Liviu Vârciu a primit un pumn din partea Andei Călin, după ce a jignit-o: Nu știe de glumă
Data publicării:
Liviu Vârciu a făcut o glumă nepotrivită la adresa partenerei lui, iar lucrul acesta nu a rămas neobservat.

Liviu Vârciu este extrem de activ pe rețelele de socializare, împărtășind cu fanii lui chiar și lucruri din viața personală. Nu doar o dată, vedeta a postat imagini din intimitatea lui cu Anda Călin. De data aceasta, artistul testa un filtru de pe Instagram, iar în cadru a apărut și iubita lui. Replica lui Liviu Vârciu a venit imediat, spunându-i acesteia că nu este atât de frumoasă pe cât se gândea ea.

"Trebuie să scap de filtrul ăsta, nu se poate așa ceva. Mă obișnuiesc cu mine așa... Nu ești atât de frumoasă, stai liniștită, că nici eu nu sunt.", a  fost replica spusă de Liviu Vârciu pe instastory.

Care a fost reacția Andei Călin

Totuși, Anda nu e rămas indiferentă, iar nimeni nu se aștepta la ce a urmat. Aceasta și-a pus în mâini mănușile de box, Liviu Vârciu ajungând, în final, să o înduplece ca să nu-l lovească. Nu a funcționat, iar videoclipul artistului s-a încheiat destul de rău.

„Doamna m-a scos la interval, că nu știe de glumă. Am zis și eu o glumă. Proastă, e adevărat, că dacă îi pun filtru, e mai frumoasă decât e ea în realitate, dar, de fapt, ea e cea mai frumoasă, pentru că de 6 ani nu e nimeni, decât tu. Ești cea mai frumoasă femeie din viața mea!”, i-a spus prezentatorul TV Andei, în speranța că o va îndupleca. 

Liviu Vârciu și Anda Călin s-au întors de curând din Monaco

Liviu Vârciu a petrecut clipe de neuitat într-o vacanță romantică alături de partenera sa, în Monaco. Totuși, cei doi nu au scăpat nici de experiențele neplăcute. În timp ce se bucurau de peisajele minunate și de momentele în doi, artistul le-a povestit fanilor o întâmplare prin care a trecut.

În stilul caracteristic, adică plin de umor, Liviu Vârciu a povestit  cum a dat o sumă foarte mare în Monaco pe un produs din minibarul camerei. Acesta îi sfătuiește pe fani să se gândească de două ori, înainte să recurgă și ei la acest gest. 

"Un singur lucru nu trebuie să faceți când sunteți în Monaco, într-un hotel. Să nu faceți greșeala să deschideți minibarul. Gata, acasă! S-au terminat banii, mergem acasă.", a spus recent Liviu Vârciu pe instastory.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: anda calin  Liviu Vârciu  pumn  relatie  vedete 


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Alexandra Duli, Andrei Ciobanu, Iancu Sterp/ captură video Voyo

Andrei Ciobanu, făcut praf de Războinici, după „demascarea” lui Zanni: „Ne-ai turnat pe toți, ai dat și în prietenul tău, Iancu”

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Zanni îl desființează pe Andrei Ciobanu: „Nu mai ai cum să fii nici cu roșu, nici albastru. Ar trebui să se facă culoarea trădătorilor”

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Horoscop chinezesc până pe 8 mai 2024, cu Anca Dimancea. Zodia care va avea de câștigat pe plan financiar și profesional

Alina Bădic horoscop

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Aura nativilor unei zodii este extraordinară zilele acestea

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Badea

Toată lumea îl știe pe Mircea Badea, dar știați cine este și cu ce se ocupă sora lui?

Șerban Huidu, captură video Youtube, Emisiuni Prima TV

Marele regret al lui Șerban Huidu. „Am format un cuplu memorabil. Mi-a blocat numărul, dar e o prostie”

Sursa foto: freepik.com

Leguma care funcționează drept un „aspirator de toxine”. Trebuie să o consumi zilnic: „Chiar dacă nu-ți vine să crezi..”




pixel