Liviu Vârciu a fost externat din spital, după ce a ajuns la urgențe. Care este starea de sănătate a artistului: ”Mi-au făcut o perfuzie”
Data publicării:
Liviu Vârciu a ajuns de urgență la spital, după ce a început să se simtă din ce în ce mai rău. Ulteior, artistul a fost externat și a dezvăluit care este starea sa de sănătate.

În urmă cu o zi, Liviu Vârciu a ajuns de urgență pe mâna medicilor, după ce starea lui de sănătate s-a agravat. Recent, artistul le-a povestit fanilor că se confruntă cu o răceală teribilă, însă nici prin cap nu-i trecea că va ajunge la spital. Ba mai mult, acesta chiar a mers alături de prietenii săi pe șantier, acolo unde a făcut mai multe filmulețe, semn că starea lui era una mai bună.

 

Se pare că răceala i-a dat mari bătăi de cap, motiv pentru care a ajuns de urgență la spital. Acesta le-a mărturisit fanilor pe rețelele de socializare că nu este nimic grav, însă a avut nevoie de îngrijiri medicale deoarece se simțea din ce în ce mai rău.

Liviu Vârciu s-a filmat pe patuol de spital, o căciulă neagră pe cap și cu masca de protecție. Prezentatorul TV a spus că nu are miros și a încercat să se trateze acasă cu toate medicamentele posibile, inclusiv cu leacuri băbești, dar se pare că nimic nu l-a ajutat.

 

”Știți răceala aia? M-a spart. Am ajuns la spital, nu are nicio legătură, deci... Nu îmi mai trece. Sare, Carmol, fes în cap, șosete, oțet, Paracetamol, Nurofen, toate. S-a făcut a dracu răceala asta, nu se poate așa ceva. Așa că, dragilor, feriți-vă și de răceală, și de coronavirus”, a spus Liviu Vârciu pe Instagram.

 

Liviu Vârciu a fost externat din spital

 

Ulterior, Liviu Vârciu a fost externat, însă starea lui de sănătate este în continuare una delicată. Totodată, artistul a precizat că i s-a administrat o perfuzie.

 

”Am fost la spital, mi-au pus o branulă și mi-au făcut o perfuzie și uite cum arăt după perfuzie băi nene extraordinar, bine, am dat și 20 de milioane. Gluma e glumă, dar e groasă, nici filtrul nu mă mai ajută”, a spus Liviu Vârciu pe Instagram.

 

Citește și: Liviu Vârciu a ajuns de urgență la spital. Care este starea de sănătate a artistului: ”M-a spart”

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Liviu Vârciu  spital  spitalul colentina 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel