Liviu Vârciu, oprit de Poliție în trafic. Pentru ce ilegalitate a fost amendat artistul: "Trebuia să-mi iau un tractor..."
Data publicării:
Liviu Vârciu a fost oprit de Poliție în trafic, după ce a comis o ilegalitate. 

Liviu Vârciu a comis-o din nou! Recent, artistul s-a ales cu o amendă, după ce a depășit viteza legală. Oamenii legii l-au oprit în trafic pe Liviu Vârciu, după ce vedeta a depășit viteza legală cu 33 de kilometrii.

Liviu Vârciu, oprit de Poliție în trafic

Liviu Vârciu susține că nici nu a realizat că mașina a ajuns la o asemenea viteză. Artistul a făcut haz de necaz și, chiar dacă s-a ales cu o amendă de patru puncte, este de părere că oamenii legii și-au făcut treaba.

„M-a oprit poliția! (…) Nici nu m-am prins când am avut 80, la 83 (n.r. viteză) m-au prins. Mi-au dat amendă patru puncte. Nici nu mi-am dat seama. Mașina asta merge de nici nu-ți dai seama când prinzi 80. Trebuia să-mi iau un tractor în care să simt că am 83. Am avut 33 de kilometri peste. Aia e. Foarte bine că stau pe stradă (n.r. polițiștii)', a mărturisit Liviu Vârciu, pe InstaStory.

Motivul pentru care Liviu Vârciu a lipsit o perioadă din mediul online

Lumea îl știe pe Liviu Vârciu ca fiind foarte activ pe rețelele de socializare, motiv pentru care s-au îngrijorat în momentul în care acesta nu a mai publicat nimic. Ulterior, artistul le-a mărturisit fanilor săi că a avut o perioadă mai aglomerată. Totodată, prezentatorul TV  a ținut să le dezvăluie internauților și ultimele schimbări care au avut loc în viața lui. Mai exact, Liviu Vârciu susține că s-a lăsat de fumat, lucru de care este tare mândru.

„Dragii mei, iubiții mei, oamenii mei care sunt lângă mine tot timpul, vreau să vă spun că nu am mai postat de foarte mult timp, doar că am fost prins, montez de ceva timp, de o săptămână, am niște filmulețe geniale, o să râdeți. Nu am mai postat pentru că am stat cu copiii, tot ne-am jucat, am fost prins acasă.  De mâine încep treaba, încep filmările și la TV și la un proiect personal, o să vedeți foarte multe lucruri, dar să știți că sunt aici cu voi, nu v-am uitat. Vă pup, vă iubesc și să aveți grijă de trupurile voastre. M-am lăsat de fumat, dacă interesează pe cineva. Am trei zile, sunt tare mândru de mine”, a spus Liviu Vârciu pe rețelele de socializare.

Ce a făcut Liviu Vârciu cu banii câștigați alături de trupa L.A

„Am făcut multe nebunii. La Timișoara am închiriat un etaj la un hotel și ne-am aruncat toți banii pe care îi câștigasem în vreo 3 luni de zile în turnee și am făcut o podea de bani așa, Dan Negru era pe vremea aia prezentator și a venit și când a văzut, cred că de acolo are el bani de blocuri.

Pentru că nu puneam preț și era un dezmăț total pe holul hotelului. Asta a fost o nebunie care îmi vine mie în minte acum, dar au fost foarte multe', a dezvăluit Liviu Vârciu într-un interviu pentru playtech.ro.

„Noi nu am făcut niciodată bani pe drepturi de autor. Drepturile noastre sunt la niște oameni… Încă nu m-am pus eu un pic pe treabă, dar o să mă pun de luna viitoare. Noi nu prea am încasat din drepturi de autor, noi am încasat mult din concerte. Nu am încasat din vânzările albumelor, chiar dacă am fost cea mai bine vândută trupă din România. Am fost băieți săraci… Noi ne mulțumeam cu concertele„, a a mai spus Liviu Varciu, potrivit unica.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   amenda  Liviu Vârciu  politie 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel