Lili Sandu, sacrificiile unei mame: „Noi practic nu mai existăm”. Prin ce a trecut vedeta după ce a născut
Data actualizării:
Data publicării:
Lili Sandu este una dintre puținele celebrități care vorbesc deschis despre maternitate, cu bune și cu rele. În timp ce vedeta își exprimă toată bucuria pentru venirea pe lume a fiului său, ea dezvăluie și partea dificilă a lucrurilor și problema cu care se confruntă majoritatea femeilor după ce nasc. 

Lili Sandu a devevenit mamă în urmă cu aproape trei ani și i s-a schimbat complet viața. Pe lăngă toată bucuria pe care a adus-o TJ în viața ei și a lui Silviu Țolu, maternitatea a venit și cu multe provocări pentru proaspăta mămică. Mereu impecabilă, vedeta dezvăluie că după ce s-a născut fiul ei, ea nu s-a mai ocupat de ea deloc și că toată atenția era pe micuț. 

 

"Stăteam zilele trecute cu Tomi, lui îi place să vadă poze de când era bebeluș, îmi spune mami, arată-mi pozele cu mine bebe. Și mă uitam pe poze, el drăgut, ce să zic. Cum recunoști o femeie proaspătă mămică, cearcăne, poziția corpului super aplecată și cocoșată de fiecare dată și voi știți că eu am vorbit tot timpul deschis despre această perioadă, despre primul an de maternitate, despre cât de greu mi-a fost mie și sunt convinsă că și altor mămici le e. Noi mamele uităm de noi în acea perioadă, ne focalizăm atenția asupra copilului și toată lumea își focalizează atenția asupra copilului și noi practic nu mai existăm", a declarat Lili Sandu în emisiunea Vorbește Lumea, de la PRO TV. 


Momentele grele prin care a trecut după ce a născut

Lili Sandu și Silviu Țolu au fost invitați în cadrul podcastului Vorba lui Jorge, unde au vorbit despre primul an de după nașterea copilului lor. 

 

„Când am rămas însărcinată toată lumea spunea că e cea mai frumoasă perioadăa vieții mele. Ideea e că nu a fost deloc așa. Ești atât de epuizată și dărâmată fizic, psihic, pierdut de identitate, nu știi cine ești, te uiți în oglindă, copilul plânge.  În primul an de maternitate și la primul copil mi-a fost extrem de greu. Uiți de tine pentru că nu mai ai timpul ăla să ți-l aloci în fiecare seară. Asta-ți face jurnalul, te reglează cumva. Este o chestie terapeutică. Jurnalul mamei este chiar un jurnal în care scrii de când ai iești de la maternitate. Scrii momentele grele, dar și pe cele frumoase. În momentul în care îți conștientizezi situația e altceva. Dar simți că faci ceva pentru tine, ca femeie. ”, a spus Lili Sandu, în cadrul podcastului. 

Silviu Țolu i-a fost alături la fiecare pas


„Fără Silviu, așa cum a  fost, nu știu dacă m-aș fi descurcat, a fost stâlpul de care fix aveam nevoie. O femeie are nevoie de tatăl copilului, dar în primul rând, de bărbatul de lângă ea. Ai nevoie să fii susținută din atât de multe puncte de vedere. Chit că se uita la mine și-mi spunea „Ești atât de frumoasă” și eu eram ca un gibon. Contează mult psihologic. El mă ajuta, eram în pandemie, n-am avut nici bonă. Mama mea nu venea la mine. Părinții lui veneau câteva minute. Îmi era teamă. Nu ne-am dezlipit de copil o zi. Am făcut o echipă foarte bună.”, a punctat aceasta.

Un carusel de emoții

 

„(...) Am simțit fericirea după nopți în care eram dărâmată pe parchet și plângeam sau mă închideam în baie că nu mai puteam, și nu voiam să mă audă copilul că plâng. Sunt niște stări emoționale, poate greșesc, poate multe femei nu trec prin asta. Am primit multe mesaje de la femei...am zis că sunt recunoscătoare că eu am trăit doar atât.”, a mai adăugat vedeta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: lili sandu  mama  nascut  silviu tolu 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Alexandra Duli, captură video Youtube, Catalin Maruta

Alexandra Duli, adevărul despre relația cu Zanni: „Îmi place de el. Nu aș spune nu”

Marina Almășan, foto Facebook

Marina Almășan luptă împotriva conducerii TVR 2. Realizatoarea TV a depus plângere penală pentru hărțuire și abuz în serviciu: „Continui să fiu hărțuită”




pixel