.”, a transmis Lidia Buble pe pagina sa de Instagram.

 

Citește și: Andreea Ibacka, la un pas de a naște prematur. Actrița a făcut dezvăluiri șocante: ”Aveam 27 de săptămâni...”


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: harlys becerra  Lidia Buble  nunta 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel