Loredana Chivu și Sorin Nicolescu, fostul soț al Andei Adam, s-ar fi despărțit. Cei doi aveau planuri de nuntă
Data actualizării:
Data publicării:
Loredana Chivu și Sorin Nicolescu, fostul soț al Andei Adam, s-ar fi despărțit, deși aveau planuri mari, iar blondina a primit inelul de logodnă.

Loredana Chivu și Sorin Nicolescu, fostul soț al Andei Adam, erau împreună de mai bine de un an. Cei doi păreau îndrăgostiți până peste cap, iar frumoasa blondină a primit chiar și inelul de logodnă din partea partenerului ei. În urmă cu nici două luni, blondina a declarat că lucrurile merg foarte bine între ei și că se simt mai liniștiți și mai fericiți decât niciodată. Cei doi îndrăgostiți tocmai ce se întorseseră dintr-o vacanță, în Spania, și planificaseră și alte plecări, după cum a spus chiar Loredana Chivu. Vedeta a mai spus că partenerul ei este cel care gătește mai mult în familia lor și că o face chiar foarte bine.

De asemenea, Loredana Chivu a mărturisit că Sorin Nicolescu i-a adus fericire sufletului ei și că pentru ea el este „acasă”. Mai mult decât atât, frumoasa blondină a precizat că fac multe activități împreună, precum mersul la sală și că relația lor a fost ferită de scandalul în care ea și fostul iubit au fost implicați.

Cu toate acestea, se pare că lucrurile nu au mai mers atât de bine între cei doi, astfel că vedeta a șters toate fotografiile cu iubitul său pe care le avea postate pe contul de Instagram. În plus, Sorin Nicolescu și-a dezactivat contul, iar în ultimele zile blondina a postat constant videoclipuri pe melodii triste, de dragoste. 

Te-ar putea interesa și: Leonard Doroftei, mărturisiri emoționante despre soția sa. Secretul unei căsnicii de 30 de ani

„Sufletul meu este fericit lângă el”

„Noi mergem la toate evenimentele împreună. O să lăsăm lucrurile să își urmeze cursul firesc, cum e și normal. În momentul în care totul e bine, normal că ambii parteneri sunt fericiți, lucrurile decurg bine, dar relația este cu adevărat testată atunci când dăm de greu. Lăsând la o parte tot ce s-a întâmplat, relația noastră este total paralelă față de acele lucruri. Noi suntem liniștiți și fericiți în relație și asta e cel mai important. Ne-am întors din prima vacanță, am fost plecați în Spania și urmează să mai plecăm.

Pentru mine, Sorin știe deja că are cel mai frumos caracter și cel mai important este că sufletul meu este fericit lângă el și că el pentru mine este „acasă”. El a avut inițiativa, că așa e normal, eu niciodată nu am avut inițiativa în relațiile mele, și am constatat că ne potrivim și ne simțim minunat împreună. Lucrurile au evoluat frumos. Mergem împreună la sală. El gătește mult mai mult și mai bine decât mine, ca să fiu sinceră”, a declarat Loredana Chivu, la Antena Stars, în urmă cu aproximativ două luni.

În urmă cu câteva luni, Loredana Chivu a trecut prin momente tensionate, atunci când fostul ei iubit, Dani Leș, i-a deschis numeroase procese. Acuzele aduse de bărbat sunt de înșelăciune, abuz în serviciu, delapidare și gestiune frauduloasă. Cu toate acestea, vedeta a câștigat procesul cu Dani Leș, iar decizia magistraților este definitivă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Vedete



Sursa foto: https://www.freepik.com/, @__natalisha__

Cinci zodii care vor obține câștiguri financiare în decembrie. Va fi o lună a prosperității

Captură video: Pro TV. Sursa foto: Mihai Trăistariu/Instagram

Karmen Simionescu s-a dat de gol și a spus asta despre Mihai Trăistariu, în direct la TV: „Sper să nu vadă vreodată, dar aia e, îmi asum”

Captură video: YouTube/Vocea României

Horia Brenciu a izbucnit în lacrimi la Vocea României. Vedeta nu s-a putut abține: „Când aud vocea ei, tresar. Brusc, toate amintirile se îngrămădesc în capul meu” / Video

Sursă foto: Instagram/Mario Fresh. Sursă foto: Instagram/Alexia Eram

Mario Fresh confirmă despărțirea de Alexia Eram, după opt ani de relație: „A fost o decizie dificilă”. În ce relații sunt acum cei doi

Monica Bârlădeanu, foto Instagram

Cât au costat rochiile de mireasă purtate de Monica Bârlădeanu la nunta de lux cu Valeriu Gheorghiță - Foto în articol

Captură video: YouTube/La Măruță. Alexia Eram și Mario Fresh/foto Instagram

Alexia Eram, poză cu un bărbat celebru, la Paris. Ce au comentat Andreea Esca și Inna - Foto

Captură video: YouTube/Vocea României

Oleg Spînu, finalist Românii au talent 2023, a întors toate scaunele la Vocea României. Irina Rimes: „Te vreau atât de mult, încât mi-am blocat doi colegi!” / Video

Sursă foto: Facebook/Daiana Prodan

Daiana, atac dur la adresa lui Radu Vâlcan. Imaginile care nu s-au văzut la TV: „Se lua de mine! Mă atacau foarte mult. Nu au dat chestiile astea la televizor” 

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'

„Ai hărțuit-o, lovit-o, ți-ai bătut joc de ea”. Zanni îl face praf pe Jador, după ce a declarat că Oana Ciocan are o nouă relație: „Stătea cu ochii vineți de lacrimi legată de pat în casă”

Sursa foto Instagram Lora

Mari emoții pentru Lora şi Ionuţ Ghenu. Gestul făcut de artistă după căsătoria religioasă - Video

Cătălin Botezatu, sursa instagram

Cătălin Botezatu a rupt tăcerea! Câți copii are celebrul designer - Video

Captură video: YouTube/Vocea României

Jitaru Lavinia a făcut senzație pe scena de la Vocea României. Theo Rose s-a ridicat de pe scaun și și-a pus mâinile în cap / Video




pixel