Lidia Fecioru a dat din casă. Ce relație are, de fapt, cu nora sa: „E normal să o ajut. Mă simt și obligată”
Data publicării:
Lidia Fecioru, unul dintre cei mai cunoscuți bioenergoterapeuți din România, a oferit recent detalii despre relația pe care o are cu nora sa.

Lidia Fecioru este unul dintre cei mai cunoscuți bioenergoterapeuți din România.  A devenit cunoscută datorită aparițiilor pe care le-a avut pe micul ecran în ultimii an și astfel a ajuns rapid la inimile telespectatorilor. Dacă pe plan profesional se laudă cu o carieră impresionantă și cu cu multe experiențe și realizări remarcabile, pe plan personal, lucrurile sunt la fel de frumoase, pentru că este mamă a doi copii, dar și bunică de patru nepoții. Deși este destul de discretă atunci când vine vorba despre viața sa personală, acum a dat câteva lucruri din casă. Invitată în cadrul podcastului realizat de Jorge, vedeta a spus cum se înțelege cu nora sa.

Te-ar putea interesa și: Mihai Albu a răbufnit! Designerul a răspuns acuzațiilor fostei sale soții, Iulia Albu: „A fost o nuntă făcută exclusiv pe banii mei”

Lidia Fecioru a dat din casă. Cum se înțelege cu nora sa

Deși este renumită pentru cariera sa impresionantă și aparițiile frecvente pe micul ecran, vedeta își păstrează viața personală departe de ochii publicului. Totuși, în cadrul discuției, Lidia Fecioru a împărtășit câteva momente din viața de familie. Vedeta a dezvăluit că are o relație deosebit de apropiată cu nora sa, pe care o consideră mai degrabă o fiică. Ea a adăugat că încearcă să o sprijine cât de mult poate, mai ales că nora sa are trei copii.

„Ne înțelegem foarte bine. Mai de grabă, nora mea e fata mea decât băiatul. Ea fiind din Republica Moldova, într-un fel este educată tot în stilul nostru și are educația de-a noastră. E mult mai ușoară comunicarea. Are 3 copii, trebuie să o ajut. E normal să o ajut. Mama ei nu e aproape și într-un fel mă simt și obligată, dar îmi e și drag să îi ajut”, a spus Lidia Fecioru, în cadrul podcastului realizat de Jorge.

Te-ar putea interesa și: Cum a cucerit-o Cristian Chivu pe soția sa, Adelina: „Nu îi dădeam nicio șansă”

„Sunt o bunică puternică și fericită. Nu am timp nici să respir, dar îmi place”

Lidia Fecioru se mândrește cu rolul de bunică și vorbește cu drag despre cei patru nepoți ai săi. În ciuda programului încărcat, se implică activ în viața lor și adoră să le gătească rețete moldovenești tradiționale.

„Am o nepoțică care s-a născut anul trecut de ziua mea. Anul ăsta a făcut un an. A trecut imediat. Am 4 nepoți: fetiță, băiețel, băiețel și fetiță, în ordine. Sunt o bunică puternică și fericită. Nu am timp nici să respir, dar îmi place, pentru că ei mă iubesc foarte mult și este o conexiune. Le gătesc de toate. Le fac foarte multe mâncăruri moldovenești. Chiar săptămâna trecută le-am făcut un sos cu ardei gras și nora mea a spus că miroase ca la bunica.

Nepoțeii sunt mici acum, dar educația merge la fel cum i-am educat pe ai mei. Nora mea, fiind de acolo, educă la fel. Copiii trebuie să știe și de limită. Nu mă bag în educație. Eu în educația nepoților nu mă bag. Ei au mamă și tată care trebuie să îi educe. Cum o să-i educe, așa îi au. Eu le dăruiesc iubire necondiționată. Cu mine au voie să facă multe. La mine copiii trebuie să găsească permisivitate, cele mai bune dulciuri, cele mai bune treburi. Bunica le face toate mendrele pentru că e bunica”, a mai declarat Lidia Fecioru, în cadrul podcastului realizat de Jorge.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete



Sursă foto: Captură foto Instagram Gabriel Trifu și Catrinel Sandu

Gabriel Trifu, dezvăluiri despre divorțul de Catrinel Sandu: „Nu era ușă de biserică, așa cum povestește ea peste tot”

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Horoscop 23 - 29 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care își va întâlni marea dragoste

Captură video: YouTube/La Măruță

Anca Dumitra a dezvăluit sexul bebelușului, după aproape o săptămână de când a devenit pentru prima dată mămică. Ce nume a ales pentru copilaș

Silviu și Mihaela Prigoană, sursa foto Facebook

Mihaela Prigoană, confesiuni despre căsnicia cu Silviu Prigoană: „Nu devine vulcanic în prezența mea”

Captură video: Pro TV

Cum arată Adrian Minune de când și-a micșorat stomacul. Manelistul a ajuns la 58 de kilograme în doar 6 luni. Cătălin Măruță a rămas uimit: „Ești alt om”

Georgina Rodriguez, Instagram

Cine ar fi crezut: Motivul incredibil pentru care au fost refuzați copiii Giorginei și a lui Cristiano Ronaldo la școală

Sursa foto: Gina Pistol, Instagram

Pariu că nu știi care este mâncarea preferată a Ginei Pistol. Află o rețetă delicioasă

Captură video Vocea Românei PRO TV

Theo Rose a plâns la Vocea României! Cine sunt frații care i-au uimit pe jurați, până la lacrimi - VIDEO

Facebook Nelson Mondialu / Facebook Andra

Ce preț halucinant are Andra pentru o oră de cântare! Nelson Mondialu’, supărat foc, că artista ”i-a dat țeapă”

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Adriana Simionescu

Adrian Minune aruncă bomba. Manelistul a vorbit în direct la TV despre zvonurile legate de divorțurile fiicelor sale: „Nu cred că foile țin oamenii”

Captură video: Pro TV

Cristina Demetrescu, horoscop pentru săptămâna 23 - 29 septembrie. Zodia care are numai de câștigat

Sursa foto: Irinel Columbeanu, captură YouTube/ The Exclusive

Nu o să îți vină să crezi ce pensie are Irinel Columbeanu după recalculare




pixel