Loredana Groza, făcută praf de Mariana Moculescu, după ce i-a pupat picioarele lui Horia Moculescu pe scena din Mamaia: „Te-a învățat budismul. Blasfemie”
Data actualizării:
Data publicării:
Mariana Moculesuc revine cu o replică acidă față de Loredana, care i-a pupat picioarele lui Horia Moculescu.

Loredana Groza a fost surprinsă pe scena din Mamaia în timp ce îngenunchea în fața reputatului Horia Moculescu. Tocmai ce a avut loc cea de-a 60-a ediție a Festivalului Mamaia, iar Loredana s-a asigurat că va fi în centrul atenției și de data aceasta. Artista se entuziasmase foarte tare pentru ocazia aflată în fața ei, și anume de a cânta alături de celebrul artist.

Ea a făcut o declarație emoționantă înainte de a face gestul care a stârnit multiple păreri.

“Vreau să vă zic că aștept de foarte mulți ani acest moment și să știți că orice vis se împlinește dacă ți-l dorești cu adevărat! Vă jur! În seara asta visul meu se împlinește și nu am cuvinte să mulțumesc Universului, muzicii, că pot să îl am alături de mine, pentru prima oară într-un duet împreună, chiar dacă ne știm aproape de-o viață, pe marele, imensul artist, Horia Moculescu!

Horia este mai mult decât un guru al muzicii românești. Îți mulțumesc, Horia! Îți mulțumesc că ai stat până la ora asta târzie în noapte. E într-adevăr un puști, dar un puști rebel! O să vă cântăm unul dintre cele mai frumoase cântece!”, le-a mărturisit Loredana celor prezenți la Mamaia, notează Click!

Youtube video image

Răspunsul lui Horia Moculescu

La rândul său, Horia Moculescu a completat-o pe îndrăgita artistă, spunând următoarele:

“Când m-a rugat Loredana să cântăm ceva împreună, m-am gândit că e prea mult Moculescu! Corina-Moculescu, Miki – Moculescu, nu mai vreau! Și atunci am zis că Moculescu mai are un merit. În 1965 am înregistrat o melodie excepțională a unui mare compozitor, Vasile Veselovski, “Și dacă”, eu i-am cântat această piesă și mai sunt doi ani și sunt 60 de ani de când am lansat-o, în general se cunoaște piesa! (…) Foarte talentată fată și, desigur, onestă, pentru că e din Onești!”, a spus și Horia Moculescu despre duet și Loredana Groza.

Fosta soție a lui Moculescu, reacție acidă față de Loredana

Un răspuns neașteptat a venit din partea Marianei Moculescu, fosta parteneră a lui Horia Moculescu, care nu a fost deloc impresionată de gestul Loredanei.

„...Dragă, revino-ți!, te-a învățat budismul cum să te închini unui om? Gestul tău este o prostie și o blasfemie! Închină-te lui Dumnezeu!", a scris Mariana Moculescu pe rețeaua de socializare.

Fosta soție a artistului a făcut o pauză, după care a revenit cu încă o postare acidă, unde o acuză pe Loredana că s-a întors în România după eșecul plecării în SUA.

„Prin anii '90, această budistă se făcea de tot râsul pe scenele din Italia... Îmi aduc aminte ce show nereușit a avut și cât de prost a cântat...practic fără niciun strop de voce...Drept urmare, s-a întors in România să facă pe vedeta de la Hollywood. Vizionați show-ul din Italia al acestei pupăcioase și închinătoare la idoli...”, a încheiat vedeta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Showbiz
Tagurile articolului: horia moculescu  Loredana Groza  mamaia  mariana moculescu 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel