Lucian Mîndruță, mesaj dureros pentru tatăl său. Jurnalistul a recunoscut că nu și-a cunoscut prea bine părintele
Data actualizării:
Data publicării:
De Ziua Națională a României, Lucian Mîndruță a postat un mesaj emoționant în memoria tatălui său.

Lucian Mîndruță a publicat pe rețelele de soclializare un mesaj dureros pentru tatăl său. Jurnalistul a recunoscut că nu a apucat să-și cunoască prea bine părintele pentru la vârsta de patru ani părinții său au divorțat. Îmbrăcat în uniforma militară, Lucian Mîndruță le-a povestit fanilor câteva lucruri despre tatăl său.

 “Tata a fost militar toată viaţa lui. Dar nu vă gândiţi la ceva spectaculos: cel mai mare grad la care a ajuns a fost de plutonier adjutant. Arma? Muzica militară.Cât a putut, a cântat la trompetă. Când n-a mai avut putere să sufle, a trecut la studioul de înregistrări şi s-a făcut sunetist. Aşa, pe lângă el, am învăţat câte ceva despre mixere audio şi montaj de benzi.

A murit de ani buni. Nu l-am întrebat niciodată dacă şi-a iubit ţara, pentru că niciodată n-am fost atât de apropiaţi. Ai mei s-au despărţit când aveam 4 ani şi eu am rămas cu mama. Aşa că tată aveam de două ori pe lună, duminica…Am primit uniforma asta – mă rog, o mică parte din ea – de la MAPN, de ziua noastră, a tuturor. Am pus-o pe mine în primul rând în amintirea lui. Aşa că, tată, oriunde ai fi, te salut cu durerea de a nu te fi cunoscut atât de bine… Iar pe tine, Românie, te salut cu bucuria de te putea iubi, vie. La multi ani, dragilor!”, a scris Lucian Mîndruţă pe pagina sa de Facebook.

 

Lucian Mîndruță a fost răpit în copilărie

 

Lucian Mîndruță este unul dintre cei mai apreciați jurnaliști. Vedeta și-a deschis sufletul și a vorbit despre momentul în care a fost răpit de tatăl său, la scurt timp după divorțul părinților.

 

„Mi se spunea Boțoroagă pentru că făceam boroboațe. Nu știu de ce în comuna mea boțoroagă desemna o chestie nașpa pe care o făcea un copil. Făceam diferite boacăne, diferite chestii… Uite, una dintre ele, n-am făcut-o eu, a făcut-o tata… Eu sunt unul dintre puținii copii răpiți în România comunistă. Am fost răpit și multă vreme în sat mi se spunea “Furatul”.Am fost răpit de tatăl meu. Părinții mei s-au despărțit, mama m-a dus la țară și m-a lăsat cu bunicii acolo. Și bunicii, ei fiind mai în vârstă așa, aveau un tabiet: dormeau la prânz. Și eu mă jucam afară, în curte, la prânz.Bunicii s-au trezit, “unde-i copilul, ce s-a întâmplat?”, răpit, telefoane, Miliție… Până la urmă am fost găsit, n-a pățit nimeni nimic, n-a fost tata nici măcar judecat sau condamnat sau arestat pentru răpirea mea, s-a rezolvat. S-a mușamalizat cazul așa, adică m-a dat înapoi”,a povestit Lucian Mîndruță la Digi 24.


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: lucian mindruta 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel