Loredana Groza vrea să dea lovitura în actorie: ”Mi-ar plăcea să interpretez o femeie puternică”. Artista a primit deja oferte
Data publicării:
Loredana Groza a dezvăluit cum ar arăta rolul perfect, pe care și-ar dori să-l interpreteze într-un film.

Loredana Groza se mândrește cu o carieră de succes la vârsta de 52 de ani, când artista ajunge să urce pe scenă și de patru ori în aceeași noapte. Chiar dacă are o comunitate extrem de mare în industria muzicală, celebra solistă mai are încă o pasiune, pe care a pus-o pe planul doi, actoria. Deși nu a apucat încă să se facă extrem de vizibilă și în acest domeniu, Loredana Groza a dezvăluit faptul că a primit câteva oferte în acest sens, ba chiar a descris și personajul de film pe care și-ar dori să-l interpreteze.

“Aș vrea să joc un rol contre-emploi, un rol opus felului meu. Se spune că personajele negative sunt cele mai greu de jucat și cele mai provocatoare. Sunt în discuții. Trebuia să joc în filmul lui Sergiu Nicolaescu. Chiar înainte să plece dintre noi, eram pe ultima sută de metri pentru un lungmetraj despre Maria Tănase. Din păcate, nu a fost să fie, dar mi-ar plăcea să interpretez o femeie puternică, o femeie care să inspire alte femei. Femeile au nevoie de asta ca de aer, mai ales în ziua de azi, în care suntem provocați de perfecțiune, de aceste false frumuseți pe care ni le vinde media. Important este să ne păstrăm frumusețea interioară și să rămânem cât mai nealterate pentru că sunt atâtea modalități pe lumea aceasta fără să faci chestii extreme. Asta vreau să spun, acesta este mesajul meu.”, a declarat Loredana Groza potrivit ego.ro

Mircea Badea, reacție savuroasă la fotografia Loredanei Groza, fără lenjerie intimă: „Munții noștri aur poartă și doamna Loredana nu poartă!”

 

Loredana Groza merge la sală împreună cu fiica ei

Loredana Groza și fiica ei, Elena, în vârstă de 24 de ani, au o relație extrem de apropiată, iar fata seamă extrem de mult cu cea care i-a dat viață. Mai mult, celebra artistă spune că cele două merg împreună la sală, unde tânăra practică antrenamente destul de grele. Acest lucru a trezit foarte multă admirație din partea mamei ei, care o laudă la orice pas.

“Ne place să mergem la sală împreună. Ei nu îi plăcea, dar am atras-o în această chestie. Acum am observat că este foarte atrasă de antrenamente mai grele decât de cele simple. Până acum câteva săptămâni, avea antrenamente mai simple și de ceva timp le-a început pe cele mai dure. Îi plac provocările. Asta m-a bucurat foarte tare, că, de obicei, lumea fuge de răspundere sau de greu. Ea, uite, că a reușit.”, a mai spus artista.

Loredana Groza, convinsă de Dennis Hopper să nu-și pună silicoane: ”O femeie este adevărată, atunci când are ce e al ei”

 

Cum reușește artista să se mențină în formă

Faptul că se bucură de o siluetă impecabilă la 52 de ani nu este întâmplător, astfel încât, artista a dezvăluit că face sacrificii uriașe pentru trupul ei de invidiat. Solista a renunțat și la câteva alimente, extrem de dăunătoare într-o dietă, deși, mărturisește ea, îi plăcea foarte mult să le consume. 

“Din păcate, am renunțat și la înghețată de peste 20 de ani, la pizza, la paste, la pâine, chiar dacă pâinea este mâncarea mea favorită, când cineva mă întreabă. În altă viață, poate că o să îmi doresc să am un asemenea metabolism în care să mănânc doar pâine și să nu am nicio problemă, să nu trebuiască să merg la sală. În fiecare zi fac sport, dacă sunt plecată am cu mine ustensilele de făcut sport în cameră. Ori alerg, ori merg, fac activități fizice pentru că trebuie să pui sângele în mișcare, trebuie să pui mușchii în mișcare, nu doar mușchii minții sau ai gâtului. Trebuie să fie totul o armonie în viață. Trebuie să te împaci cu oamenii cu care, să spunem că, nu te înțeleg sau nu te înțeleg. Să îi înțelegi, să fii înțelept, să fii, asta este. Eu nu sunt, dar sunt pe drumul cel bun.”, a declarat artista pentru prima sursă citată.

Citește și: Ioana Ginghină, DIETĂ: ”Eu nu mai mănânc seara de ani de zile”. Cum arată meniul dintr-o zi al actriței / EXCLUSIV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: actorie  dietă  familie  fiica  Loredana Groza 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Canal 33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în perioada următoare

Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici. Captură video: Instagram/smiley_omul

Gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol a stârnit revoltă în mediul online: „Urât comportament! Fără cuvinte, că aș avea multe” / Video

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Alexandra Duli, captură video Youtube, Catalin Maruta

Alexandra Duli, adevărul despre relația cu Zanni: „Îmi place de el. Nu aș spune nu”


Tata sau mama? Cine transmite inteligența copilului?

Întrebarea dacă inteligența este transmisă a fost...



pixel