Lili Sandu, sfat pentru femeile care visează să devină mame: ”Să nu renunțe” / EXCLUSIV
Data publicării:
Lili Sandu a reușit să devină mamă în urmă cu 2 ani, la vârsta de 40 de ani, după un tratament medical. Prezentatoarea emisiunii „Vorbește Lumea”, de la PRO TV, radiază de fericire de când micuțul T.J. îi înseninează zilele. 

Lili Sandu este noua prezentatoare a emisiunii „Vorbește Lumea”, de la Pro TV. După ce Adela Popescu a plecat în Republica Dominicană pentru proiectul „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, Lili Sandu a revenit în platoul emisiunii de la PRO TV. În trecut, vedeta i-a mai ținut locul Adelei Popescu, însă pentru o perioadă scurtă de timp. 


SPECTACOLA:  Nu este pentru prima dată când prezinți emisiunea „Vorbește lumea”, în trecut, i-ai ținut locul Adelei, preț de o săptămână. Cu toate astea, ai avut o primire de poveste în noul sezon, iar noi am putut sesiza și emoția cu care ai început acest nou proiect. Cum te simți în noua echipă și cu ce planuri intri în această nouă etapă din cariera ta?

Lili Sandu: A fost o emoție pe care așteptam de mult să o simt, a fost acel sentiment că am revenit în locul potrivit – și anume aproape de cei de acasă, de care mi-era atât de dor. În plus, faptul că este o emisie live mi-a dat ocazia să fiu și mai fericită și emoționată, în același timp.
Mă simt foarte bine și după aceste prime săptămâni sunt sigură că am luat cea mai bună decizie de a accepta propunerea de a prezenta Vorbește Lumea. 

SPECTACOLA:  Să nu uităm că mai ai o meserie, extrem de solicitantă: cea de mamă! Cum se schimbă dinamica din familia voastră, o dată cu începerea acestui proiect? Cine va avea grijă de Thomas Jay cât timp tu vei fi la filmări?

Lili Sandu: Meseria de mamă nu se schimbă și nu dispare. Am tot spus că revenirea mea în televiziune nu diminuează importanța lui TJ din viața mea. El crește și are alte activități, adică acum merge la grădiniță cât eu sunt la emisie, iar apoi restul zilei suntem tot împreună. Mă încarc cu energie când îl văd curios să descopere lucruri noi, când știu că vrea să facem activități noi sau pur și simplu când mă strigă fericit.

SPECTACOLA:   Ai fost mereu deschisă în legătură cu lucruri mai puțin drăguțe pe care le aduce maternitatea. Cum s-au mai schimbat lucrurile în viața ta, pe măsură ce micuțul T J începe să crească? Să spunem, copil mic, probleme mici, copil un pic mai mare, probleme un pic mai mari?

Lili Sandu: Este greșit să spunem ”probleme” atunci când vorbim despre copil. Să devii mamă este o bucurie, iar eu am trăit această fericire la intensitate maximă. Tocmai din acest motiv, am fost alături de el în toate acele momente de ”aha” pe care le-a avut în primii ani de viață. 
Deci nu sunt probleme, poate sunt doar momente mai dificile prin care înveți să trăiești, care te maturizează și care-ți deschid ochii că atunci când erai mai tânăr și credeai că ai griji, erau de fapt ”apă de ploaie”. 

SPECTACOLA:  Ce spune fiul tău în momentul în care te vede la televizor?

Lili Sandu: Momentan nu vrem să petreacă prea mult timp la televizor. Dar atunci când totuși este în fața unui ecran, se bucură foarte tare, normal. 
Totuși, mai multe va vedea dacă va vrea când va crește. 

SPECTACOLA:   TJ este un copil extrem de iubit și de dorit. Ești una dintre mamele norocoase care, cu ajutorul medicilor, a reușit să își vadă visul împlinit. Medicul care te-a susținut pe toată durata sarcinii a devenit chiar nașul de botez al lui TJ. Cum a fost această experiență și ce sfaturi ai pentru femeile care poate se luptă să rămână însărcinate?

Lili Sandu: A fost o perioadă dificilă, una despre care am vorbit la momentul potrivit. Acum trăiesc cu bucurie, cu încântarea că atunci când mă uit în jurul meu, văd un copil superb, sănătos și am alături de mine un bărbat care mă iubește. 
Sfatul meu este unul singur: să nu renunțe dacă-și doresc o familie, dacă vor să aibă un copil. Chiar dacă la început poate părea dificil, sentimentul pe care-l ai când vine pe lume, nu poate fi comparat cu nici unul altul. 

SPECTACOLA:   Nu pot să nu te întreb de „tradiția” emisiunii Vorbește lumea! Cam toate prezentatoarele de la Vorbește lumea au rămas însărcinate. Adela de vreo trei ori, Sore și ea, iar acum, recent, chiar și Emily. Te-ai vedea mamă și pentru a doua oară?

Lili Sandu: Viața m-a învățat să mă bucur de fiecare moment, așa că dacă va fi să fie o să primim acel copil în viața noastră cu iubire. În această clipă nu avem niciun plan anume să devenim părinți și pentru a doua oară. 

SPECTACOLA:  Ești o femeie extrem de admirată în mediul online, și nu numai. Ai reușit să îți revii în formă destul de repede după sarcină. Cum te menții în formă? Sport, dietă? Cum arată alimentația ta după ce ai renunțat la veganism și ce beneficii ai observat?

Lili Sandu: Îmi place foarte mult să fac sport, așa că atunci când timpul îmi permite, mă duc rapid la sală sau fug în parc. Evident, sunt și zile în care nu am timp, așa că sunt atentă și la ceea ce mănânc. În toți acești ani am învățat ce alimente îmi fac bine, așa că regimul meu este unul extrem de echilibrat. 

SPECTACOLA:   Ai experimentat destul de mult la capitolul alimentație și dai dovadă de foarte multă ambiție când vine vorba de restricții. Cu toate astea, există vreun aliment la care nu ai putea renunța niciodată?

Lili Sandu: Sunt om, așa că... normal că-mi plac dulciurile. Iar acum când în emisiune mai avem și rubrica de gătit și mai vine cineva cu prăjituri, e cu atât mai dificil. Dar dacă am vreo scăpare, atunci fiți siguri că voi găsi timp și pentru sport! 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Georgiana Ioniţă
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: dietă  lili sandu  mama 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe




pixel