Lora, probleme de sănătate. Artista și-a anulat toate concertele: ”Îmi pare rău! Ne vedem data viitoare!”
Data publicării:
Lora se confruntă cu probleme de sănătate. Artista și-a anulat toate concertele din următoarea perioadă. 

Lora este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața ei. Recent, artista a făcut un anunț cu care și-a întristat fanii.  Mai exact, vedeta și-a anulat toate concertele din perioada următoare din cauza problemelor de sănătate, care nu-i dau pace. Lora și-a asigurat fanii că va susține concertele pe care le-a amânat și le-a mărturisit că îi pare rău ca s-a ajuns aici. Artista nu a dat mai multe detalii legate de starea sa de sănătate. 

„Dragilor, din motive medicale nu mai pot susține concertele programate în acest weekend în Câmpulung Muscel și Zărnești. Îmi pare rău! Ne vedem data viitoare!”, a fost anunțul făcut de Lora pe paginile de socializare.

Lora, probleme de sănătate

Ulterior, frumoasa blondină le-a dat de înțeles fanilor că are probleme cu vocea, iar medicul i-a recomandat repaus vocal. Totodată, Lora a precizat că face injectabil pentru a scăpa mai repede de problemele care nu-i dau pace. 

„Eu joc mima următoarele 5 zile, că n-am voie să vorbesc. O am pe @dianamihai, pe care noroc că o iubesc, că altfel injecțiile din posteriorul meu ar fi mult mai dureroase decât sunt.”, a mai dezvăluit cântăreața într-un alt InstaStory.

Lora, BOALA care i-a schimbat complet alimentația

Lora a făcut mai multe experimente alimentare în ultimii ani. O perioadă a renunțat la carne și încerca să mănânce cât mai sănătos posibil. Cu toate astea, vedeta spune că se umfla, chiar și fără să mănânce. Recent, vedeta a fost diagnosticată cu intoleranță la gluten, ceea ce înseamnă că trebuie să scoată din dietă toate alimentele care conțin gluten, cum ar fi pâinea, cerealele și orice produs care conține grâu. 

„Am descoperit recent că am o intoleranță la gluten, de care nu am știut, dar de când evit să mănânc ce nu trebuie am început să mă desumflu, căci la un moment dat nu înțelegeam de ce mă umflu fără să mănânc. Se pare că am o alergie la gluten. Completez cu suplimente lipsurile de minerale și de vitamine pe care le-am descoperit și mă simt mult mai bine!”, a declarat Lora pentru Click. 

De Paște, artista și-a preparat mâncăruri pe bază de proteine, cum ar fi ouăle umplute, dar spune că nici salata de boeuf nu lipsește niciodată de pe masa ei.

„Salată de boeuf! Eu sunt genul care e obișnuit și cu piftia, răcitura! Am să fac răcitură și ouăle alea umplute cu pate de ficat”, a mai spus vedeta pentru sursa citată. 

Artista și-a amnat nunta din nou

Lora și Ionuț Ghenu trebuiau să se căsătoească anul acesta, după cum chiar artista anunța în urmă cu ceva timp. Însă, se pare că pasul cel mare nu va avea loc prea curând. Chiar dacă fanii așteptau să audă vești bune cu privire la marele eveniment, artista i-a dezamăgit pe toți când le-a spus că nunta se amână. Motivul invocat de ea este războiul, care a afectat-o foarte mult pe plan emoțional. De asemenea, Lora spune că mai există câteva planuri importante la care a renunțat tot din cauza acestei tragedii.

‘’M-a afectat foarte tare războiul. În afara faptului că voiam să cumpăr două case, pentru mine și pentru fratele meu, una lângă alta. Aveam și bani, dar am făcut și credit și s-a aprobat în a doua zi de război. Eram deja super afectată emoțional, n-am mai făcut nimic. Am fost atât de afectată că numai la măritat nu mi-a mai stat gândul. 2023 va fi anul meu, sper să nu se mai întâmple nimic’’, a declarat Lora la Antena Stars, potrivot spynews.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   concerte  lora  sănătate 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel