Liviu Teodorescu, pregătiri intense pentru nuntă. Când se va căsători artistul: „Și-a ales rochia de mireasă”
Data actualizării:
Data publicării:
Liviu Teodorescu și Iulia se pregătesc pentru marele eveniment. Cei doi vor ajunge în fața altarului după o relație de 10 ani. 

Liviu Teodorescu trăiește o poveste de dragoste demnă de un scenariu de film, alături de iubita sa Iulia. Artistul este foarte fericit și împlinit, iar acum a venit timpul să facă marele pas. Chiar dacă a declarat că iubirea sa pentru Iulia este la fel de mare și cu act și fără act de căsătorie, cântărețul și-a dorit să îi împlinească visul Iuliei, acela de a îmbrăca rochia de mireasă. 


„Eu știam că o să fac asta (nr. cererea în căsătorie), venea ziua ei și mă gândeam că nu poate fi un cadou mai frumos decât ăsta. Știam că la un moment dat trebuia să vină momentul, ne-am mutat la casa noastră și am zis că trebuie să facem și pasul ăsta. I-am spus doar mamei mele și ea nu se aștepta, am luat-o prin surprindere. M-am dus în toate mall-urile din București, am căutat cel mai mișto inel, destul de scump, îl scoate de pe mâini când spală vasele. 


Pentru mine nu era ceva foarte important, e mai important pentru ea și i-am respectat dorința, am intrat în jocul ăsta cu inima deschisă, pentru mine iubirea e aceeași și cu act și fără acel act, nu are prea mare importanță. Părinții ei erau foarte emoționați, nu știau nimic. Le-am spus doar lui frate-miu și iubitul surorii ei. Au urlat de fericire când le-am zis că mă însor. Ea a simțit atunci când am pus piesa, petrecerea din acea zi fiind o petrecere surpriză”, a spus Liviu Teodorescu în cadrul emisiunii ”Star Matinal”.


Artistul susține că își dorește o nuntă restrânsă, cu puțini invitați și fără camere, pentru a se putea simți în largul lor. Liviu Teodorescu și Iulia nu au dezvăluit data marelui eveniment, dar spun că totul este strâns legat de restricțiile privind pandemia de coronavirus. 


„Își dorește să poarte rochia albă, acum așteptăm să vedem care e treaba cu restricțiile, avem planificat ceva. Ne dorim o nuntă restrânsă, cu prietenii, cu o sută și ceva de oameni, nu suntem genul să epatăm, fără camere, să ne distrăm. Nu ne-am gândit la verighete, dar deja a ales rochia de mireasă”, a mai adăugat artistul la Antena Stars.

 


Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: iulia  Liviu Teodorescu  nunta 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul



pixel