Liviu Vârciu, experiență neplăcută la un restaurant de pe malul mării. De necrezut ce sumă a plătit pentru o masă. „Cât am înjurat”
Data publicării:
Liviu Vârciu a răbufnit, după ce a avut parte de o experiență neplăcută la un restaurant pe litoral. 

Liviu Vârciu este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori TV. Recent, actorul în vârstă de 41 de ani, a povestit în cadrul unei emisiuni TV, experiența neplăcută prin care a trecut, la un restaurant de pe malul mării. Mai exact, Liviu Vârciu a fost nevoit să scoată din buzunar o sumă enormă pe șase porții de friptură de vită japoneză.

„Cât am înjurat, nu vreau să zic unde am fost. Am fost la Constanța, era unul cu un grătar în față, cu niște vită. De vita japoneză știam că nu ai cum să te apropii că e scumpă. I-am zis să ne taie și nouă, eram șase persoane.

Eu cu finii mei și niște prieteni. I-am spus să ne taie și nouă, au fost șase porții. M-am gândit cât să coste, că era 45 lei//100 de grame. 19 milioane am dat, vă dau cuvântul meu de onoare. Am nota de plată”, a spus el la TV, potrivit VIVA!

Liviu Vârciu a rămas fără bani în Monaco

Liviu Vârciu se află într-o vacanță romantică alături de partenera sa, în Monaco. În timp ce petrec clipe de neuitat în doi și se bucură de peisaje minunate, artistul nu uită să le mai povestească și fanilor întâmplările prin care trece în vacanță.

În stilul caracteristic, adică plin de umor, Liviu Vârciu a povestit recent pe rețelele de socializare, cum a dat o sumă foarte mare în Monaco pe un produs din minibarul camerei. Acesta îi sfătuiește pe fani să se gândească de două ori, înainte să recurgă și ei la acest gest. 

"Un singur lucru nu trebuie să faceți când sunteți în Monaco, într-un hotel. Să nu faceți greșeala să deschideți minibarul. Gata, acasă! S-au terminat banii, mergem acasă.", a spus Liviu Vârciu pe instastory.

Liviu Vârciu a primit un pumn din partea Andei Călin, după ce a jignit-o

Liviu Vârciu este extrem de activ pe rețelele de socializare, împărtășind cu fanii lui chiar și lucruri din viața personală. Nu doar o dată, vedeta a postat imagini din intimitatea lui cu Anda Călin. De data aceasta, artistul testa un filtru de pe Instagram, iar în cadru a apărut și iubita lui. Replica lui Liviu Vârciu a venit imediat, spunându-i acesteia că nu este atât de frumoasă pe cât se gândea ea.

"Trebuie să scap de filtrul ăsta, nu se poate așa ceva. Mă obișnuiesc cu mine așa... Nu ești atât de frumoasă, stai liniștită, că nici eu nu sunt.", a  fost replica spusă de Liviu Vârciu pe instastory.

Citește continuarea AICI

Citește și: Mioara Velicu, motivul pentru care nu a acceptat relația dintre Liviu Vârciu și nepoata ei: Mi s-a părut nepotrivit”


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Liviu Vârciu  marea neagra  restaurant 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul



pixel