Lora și Ionuț Ghenu s-au căsătorit! Imagini spectaculoase de la cununia civilă 
Data publicării:
Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție! Cei doi au spus marele „DA” în fața ofițerului de stare civilă.

Așteptarea a luat sfârșit! Lora și Ionuț Ghenu trăiesc astăzi, 19 septembrie, una dintre cele mai frumoase momente din viața lor. În urmă cu scurt timp, artista și alesul inimii ei au spus marele „DA!” în fața ofițerului de stare civilă. După 9 ani de relație, cei doi au devenit oficial soț și soție. Deși au vrut și în 2020 să ajungă în fața altarului, cei doi au amânat marele eveniment din cauza pandemiei, dar acum nu le-a mai stat nimic în cale.

Te-ar putea interesa și: Ispita Marcel și Jimmy Dub au încheiat colaborarea. Cei doi nu s-au mai înțeles: „El s-a făcut cunoscut pe spatele meu”

Lora și Ionuț Ghenu s-au căsătorit! Imagini spectaculoase de la cununia civilă 

Vizibil emoționați, Lora și Ionuț Ghenu au ajuns la Starea Civilă puțin după ora 12:00, acolo unde au fost așteptați de cei dragi inimii lor. Lora a atras, fără doar și poate, toate privirile. Mireasa a strălucit într-o rochie lungă, de culoare roz pal, la care a asortat o pereche de sandale cu toc și o geantă care a avut culoarea rochiei. Nici Ionuț Ghenu nu a fost mai prejos. Mirele a purtat la cununia civilă un costum gri, la care a asortat o cămașă albă. După eveniment, proaspeții însurăței au ciocnit un pahar de șampanie cu invitații lor.

Te-ar putea interesa și: Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

„O să îmi taie cineva buletinul în fața mea. Am să fiu căsătorită cu iubirea vieții mele”

Cu o zi înainte de eveniment, Lora a împărtășit emoțiile sale cu fanii săi din mediul online: „Știți ce mi-am dat seama acum? Că mâine o să îmi taie cineva buletinul în fața mea. De mâine eu am să fiu căsătorită cu iubirea vieții mele. Mâine e starea civilă. O, doamne, sunt atât de fericită!", a spus Lora într-un videoclip postat pe rețelele sociale.

Te-ar putea interesa și: Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Lora și Ionuț Ghenu se pregătesc de nuntă. Când va avea loc cununia religioasă 

Numărătoarea inversă a început! Două săptămâni îi mai despart pe Lora și Ionuț Ghenu de marele eveniment. Nuntă va avea loc pe 5 octombrie, iar Lora va îmbrăca pentru prima oară rochia de mireasă. Aproximativ 300 de invitaţi sunt aşteptaţi la nuntă.

„Depinde foarte mult de locație. Am găsit locația care mi-ar plăcea să mă găzduiască. Luni aflăm. Am avut mai multe propuneri din partea prietenilor care au mai fost la tot felul de evenimente și au văzut locații frumoase. Sunt multe locații frumoase în București. Contează și numărul de persoane. Noi vrem să fie în jur de 300. Asta înseamnă că  trebuie să găsești o locație suficient de încăpătoare. Am putea pe 5 octombrie. Acum nu este stabilit. Îmi doream chestia asta de foarte mult timp. Trebuia în 2020, am zis că e o cifră interesantă. Și a fost interesantă pentru tot mapamondul”, spunea Lora, în cadrul emisiunii „La Măruță”.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete



sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Sursă foto: Antena 1

Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi

Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Captură video: Pro TV

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 4 zodii cu noroc la bani în această toamnă. Mihai Voropchievici: „Sunt șanse mari să primești o mărire de salariu”

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față

Sursă foto: Instagram Alin Oprea/Podcast „ un PODCAST mișto By Bursucu'”

Alin Oprea, replică tăioasă după declarațiile fostei soții. Artistul a desființat-o: „Femeia asta a fost blestemul vieții mele”




pixel