Liliana Mocanu, din Las Fierbinți, în lacrimi. Trauma prin care a trecut actrița: ”E cumplit să-ți duci mama pe ultimul drum într-o pungă”
Liliana Mocanu, actrița care interpretează rolul nevestei lui Firicel în serialul Las Fierbinți, a trecut printr-o dramă care a lăsat urme adânci în sufletul ei. Mama acesteia a murit, răpusă de Covid, iar înmormântarea a traumatizat-o pe actriță.

Actriţa Liliana Mocanu, în vârstă de 52 de ani, nu a ieșit din casă opt luni, după ce a trăit o dramă de nedescris. Actrița se numără printre persoanele care au pierdut o persoană dragă din cauza noului coronavirus. Pe lângă drama pierderii celei care i-a dat viață, actrița a mai trăit o tragedie. Fiind pozitivă covid în momentul decesului, mama acriței a fost înmormântată conform protocolului covid, cu sicriul închis și „îmbrăcată” în saci. 


Mama a fost internată pe ATI Covid, în Piatra Neamţ. M-am dus ca disperata la Piatra Neamț, pentru că eu fac parte dintre acei oameni care au rămas aici, dar care au fost forţaţi să conducă pe ultimul drum persoane dragi, având Covid. E cumplit să-ți duci bărbatul, copilul, iubitul, mama pe ultimul drum, într-o pungă. Am avut un fix, ca mama mea să nu plece <într-o pungă>. Am cumpărat o pânză. Ultimele ei cuvinte au fost: ”, a povestit actrița, în lacrimi, la emisiunea “ La Măruță”, de la Pro TV.


Pe 22 mai, Liliana Mocanu a împlinit 52 de ani. Deși a fost felicitată de toți colegii sin derial și de prietenii apropiați, actrița spune că nu s-a putut bucura de nimic. Pe 21 mai ar fi fost și onomastica mamei sale, care se numea Elena. 

“Sunt ca o mască a teatrului. Un ochi îmi râde și un ochi îmi plânge. Sunt într-o perioadă în care nici nu mai ştiu ce merit şi nici ce fac, dar nu vreau să plâng. Ar fi fost şi ziua mamei, pentru că o chema Elena”, a mai spus actrița. 

 

Pe 1 octombrie 2020, Liliana Mocanu își striga durerea pe rețelele de socializare, acolo unde a postat un mesaj sfâșietor pentru mama sa.

 

„Ai plecat mamă fără să ne spui!
Au venit îngerii și ți-au pus aripi și ai zburat cu ei...
Doamne, ai grijă de îngerul tău Elena!
A fost o mamă minunată! Ți-a încredințat doi băieți, ne-a crescut pe fete cu blândețe și dragoste...
Cine ne mai înveselește acum sufletele împovărate?
Mi-ai lăsat mamă vina că nu ți-am mai spus încă o dată că te iubesc, că ești Icoana mea de lângă Fecioara! Nu ți-am spus că fără tine viața ne va fi săracă, fără vorba ta blândă, fără mâinile tale calde, fără dragostea ta!
Așa au fost timpurile, mamă, și nu pot să-ți sărut mâinile muncite, mâinile care ne alina durerile... Te duci lângă mama ta, să-ți întâlnești băieții, să le spui cum e soarta noastră...
Mamă te petrecem toți frații tăi iubiți, nepotul, nepoatele, fetele - florile tale...
Golul lăsat în urma ta nu-l vor umple decât lacrimi...
Să-ți desfășori aripi de înger peste noi, mamă, și să ne ferești de rele, de acolo de sus!
Mama mea, Icoana mea, fără tine sunt orfană de iubire, fără tine sufletul mi-e descoperit în ploaie, fără tine nu mai e culoare..
Să ai un zbor lin în Lumină, suflet curat!
Ne vom gândi mereu la tine și ne vei lumina drumurile... ”, a scris actrița pe Facebook. 

Data: 25 mai 2021, 23:23
Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: covid  firicel  las fierbinti  liliana mocanu  mama 


DC Media Group Audience

Sursă foto: Youtube/ La Măruță

Jorge a șters pe jos cu întreaga carieră muzicală a Andreei Bălan. A cedat în fața lui Cătălin Măruță și a spus ce crede

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Anca Dimancea, horoscop chinezesc pentru luna octombrie. Zodiile care au parte de bani: „Apare prosperitate”

Teo Trandafir, captură video Youtube

Teo Trandafir, revenire spectaculoasă, după plecarea de la KanalD. Vedeta a lăsat televiziunea pentru prima ei dragoste: „Abia aștept să începem o călătorie frumoasă”

Sursă foto: Murderpedia/ Mary Bell la 11 ani

Fetița de numai 11 ani care a ucis doi băieți. Cazul șocant care a făcut înconjurul lumii: „Avocații mă vor scoate”

Ioana Tufaru, captură TV/ Kanal D

Ioana Tufaru, motivul pentru care nu a putut să-și înscrie copilul la școală: "Patru școli m-au refuzat. Mi-a fost foarte greu, am plecat plângând"

Cristina Demetrescu, captură video Youtube/ Vorbește lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru a doua jumătate a lunii septembrie. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Sursă foto: Unsplash.com

4 zodii își pot găsi sufletul pereche pe 20 septembrie. Te numeri și tu printre ele?

Sursa foto: Daniel Buzdugan, Instagram

Daniel Buzdugan, decizie radicală. Și-a mutat copiii de la școala privată, la cea de stat: „Nu e normal să dăm atâția bani. Am vrut să vadă că se poate face carte și așa”

Mona Segall, captură video Youtube/ Fain & Simplu cu Mihai Morar, Instagram

Mona Segall, producătoarea America Express, renunță la show-ul de succes: „Nu vrea să mai filmeze în...”

Sursa foto: Mihaela Constantinescu, captură TV/ kanal D

Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, devastată de dorul regretatului artist. Cum are grijă de sufletul lui: „Îmi este cumplit de dor de el!”

Sursă foto: Instagram/ Dana Roba

Daniela Roba, zvonuri despre despărțirea de Beni, în urma criticilor primite. Care a fost decizia make-up aristei

Sursa foto: Dan Bittman, Facebook

Dieta prin care se menține Dan Bittman în formă, la 61 de ani: „Am văzut că la mine a dat rezultate”Adina Halas, fără secrete, la Oracolul Vedetelor / VIDEO

Adina Halas este invitata Andreei Cercel în emisiunea...