„Se luptă cu boala”. Liviu Dragnea, probleme GRAVE de sănătate. Fostul lider politic nu se poate ridica din pat
Data actualizării:
Data publicării:
Liviu Dragnea se confruntă cu probleme grave de sănătate. 

După ce a ieșit din închisoare, Liviu Dragnea s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. Potrivit ultimelor informații, fostul lider politic se află în stare gravă, iar medicii i-au recomandat să rămână la pat și trebuie să respecte tratamentul care i-a fost prescris.

„Nu știm exact de la ce a început totul. Am avut săptămâna trecută o serie de întâlniri cu colegi din diverse regiuni. Altfel spus, a fost o perioadă foarte plină în care Liviu Dragnea a fost alături de noi. Însă cândva, pe parcurs, a răcit foarte tare. Medicul spune că are o aprindere la plămâni. De fapt, la un singur plămân, dar nu știu exact să vă spun diagnosticul, fiindcă nu mă pricep la treburile acestea medicale”, a declarat Codrin Ștefănescu pentru impact.ro.

Inițial, colegii lui Liviu Dragnea au crezut că acesta s-ar fi infectat cu virusul SARS-COV2.

 ”Astea au fost și primele noastre temeri. E mai bine să nu ai de-a face cu ăsta, nici măcar când pare că este pe final. Mai ales că mulți dintre cei care-l înconjoară s-au infectat cu COVID. După analize și teste am răsuflat ușurați. Însă nici cu aprinderea la plămâni nu te joci!”.

De asemenea, Codrin Ștefănescu a declarat pentru sursa citată că Liviu Dragnea are o sensibilitate la plămâni, pe care ar fi dobândit-o din pușcărie. 

„Am contramandat totul. Întâlniri, prezențe în studiouri de televiziune, până și cele mai mici discuții. Liviu trebuie să stea la pat, are temperatură, uneori trece și de 39 de grade, și se luptă cu boala. Plus tratamentul cu antibiotic. Cred că are o sensibilitate la plămâni. Cine știe de la ce-o fi pornit totul?!”, a mai declarat Codrin Ștefănescu. 

„Își va reveni repede”

Cu toate astea, Codrin Ștefănescu este sigur că Liviu Dragnea își va reveni repede și își va relua activitatea. 

 „Liviu Dragnea își va reveni repede. Și chiar și bolnav, tot urmărește cu atenție ce se întâmplă. Cred că în curând va fi iar activ pe paginile sale sociale. Nu vedeți, unora le trece prin cap să apeleze la cenzura de altădată, a comuniștilor. Și după aia se gândesc să dea vina pe alții!”, mai spune el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: boala  liviu dragnea  probleme  sănătate 


DC Media Group Audience

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: YouTube/Românii au talent

Violeta Botezatu, aplaudată în picioare de toți jurații de la Românii au Talent: „M-a durut carnea pe mine la cât de mult mi-a plăcut” / VIDEO

Sursă foto: Instagram/Dan Cruceru

Dan Cruceru nu vrea să mai audă de Survivor România! De ce refuză să mai prezinte celebrul reality show: „Este traumatizant. Nu merită”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 20 - 26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o mare reușită 

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Sursă foto: Youtube/ Radu Tibulca

Menajera lui Cătălin Botezatu, incident neplăcut în locuința designerului: „Nu am auzit-o țipând”. Femeia și-a dat demisia imediat 

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”

Captură video: YouTube/Românii au talent

La doar 11 ani, Maria Clara Postelnicu a cucerit inimile juraților de la Românii au Talent. Andra: „Prevăd un viitor extraordinar pentru tine” / VIDEO




pixel