Lora, diagnosticată cu Covid-19. În ce stare se află artista: „Zilele trecute mă întrebam dacă mai există”
Data publicării:
Lora se confruntă cu probleme de sănătate. În urmă cu scurt timp, artista a transmis în mediul online că a fost diagnosticată cu Covid-19.

Lora se confruntă cu probleme de sănătate. Deși Covid-19 nu mai părea să fie o amenințare, se pare că Lora nu s-a simțit prea bine în ultimul timp și a avut simptomele bolii, iar din acest motiv s-a gândit să-și facă testul pentru coronavirus.

Lora, diagnosticată cu Covid-19. În ce stare se află artista: „Zilele trecute mă întrebam dacă mai există”

Artista a luat prin surprindere pe toată lumea, atunci când a anunțat în mediul online că a fost testată pozitiv la Covid-19. Deși vestea a fost un șoc pentru fanii ei, Lora și-a asigurat urmăritorii că starea ei este una bună și că nu trebuie să se facă griji pentru că are o formă ușoară a bolii. Ea a subliniat importanța protejării sănătății și a prevenției, îndemnându-și admiratorii să fie atenți și să se protejeze în continuare, având în vedere că riscul de a contacta această infecție nu a trecut în totalitate.

„Zilele trecute mă întrebam dacă mai există covidel. Ei bine, ta naaa... E forma ușoară, deci fără frică. (...) L-am simțit. Aveți grijă de voi, protejați-vă”, a transmis Lora, pe pagina sa de Instagram.

Te-ar putea interesa și: Adda tună și fulgeră, după ce a apărut în podcastul moderat de Teo Trandafir. Ce nemulțumire are artista: „Atât vreau să vă spun” / Video

Te-ar putea interesa și: Vali Vijelie s-a dat de gol. Artistul a recunoscut câte partenere de viață a avut de-a lungul timpului: „Pe copii i-am recunoscut. Ei nu au nicio vină”

Cum se manifestă infecția Covid-19

Au trecut deja patru ani de la debutul pandemiei și multe persoane au trecut cel puțin o dată prin boală. Cu toate acestea, riscul de a contacta această infecție nu a dispărut complet. De aceea, este import să știm care sunt simptomele Covid-19. Ele pot varia de la ușoare la severe, manifestându-se în mod diferit de la o persoană la alta. Cele mai comune simptome includ febra, tusea și oboseala, iar unii pacienți pot experimenta pierderea gustului sau a mirosului.

Alte simptome pot fi durerea în gât, durerile de cap, durerile musculare sau articulare, frisoanele, congestia nazală, greața, vărsăturile și diareea. În cazurile severe, pot apărea dificultăți de respirație, dureri sau presiune persistentă în piept, confuzie și incapacitatea de a rămâne treaz. Este esențial ca persoanele care prezintă simptome severe să solicite imediat asistență medicală pentru a preveni complicațiile grave.

Te-ar putea interesa și: Serghei Mizil a rupt tăcerea. De ce nu vorbește cu Monica Tatoiu de mai bine de 12 ani: „Am avut multe scandaluri cu ea. Acela a fost începutul”

Te-ar putea interesa și: Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, și-a asumat relația cu Spike. Cum s-au fotografiat cei doi și ce mesaj au transmis public

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Starul filmelor pentru adulți, care a filmat 300 de scene în doar 6 luni, dezvăluie impactul brutal pe care l-a avut asupra corpului ei / video

Captură video: Pro TV. Sursă foto: Instagram/Shift. Sursă foto: Instagram/Ruby

JO a vrut să știe toată lumea asta despre Ruby și Shift. Artista a dezvăluit totul, în direct la TV 

Sursă foto: Captură foto Antena 1

De ce ar fi refuzat Diandra să plece împreună cu Andrei de pe insulă. Ispita Eric a dezvăluit adevăratul motiv

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Mircea Badea o face praf pe Dana Budeanu: Meltenism!

Sursă foto: Instagram/Karmen

Divorț șoc în lumea mondenă! Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu s-au despărțit, după 5 ani de căsnicie. Motivul pentru care au decis să-și spună „adio”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 9-15 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care își va întâlni marea dragoste

Captură video: Pro TV. Sursă foto: Instagram Karmen

Ioana Ginghină a vorbit public despre divorțul dintre Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu: „Mai vedem noi dacă rămân lucrurile așa, pe prietenie”

Captură video: Instagram/observatorantena1

Oana Ormenișan a fost cerută în căsătorie! Care a fost reacția prezentatoarei de la Observator când a văzut inelul de logodnă / Foto

Captură video: Pro TV

Zanni s-a despărțit de iubita lui! Câștigătorul Survivor All Stars s-a dat de gol: „Presimt că o să am o nevastă care merită totul”

Sursă foto: Instagram Karmen

Karmen Simionescu a presimțit divorțul de soțul ei! Ce declara în urmă cu câteva luni

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/Gând la gând cu Teo

JO s-a dat de gol și a spus asta despre Andrei Bănuță, în direct la TV. Artista nu s-a abținut: „Sunt foarte asumată”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Cristina Șișcanu, rețetă de maioneză cu de 5 ori mai puține calorii decât varianta clasică: „Se face doar din 3 ingrediente. E foarte gustoasă”




pixel