Livia Graur se teme că va ajunge la anorexie. Vedeta e disperată: „Nici nutriționiștii nu au găsit soluție”
Data publicării:
Livia Graur se chinuie să mai ia câteva kilograme în plus. Vedeta este disperată și se teme să nu ajungă anorexică.

Livia Grau este una dintre cele mai apreciate știriste din România. Vedeta are 36 de ani și prezintă Știrile Focus de la Prima TV. Lucrează de mai bine de 14 ani în televiziune.

Dacă tot mai multe vedete caută soluții să scape de kilogramele în plus, Livia Graur este disperată să mai pună câteva kilograme pe ea, însă fără succes. Prezentatoarea TV a mărturisit că a apelat și la ajutorul nutriționiștilor, însă fără rezultat.

Livia Graur se teme că va ajunge la anorexie

Vedeta le-a cerut ajutor chiar și fanilor pe rețelele de socializare. Mai mul decât atât, știrista de la Prima TV mănâncă foarte multă pâine, în speranța că va mai pune ceva pe ea.

”Ba mănăncă Livia, mănâncă foarte mult! Duc o cură de îngrășare! Să știe toată lumea că eu mă chinui. Dacă are cineva o soluție ca eu să pun ceva pe mine, că nici nutriționiștii nu au găsit-o, să spună!

Mănânc multă pâine zilnic. Eu cumpăr pâine mare, de aia boierească, și mănânc cam 4-5 felii la o masă. Mănânc la orice oră din zi și din noapte, ori de câte ori mi-e foame, și chiar și seara foarte târziu, ceea ce nu este deloc recomandat.

Încerc să fac tot ce nu recomandă medicul: iau și vitamine, mai ales vitamina C, că dă poftă de mâncare”, a spus Livia Graur pentru Click!

Livia Graur mănâncă multă pâine și ciocolată

Livia Graur a mărturisit că mănâncă foarte multă ciocolată, dar și alimente care conțin carbohidrați, însă fără rezultat.

”Toată lumea zice că eu nu mănânc nimic, dar mâncara mea preferată e mâncarea italienească. Paste, pizza, tot ce vrei mânânc. Lasagna, canelloni și le și fac, le și mănânc. La fiica mea, Renata e invers, a cam luat proporții, așa că am redus ciocolata. Acum mănâncă mama ciocolata”, a mai detaliat Livia Graur.

Livia Grau, despre boala cu care a fost diagnosticată

edeta a povestit cu ce alergie se confruntă în fiecare an, în perioada primăverii. 

„Eu, primăvara, mă confrunt cu un soi de alergie. Nu am reușit să depistez nici până acum la ce anume fac această alergie, ce fel de plantă îmi provoacă alergia asta.

Cert este că îmi apar tot felul de mici imperfecțiuni, mici bubițe pe piele, roșiatice, care mă mănâncă și care dispar după o săptămână, două, dar apar altele! Așa pățesc mereu la început de primăvară și e necesar să fac ceva așa încât să-mi ajut tenul”, a dezvăluit știrista de la Prima TV, pentru Click!

Livia Graur: „Nu afectează și interiorul organismului”

Prezentatoarea TV a precizat că a a fost la medic de mai multe ori și a aflat că se confruntă cu o dermatită. 

„Am fost la medic și nu mi-au mai făcut teste alergologice pentru că mi s-a spus că e o dermatită cumva de contact, o alergie de contact și atunci, afecțiunea fiind doar de suprafață, nu afectează și interiorul organismului.

De aceea nu e necesar să iau medicamente. O tratez la nivel superficial al pielii, cu creme și loțiuni. Anul ăsta, văd că deja mă ține de vreo două săptămâni! Să sperăm că trece!”, a mai spus Livia.

Cum își protejează tenul Livia Graur

Vedeta a mărturisit că încearcă să nu se machieze în timpul liber și să lase tenul să respire cât mai mult. 

„Din păcate, tenul meu este supus unor agresiuni mai mult decât tenul altor persoane. Trebuie să am grijă. Ultimul tratament făcut au fost niște măști de revigorare și rehidratare a tenului.

Nu merg însă pe soluții anti-ageing (îmbătrânire), sau anti-rid, cel puțin nu momentan. De atfel, așa mi-au recomandat toți medicii, pentru vârsta mea încă nu am nevoie, nu e cazul”, a adăugat știrista.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   anorexie  kilograme  livia graur 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel