Lili Sandu și logodnicul său, în pragul despărțirii: „A fost o perioadă destul de dură pentru noi sufletește”
Data publicării:
Lili Sandu a vorbit despre cele mai grele momente pe care le-a întâmpinat în viața de cuplu.

Lili Sandu a avut parte de mai multe cumpene în trecut, iar majoritatea au fost legate de faptul că medicii nu i-au dat aproape nicio șansă să devină mamă pe cale naturală. Vedeta a fost diagnosticată cu premenopauză încă de la vârsta de 29 de ani, moment în care și-a schimbat radical și stilul de viață și a renunțat la produsele pe bază animală. În 2015, prezentatoarea de la Vorbește lumea și-a găsit fericirea în brațele lui Silviu Țolu, iar cei doi își doreau extrem de mult să devină părinți. Acest lucru nu a venit însă foarte ușor pentru cuplul care a avut parte de extrem de multe momente tensionate, până să apară Thomas în viața lor. 

„Nu era o despărțire pe care noi ne-o doream. Nu ne-am dorit niciodată lucrul ăsta. Erau chestii de moment. În momentul în care ne-am dorit să concepem acest copil, a fost o perioadă destul de dură pentru noi sufletește, emoțional vorbind. Atunci am avut așa niște discuții legate de acest lucru.”, a declarat Lili Sandu, în cadrul emisiunii Fresh by Unica.

Pe aceeași temă: Lili Sandu, diagnosticată cu premenopauză la 29 de ani. Cum a reușit actrița să treacă pestea acea perioadă dificilă: „Primul lucru pe care l-am făcut a fost...”

Cum a fost cerută în căsătorie

Lili Sandu a fost surprinsă cu inelul de logodnă în anul 2019, chiar de ziua sa de naștere, la Istanbul, într-un moment în care cuplul lor era din nou acaparat de niște tensiuni. Cu toate acestea, promisiunile făcute de partenerul de viață au liniștit-o pe vedeta de la Pro TV, care a spus convinsă „Da.”

„În avion i-am spus: „Să știi că am un lucru foarte important să-ți spun când aterizăm„. El a zis: „Abia aștept și eu am un lucru să-ți spun”. M-a simțit că eram nervoasă, supărată. Când am ajuns a doua zi i-am spus să discutăm, l-am lăsat pe el să-mi spună prima dată ce are de spus. A doua zi era ziua mea și a urmat cerea în căsătorie.”, a povestit Lili Sandu, pentru sursa citată.

Citește și: La ce trucuri apelează Lili Sandu pentru a avea un ten perfect și fără riduri la 44 de ani: „Pentru orice femeie recomand”

„N-avem cum să renunțăm vreunul din noi la relație”

Chiar dacă acești ani de relație nu au fost cei mai ușori, Lili Sandu spune că toate aceste lucruri au făcut ca iubirea lor să se valideze și să se consolideze și mai mult, astfel încât niciunul dintre cei doi nu-și mai văd viața în lipsa celuilalt. De asemenea, copilul a avut și el un rol extrem de important în confirmarea poveștii de iubire. Thomas a venit în viața lor în 2020, la un an după logodnă, fiind o adevărată minune pentru vedeta care nu a primit prea multe șanse de la medici pentru a concepe natural un copil.

„Ne iubim foarte mult și relația noastră s-a consolidat din ce în ce mai mult în timpul acestor 8 ani. Ne-am simți lipsa. E în ADN cumva relația. N-avem cum să renunțăm vreunul din noi la ea, mai ales acum cu Thomas”, a completat actrița.

VEZI și: „Eram la un pas să fie intubată. Au fost niște dureri îngrozitoare”, Lili Sandu, confesiuni cutremurătoare despre problemele de sănătate ale mamei sale

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”

Captură video: YouTube/Românii au talent

Violeta Botezatu, aplaudată în picioare de toți jurații de la Românii au Talent: „M-a durut carnea pe mine la cât de mult mi-a plăcut” / VIDEO




pixel