Lora, schimbare radicală de look. Artista a renunțat la părul blond, după 20 de ani: „M-am speriat de mine în oglindă” / VIDEO
Data publicării:
Lora, în vârstă de 41 de ani, și-a surprins fanii din mediul online, după ce a postat un videoclip, în care apare total schimbată. Artista a renunțat la părul blond, după 20 de ani, pentru o nuanță de roșcat.

Lora este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de la noi din țară. Ea este foarte activă pe rețelele sociale, acolo unde se bucură de o comunitate impresionantă de urmăritori. Artista își ține tot timpul fanii la curent cu ce se întâmplă în viața ei, așa cum a făcut și de această dată.

Lora, schimbare radicală de look. Artista a renunțat la părul blond, după 20 de ani: „M-am speriat de mine în oglindă”

Lora a mers la salonul de înfrumusețare și s-a lăsat pe mâinile hairstylist-ului, iar rezultatul îi place la nebunie. Artista a decis să renunțe la părul blond care a consacrat-o, după 20 de ani, pentru o nuanță de roșcat. Lora a postat pe rețelele sociale fotografii și videoclipuri cu noul look.

„Să vă povestesc cum m-am speriat de mine astăzi dimineață în oglindă, pentru că uitasem că m-am vopsit. Îmi place foarte mult. Puțină culoare, după 20 de ani de blond”, a spus Lora pe Instagram, la secțiunea InstaStory.

Te-ar putea interesa și: Jador și-a cunoscut viitoarea soacră. După întâlnire, mama Oanei Ciocan a întrebat de artist: „Nu știu ce părere și-a făcut despre mine” / VIDEO

Cum au reacționat fanii Lorei

Artista a postat și un videoclip pe pagina ei de Instagram, iar fanii nu s-au putut abține să nu comenteze noua schimbare la care a apelat artista. Internauții au avut numai cuvinte de laudă. „E ceva să nu-ți stea bine?”, „Ce bine îți stă, te avantajează maxim roșcatul ăsta, îți scoate în evidență culoarea ochilor tăi verzi”, „Te prinde schimbarea asta. Ești faină”, „Wow, fain, te prinde schimbarea. Ești superbă cu nuanța asta”, „Foarte frumoasă”, „O noua Lora. Ești superbă”, „Super!”, „Îți stă bine”, „Superb”, „Frumoaso”, „Te prinde foarte bine, prima dată am crezut că e Feli”, „Îți stă superb”, sunt oar unele dintre comentariile fanilor lăsate la postarea artistei.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de LORA (@loraofficial)

Te-ar putea interesa și: Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Te-ar putea interesa și: Cum au reacționat părinții Ramonei Olaru, când au auzit că fiica lor lucrează în televiziune: „Nu este un entuziasm dus la cote maxime, dar eu îi înțeleg”

Și Simona Halep a recurs recent la o schimbare de look

În urmă cu aproximativ două săptămâni, Simona Halep a mers la salonul de înfrumusețare, unde s-a lăsat pe mâinile lui Sorin Stratulat care i-a făcut o schimbare de look. Sportiva a renunțat la părut blond care a consacrat-o pentru o nuanță de brunet. Fanii nu s-au putut abține și au reacționat la fotografia pe care a publicat-o Sorin Stratulat pe contul de Instagram, în care apare alături de celebra jucătoare de tenis. „Ce bine îi stă asa! Felicitări!”, „Foarte frumoasă, îi stătea mai bine blondă, dar sa fie sănătoasă și voioasă, pupici!”, „Doi frumoși”, „Perfectă”, „Ce păr sănătos, natural, superb! Felicitări! E frumoasă”, „Ce frumoasă”, „Wow”, „Superb”, au fost doar unele dintre comentariile scrise de internauți la postarea cu noul look al Simonei Halep.

Citește întreaga știre aici: Simona Halep, schimbare radicală de look. Sportiva a renunțat la părul blond: „Ce bine îți stă așa”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Canal 33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în perioada următoare

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici. Captură video: Instagram/smiley_omul

Gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol a stârnit revoltă în mediul online: „Urât comportament! Fără cuvinte, că aș avea multe” / Video

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar




pixel