Loredana Groza dă de pământ cu nutriționiștii: E o chestie greșită acolo! - Video
Data actualizării:
Data publicării:
Loredana Groza a spus faptul că nu crede în nutriționiști și a motivat de ce.

Loredana Groza a spus faptul că nu crede în nutriționiști și a motivat de ce. Cântăreața a evidențiat faptul că dietele de slăbit nu sunt folositoare pe termen lung, corpul putând să aibă de suferit. Însă Loredana a evidențiat că nu dorește să jignească pe cineva, dar și-a exprimat ferm opinia, că nu dorește să primească recomandări și sfaturi de la nutriționiști.

Ce a făcut Loredana Groza în India

 

De asemenea, vedeta a adus în prim plan și experiența pe care a avut-o în India în acest context. Artista a mărturisit că a cunoscut nutriționiști în India ce au o abordare total diferită. 

Citește și - Adio, Monica ”Bîrlădeanu”! Schimbare surpriză după nunta cu Valeriu Gheorghiță  https://www.spectacola.ro/adio-monica-birladeanu-schimbare-surpriza-dupa-nunta-cu-valeriu-gheorghita_42196.html 

”Nu cred în psihiatri, nu cred în nutriționiști”

 

”Nu cred în psihiatri, nu cred în nutriționiști, nu vreau să jignesc pe nimeni, Doamne ferește, dar eu personal nu folosesc asemenea servicii. Fiecare om e construit altfel. Nu există un nutriționist care să folosească aceeași tehnică, nu există!

Eu am găsit prin India și acolo ei lucrează pe fiecare corp, pe fiecare om. Există o anumită structură. Ceea ce corpul tău poate accepta sau nu, corpul meu poate accepta. Ce mănânci tu mie poate să nu-mi facă bine. Este foarte mare diferență, sunt chestii foarte sensibile”, a declarat Loredana Groza în cadrul podcastului Da. bravo!, moderat de Mihai Bobonete.

Citește și - Fostă ispită de la Insula Iubirii a dat lovitura! Cu cine a fost surprinsă la un hotel - Foto / Video în articol https://www.spectacola.ro/fosta-ispita-de-la-insula-iubirii-a-dat-lovitura-cu-cine-a-fost-surprinsa-la-un-hotel-foto-in-articol_42202.html 

”Cine slăbește mai mult într-o lună… E o chestie greșită acolo”

 

”Nu există cineva care să știe nu știu ce dietă și slăbim. Nu există să slăbești mai mult de 3-4 kilograme într-o lună. Cine slăbește mai mult într-o lună… E o chestie greșită acolo. După aia, corpul o va lua într-un mod total invers. De fapt, tu n-ai slăbit. E o falsă slăbire. Trebuie să slăbești puțin, în timp, să-ți cunoști corpul”, a mai spus Loredana Groza.

Video

Youtube video image

Citește și - Drama neștiută prin care a trecut Monica Bîrlădeanu. Vedeta a trăit clipe de coșmar: „Loviturile în corp sună într-un anume fel” https://www.spectacola.ro/drama-nestiuta-prin-care-a-trecut-monica-birladeanu-vedeta-a-trait-clipe-de-cosmar-loviturile-in-corp-suna-intr-un-anume-fel_41919.html  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andrei Itu
Categorie: Vedete



Sursă foto: Instagram, Youtube/ Monica Bîrlădeanu, Ionela Nastase

Adio, Monica ”Bîrlădeanu”! Schimbare surpriză după nunta cu Valeriu Gheorghiță

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Mihaela Tatu, captură Video PRO TV.

Ce pensie primește Mihaela Tatu. Suma îi ajunge pentru plata unei singure facturi lunare: „Este pensia pe o viață întreagă de muncă”

Sursă foto: Captură foto Instagram Georgiana Lobonț

Cum a reacționat soția lui Vali Vijelie când a aflat că Georgiana Lobonț și soțul ei divorțează. Artistul nu se aștepta la această întrebare

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Facebook/Oana Pellea

Oana Pellea dă de pământ cu Alina Ceușan! Actrița s-a enervat la culme când a văzut derapajul influenceriței: „Câtă vulgaritate și lipsă de bun simț. Rușine!”

Sursă foto: Captură foto Instagram Alina Ceușan/Ada Galeș

O celebră actriță i-a luat apărarea Alinei Ceușan, după ce a fost aspru criticată din cauza unui gest controversat de la teatru: „Vă sugerez să o luați mai ușor”

Captură video: Facebook/Betty Salam. Captură video: Instagram/Betty Salam

„Nu suntem bine deloc. Ne-am despărțit”. Betty Salam, mesaj șocant la doar câteva zile după ce a vorbit despre împăcarea cu Cătălin Vișănescu

Captură video: YouTube/JORGE OFFICIAL. Captură video: YouTube/AntenaStars

Mara Bănică, șocată de imaginile prezentate de Pepe cu Raluca Pastramă la TV. Artistul a dat buzna în emisiunea lui Dan Capatos pentru a prezenta dovezi / Video




pixel