Loredana Groza, fără lejerie intimă. Vedeta a încins imaginația bărbaților: ”Lori este numai una”
Data publicării:
Loredana Groza a scăpat de orice inhibiție prin ultima fotografie postată pe rețelele de socializare.

Loredana Groza nu se oprește din a-și uimi complet fanii. Artista postează extrem de des pe rețelele de socializare în diferite ipostaze care să-i ascundă vârsta și care să o facă să semene cu o tânără trecută puțin peste 20 de ani. Dacă până acum aceasta s-a fotografiat în costum de baie din vacanțele de lux în care merge sau în ținutele provocatoare pe care le adoptă mereu la spectacole, de data aceasta vedeta a scăpat complet de orice inhibiție. Celebra cântăreață s-a fotografiat întinsă pe un pat și, după cum este vizibil în poză, a ales să îmbrace doar un tricou, în partea de jos lăsând la încercare imaginația fanilor. Internauții au reacționat imediat și au lăsat sute de comentarii la poza artistei: ”Lumea critică, dar multe ar vrea să fie în locul ei”, ”O adevărată doamnă”, ”Lori este numai una”, ”Ești super, ține-o tot așa”, sunt doar câteva dintre complimentele primite de Loredana Groza. 

 

Cum reușește Loredana Groza să se mențină în formă

Faptul că se bucură de o siluetă impecabilă la 52 de ani nu este întâmplător, astfel încât, artista a dezvăluit că nu face sacrificii doar pentru voce, ci și pentru trupul ei de invidiat. Solista a renunțat și la câteva alimente, extrem de dăunătoare într-o dietă, deși, mărturisește ea, îi plăcea foarte mult să le consume. 

“Din păcate, am renunțat și la înghețată de peste 20 de ani, la pizza, la paste, la pâine, chiar dacă pâinea este mâncarea mea favorită, când cineva mă întreabă. În altă viață, poate că o să îmi doresc să am un asemenea metabolism în care să mănânc doar pâine și să nu am nicio problemă, să nu trebuiască să merg la sală. În fiecare zi fac sport, dacă sunt plecată am cu mine ustensilele de făcut sport în cameră. Ori alerg, ori merg, fac activități fizice pentru că trebuie să pui sângele în mișcare, trebuie să pui mușchii în mișcare, nu doar mușchii minții sau ai gâtului. Trebuie să fie totul o armonie în viață. Trebuie să te împaci cu oamenii cu care, să spunem că, nu te înțeleg sau nu te înțeleg. Să îi înțelegi, să fii înțelept, să fii, asta este. Eu nu sunt, dar sunt pe drumul cel bun.”, a declarat artista potrivit ego.

Loredana Groza, convinsă de Dennis Hopper să nu-și pună silicoane: ”O femeie este adevărată, atunci când are ce e al ei”

 

 

Ce spune artista despre operațiile estetice

Chiar dacă de-a lungul timpului, Loredana Groza a fost de mai multe ori acuzată pentru faptul că ar fi apelat la ajutorul medicilor esteticieni, aceasta spune că nu susține niciun fel de operație, ci doar atunci când este vorba despre sănătate. 

„Din fericire, nu cred decât în operații de sănătate, atunci când ești bolnav și ai nevoie. De alte intervenții, eu cred că nu am nevoie.”, a mai spus artista potrivit impact.ro

 

”Nu merg des la cosmetică”

„Timpul pe care-l investesc, nu prea mult, e extrem de bine rânduit. Nu merg des la cosmetică, nu-mi permit să pierd timp acolo. Nu pot face altceva legat de aspectul fizic decât să fac sport. Nu există operații care să te facă să ai pielea sănătoasă. Dacă nu știi să-ți întreții din interior atributele, poți face orice fel de intervenii, dar nu sunt de folos. Așa că nu aruncații cu banii pe geam fetelor, domnilor…

Am un program de viață extrem de strict, disciplină, sunt ca un sportiv de performanță, nu-mi pierd nopțile. Doar atunci când am câteva zile de vacanță, atunci îmi permit să mă abat de la el. Dar vacanță, din păcate nu am când să iau, dar din fericire am mult de lucru și asta mă bucură. Nu am răgaz să plec nicăieri.

Încerc să-mi cheltuiesc timpul atât de eficient încât să le fac pe toate, să mă ocup de familia mea, de fiica mea, de cei dragi, pentru că au și ei nevoile lor, să fiu prezentă la toate evenimentele importante din viața celor din jurul meu, să-mi fac fanii fericiți, aceasta e misiunea mea. De aceea sunt prezentă oriunde sunt chemată, oriunde sunt dorită, indiferent de efortul pe care-l fac.”, a mai declarat vedeta.

Loredana Groza rupe tăcerea despre operațiile estetice: „Sunt și întotdeauna am fost originală sută la sută”


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: dezbracata  Loredana Groza  operatii estetice  silueta 


DC Media Group Audience

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Horoscop chinezesc până pe 8 aprilie, cu Anca Dimancea. Zodia care o va duce excepțional: „Prosperitate, rezultate”

Horoscop Alina Bădic 17 – 23 martie 2024. Zodia care va da lovitura

PETRA PINTELEI

Petra Pintelei, o tânără nevăzătoare pe care toți românii ar trebui să o cunoască! Știe șase limbi străine, se machiază singură și muncește pe calculator / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Ce aduce 2024 în funcție de cifra de destin. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cum îți va merge în dragoste în acest an

 Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Astro Fanatik

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Avertisment pentru 3 zodii

Sursă foto: Captură video Românii au Talent / VOYO

Crețu Daria Ioana, moment de excepție la Românii au Talent. Andra: Nu pare că a cântat un copil pe scenă, pare că a cântat un om cu foarte multă experiență

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Horoscop 18 - 24 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de „succes, reușită și un contract semnat”

Captură video: Voyo

Condițiile grele îi fac pe Războinici să recurgă la tot felul de metode. Iancu Sterp a încercat să-și facă papuci din lemn la Survivor All Stars

Românii au Talent

Românii au talent: Karlos Tănăsescu recită din Eminescu și face calcule cu sute de numere, în același timp. Andra: Mi s-a făcut pielea de găină!

Românii au Talent

Edina i-a cucerit pe cei 4 jurați de la Românii au Talent. Andra: Îmi dă speranță că viitorul arată bine

Daniela Simulescu, captură video Youtube

Marte intră în Pești, din 23 martie. Daniela Simulescu a dezvăluit care vor fi cele mai afectate zodii

Iulia Vântur, Teo Trandafir/ captură video Youtube, Kanal D2

Iulia Vântur, scoasă din minți de Teo Trandafir. A fost luată la rost în direct despre „relația” cu Salman Khan: „Nu pare că aveți chimie, ci că faci parte din stafful lui”



pixel