Lidia Buble, vacanță cu peripeții. Ce i s-a întâmplat în Croația fix de ziua ei de naștere: „Nu că am nervi, bubui de nervi”
Data publicării:
Lidia Buble, ar fi fost subiectul unei infracțiuni. Ce a declarat vedeta cu privire la fapta în cauză.

Una dintre cele mai bizare zile de naștere- de asta a avut parte Lidia Buble în ziua în care, teoretic, ar fi trebuit să se simtă cel mai bine. Aceasta a avut parte de peripeții pe care le-a împărtășit cu fanii săi pe rețelele de socializare. Vedeta este cunoscută pentru „norocul” său din vacanțe, acolo unde I se mai întâmplă și evenimente nedorite.

De data aceasta, artista a avut parte și de surprize neplăcute, având în vedere că ar fi fost victima unui furt.

Cum s-ar fi întâmplat fapta

Pe lângă urările de bine de ziua ei de naștere din partea prietenilor, fanilor, familiei și nu numai, Lidia ar fi fost victima unui furt în vacanța ei din Croația.

Cântăreața a povestit pe rețelele de socializare cum a rămas fără geanta de 10.000 de euro, mai ales că aceasta s-ar fi situat chiar în camera de hotel. Fapta s-ar fi petrecut în timp ce Lidia nu era în spațiul de cazare.

Va pleca doar cu hainele de pe ea

Cu toate acestea, vedeta povestește că există o mică posibilitate să-și fi uitat geanta acasă, menționând și că I s-au mai furat genți în trecut. Ea spune că dacă, totuși, se va adeveri că a fost furată, va pleca doar cu hainele de pe ea în viitoarele vacanțe.

„Nu că am nervi, bubui de nervi. Nu sunt foarte sigură, dar mă rog la Dumnezeu să greșesc. Măi oameni buni, e a doua vacanță în care mi se fură genți din camera de hotel. În urmă cu două luni mi s-au furat două genți. Și nu vorbim despre orice fel de genți. Și acum este a doua oară când cred, există o foarte mică șansă și sper din suflet să o fi uitat acasă, că dacă nu, întorc Pământul cu susul în jos.

O ia razna

O iau razna dacă mi se întâmplă iarăși asta, iar în următoarea vacanță plec doar cu hainele de pe mine”, a spus Lidia Buble pe o rețea de socializare. 

După prima apariție a divei pe rețelele de socializare, aceasta a revenit cu o nouă știre.  A povestit cum o a doua problemă și-a făcut apariția în viața sa, fix de ziua ei de naștere. Al doilea eveniment a fost prezentat de artistă cu umor și nu s-a arătat afectată de peripețiile care s-au întâmplat de ziua ei de naștere.

„Pe lângă că mi s-a furat geanta, mi-a apărut alergie la gură. Eu de obicei, nu vreau să exagerez, dar am tenul de bebe, n-am absolut nimic. Mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat un ten perfect, nu știu ce am mâncat azi. Welcome 30, dacă așa vii du-te înapoi de unde ai venit, că eu sunt foarte bine la 29”, a declarat Lidia Buble, pe pagina sa personală de Instagram.

Vezi și: Recunoașteți personajul? Este o cântăreață celebră de la noi din țară

Vezi și: Lidia Buble, condamnată definitiv la închisoare cu suspendare. Ce trebuie să facă acum artista

Vezi și: Răzvan Simion, decizie neașteptată! Se retrage din viața publică: „Vreau să mă opresc o perioadă”

Vezi și: Oana Lis, diagnosticată cu cancer: „Nu aveam niciun simptom.” Cum se simte soția fostului edil al Capitalei

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Showbiz
Tagurile articolului: croatia  Lidia Buble  vacanta 2023  vara 


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Alexandra Duli, Andrei Ciobanu, Iancu Sterp/ captură video Voyo

Andrei Ciobanu, făcut praf de Războinici, după „demascarea” lui Zanni: „Ne-ai turnat pe toți, ai dat și în prietenul tău, Iancu”

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Zanni îl desființează pe Andrei Ciobanu: „Nu mai ai cum să fii nici cu roșu, nici albastru. Ar trebui să se facă culoarea trădătorilor”

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Horoscop chinezesc până pe 8 mai 2024, cu Anca Dimancea. Zodia care va avea de câștigat pe plan financiar și profesional

Alina Bădic horoscop

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Aura nativilor unei zodii este extraordinară zilele acestea

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Badea

Toată lumea îl știe pe Mircea Badea, dar știați cine este și cu ce se ocupă sora lui?

Șerban Huidu, captură video Youtube, Emisiuni Prima TV

Marele regret al lui Șerban Huidu. „Am format un cuplu memorabil. Mi-a blocat numărul, dar e o prostie”

Sursa foto: freepik.com

Leguma care funcționează drept un „aspirator de toxine”. Trebuie să o consumi zilnic: „Chiar dacă nu-ți vine să crezi..”




pixel