Lora, dispusă să adopte un copil: „Eu cred că dacă poți să iubești un bărbat foarte mult...”
Data publicării:
Lora le-a răspuns fanilor la curiozități, în mediul online.

Lora și Ionuț Ghenu au o relație de câțiva ani de zile și sunt extrem de fericiți împreună, chiar dacă își țin viața privată departe de ochii curioșilor. Cei doi sunt exemplul clar ai unei vieți intime și, chiar dacă la începutul relației aceștia au fost în centrul mai multor discuții, pe parcurs au reușit să dispară din fața camerelor de luat vedere. Tocmai din acest motiv, fanii sunt foarte curioși să afle cum merge relația lor, când se vor căsători, dar, și mai important, când se gândesc să facă un copil. Recent, într-o sesiune de întrebări și răspunsuri pe care a făcut-o cu fanii ei, Lora a fost întrebată dacă are o părere bună cu privire la adopție. Artista nu a fost deranjată de această curiozitate, ba chiar a oferit un răspuns amplu. 

”Eu cred că dacă poți să iubești un bărbat foarte mult, nu l-ai născut tu, dar e soțul tău, iubitul tău. Dacă poți să-ți iubești prietenii foarte mult, cred că poți să iubești foarte mult un copil care nu este născut de tine. Nu cred că asta e regula ca tu să iubești pe oricine”, a spus Lora pe InstaStory.

Poate te interesează și: Lora a pierdut o colaborare internațională, din cauza iubitului gelos: ”Omul chiar m-a admirat foarte mult”

 

Când vor ajunge Lora și Ionuț Ghenu în fața altarului

Lora și Ionuț Ghenu formează o relație de aproximativ șapte ani de zile. Cei doi trebuiau să ajungă până acum în fața altarului, însă, de fiecare dată, a intervenit câte ceva. Tocmai din acest motiv, artista spunea recent faptul că acest eveniment va fi unul foarte discret și de va ține, după cum a obișnuit deja, departe de ochii curioșilor.

”Ne gândim să facem nunta. Nu vreau să zic dacă am plănuit ceva, că de fiecare dată când am zis, de atâtea ori s-a întâmplat ceva. Există varianta în care deodată să se trezească lumea că ne-am luat, am face și așa. Nu trebuie neapărat să anunțăm, e important să știe doar oamenii de lângă noi, iar pe ceilalți să-i anunțăm după ce se întâmplă”, a mărturisit Lora pentru Spynews.ro.

Mai mult, aceasta ia în considerare chiar organizarea unui eveniment secret. 

”Poate fi și varianta asta, nu suntem atât de disperați să arătăm ceva lumii, adică dacă se întâmplă să se lege lucrurile așa cum ne dorim e și mai bine, dar vezi, nu știi ce se mai întâmplă cu lumea asta”, a mai spus Lora pentru sursa citată.

Citește și: Ce poreclă avea Lora în copilărie: ”M-a afectat foarte tare”. Artista, victima bullying-ului

 

Motivul pentru care cei doi au anulat nunta, ultima dată

Lora trebuia să ajungă anul acesta în fața altarului, însă izbucnirea războiului a făcut-o pe artistă să renunțe la această decizie. Vedeta speră că anul 2023 va fi unul mult mai bun pentru ea.

‘’M-a afectat foarte tare războiul. În afara faptului că voiam să cumpăr două case, pentru mine și pentru fratele meu, una lângă alta. Aveam și bani, dar am făcut și credit și s-a aprobat în a doua zi de război. Eram deja super afectată emoțional, n-am mai făcut nimic. Am fost atât de afectată că numai la măritat nu mi-a mai stat gândul. 2023 va fi anul meu, sper să nu se mai întâmple nimic’’, a declarat Lora la Antena Stars, în urmă cu ceva timp.

Poate te interesează și: Fratele Lorei, la un pas de moarte: „Amintirea asta îmi vine des”. Artista nu poate trece peste incident

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: adoptie  copil  iubit  lora  nunta 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel