Liviu Vârciu a rupt legătura cu fiica lui? Carmina, declarații neașteptate: „Suntem mai distanți. Nu știu ce gândește el”
Data actualizării:
Data publicării:
Carmina, fata cea mare a lui Liviu Vârciu, a făcut o serie de declarații neașteptate cu privire la relația pe care o are în prezent cu tatăl său. 

Liviu Vârciu și fata sa, Carmina, erau extrem de apropiați în trecut, celebrul prezentator împlinindu-i toate dorințele acesteia. Cei doi au avut diferite apariții în spațiul online împreună, atât pe rețelele de socializare, cât și la TV, însă se pare că situația dintre aceștia nu mai este la fel de roz în prezent. Ambii părinți ai Carminei și-au refăcut viața după despărțire, iar Liviu Vârciu trăiește în prezent o frumoasă poveste de dragoste alături de Anda Călin, cei doi având copii și formând o adevărată familie. În acest sens, Carmina spune că tatăl ei s-a depărtat destul de mult de ea în ultima vreme, iar aceasta nu știe care este motivul pentru care s-a întâmplat acest lucru. 

”Nu mă feresc. Anumite chestii din viața mea voiam să le țin pentru mine, dar este greu să le țin. Eu cu tata am fost ok o perioadă, acum suntem mai distanți.

Nu știu ce gândește el, probabil că vrea să vadă că mă descurc singură din orice punct de vedere, sau nu știu. El este ocupat cu munca și cu filmările și eu sunt ocupată și nu ne vedem, sau nu facem niciun sacrificiu.”, a declarat Carmina, la Antena Stars.

Te-ar putea interesa și: Motivul pentru care bonele fug din casa lui Liviu Vârciu: „Dacă nu dorm cu mine, trebuie să le schimb”

Carmina nu știe ce se va întâmpla în viitor

Chiar dacă își dorește să se repare relația cu tatăl său, Carmina spune că nu-și pune extrem de multe speranțe în asta, întrucât a depășit vârsta respectivă.

”Nu pot să zic că trăiesc cu speranța, pentru că nu mai am 10 ani să trăiesc cu speranța paternală, dar, cine știe, o să vedem ce o să fie.”, a mai spus fiica lui Liviu.

Citește și: Omleta specială a lui Liviu Vârciu. Ai nevoie doar de câteva ingrediente simple

Asta nu e tot însă. Acum câteva zile, aceasta declara pe rețelele de socializare faptul că este singură din toate punctele de vedere. Carmina le povestea urmăritorilor ei cum în prezent se confruntă cu o situație extrem de dificilă și cu mai multe stări anxioase. 

„În timp ce făceam curat mă gândeam la esența vieții și încercam să găsesc o parte pozitivă în toată negativitatea mea, pentru că suntem oameni și eu la fel am momente și stări foarte anxioase și foarte proaste, de care vreau să știu doar eu și cu care mă zbat în fiecare zi ca să pot să le depășesc. Având în vedere că sunt singură la București din toate punctele de vedere, încerc să mă străduiesc să fac ceva măreț cu viața mea și știu că o să reușesc la un moment dat, pentru că chiar sunt ambițioasă. Dacă îmi doresc ceva, lupt pentru acel ceva, chiar dacă e foarte greu, neimaginabil de greu. Știu că la un moment dat, totul o să fie ok și tind să vă mulțumesc pentru mesaje. Sunt ok, trec uneori prin niște stări și niște faze foarte nașpa ale vieții mele, dar am să le depășesc cu brio”, a zis Carmina Vârciu ziua următoare.

Liviu Vârciu i-a cumpărat un apartament fiicei lui

Dacă acum aceasta spune că relația dintre ea și tatăl său s-a răcit, în trecut, cei doi aveau o relație extrem de apropiată. Liviu Vârciu făcea foarte multe sacrificii de dragul Carminei, căreia i-a cumpărat un apartament în Capitală, dar și o mașină. 

"I-am luat apartament cu două camere Carminei, sper să-i placă și să găsească un băiat cu bani mulți. I-am luat și mașină, 3200 de euro am dat pe ea, e din 2005. A venit la mine și a zis: "Tata, sunt și eu fata lui Liviu Vârciu, pot să merg cu asta?" Nu vrei să știi ce a fost la gura mea. Nu ți-e rușine un pic? Eu am avut un lănțișor de aur la gât, ție ți-am luat mașină hidramată. Fă-mă de râs.", a dezvăluit Liviu Vârciu în cadrul emisiunii Xtra Night Show, în urmă cu ceva timp.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: carmina  cearta  copil  familie  Liviu Vârciu  relatie 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox




pixel