Lucian Viziru a recunoscut. Cu ce vedetă din showbiz și-ar dori o aventură: „Asta ca să mă și împac cu ea, cu ocazia asta”
Lucian Viziru a dezvăluit cu ce vedetă din showbiz și-ar dori să aibă o aventură. 

Lucian Viziru a făcut dezvăluiri inedite din viața lui personală. Actorul a fost invitat la rubrica „Sosurile iuți”, din cadrul emisiunii „La Măruță”, difuzată pe PRO TV, acolo unde i-au fost adresate mai multe întrebări. La cele la care nu a vrut să răspundă, Lucian Viziru a fost nevoit să mănânce din sosurile picante. Având probleme cu stomacul, vedeta și-a contactat medicul înainte de emisiune, care i-a recomandat câteva pastile.

 Una dintre întrebările puse de Cătălin Măruță a fost: „Cu ce femei din showbizul românesc ai fi vrut să ai o aventură, dar nu ai avut curaj să le propui asta?”,  iar răspunsul lui Lucian Viziru a fost Simona Gherghe, cea cu care a avut un conflict în urmă cu câțiva ani, scrie protv.ro.

„Da, Simona Gherghe. Un nume am de unde să îți dau, mai multe nu am de unde să scot”, a zis el în direct la PRO TV.

Ce conflict a avut Lucian Viziru cu Simona Gherghe

Simona Gherghe a declara la vremea respectivă că Lucian Viziru a cerut o sumă de bani pentru a apărea în emisiunea pe care aceasta o moderează. În acel moment, actorul tocmai se despărțise de Tania Budi, iar prezentatoarea TV ar fi vrut ca artistul să vorbească despre acest subiect la ea în emisiune. 

“Omul ne-a cerut bani și apoi a vrut drept la replică pentru că am spus pe post că a cerut bani. El a intrat să dea un drept la replică, l-a dat. La revedere! Iar eu am trecut la următorul invitat. Acesta a fost Cătălin Botezatu. Cât despre bani, eu am adus probe, am arătat e-mailul. Cum adică, nu l-am plătit pe Goran Bregovic și să-l plătesc pe Lucian Viziru? Cât despre sfaturile lui… Asta-i bună, mă învață Lucian Viziru pe mine să fac televiziune! Fiecare să facă ce știe mai bine, el muzică, eu televiziune”, a spus fosta prezentatoare de la “Acces Direct”. la momentul respectiv, potrivit cancan.ro

Lucian Viziru a mărturisit că nu ceruse bani pentru el, ci pentru trupa lui, care era formată din cinci băieți. 

“Eu nu am cerut bani ca să vin în emisiunea dumneavoastră, eu am cerut bani pentru cântare. Eu nu cer niciodată bani pe unde mă duc să vorbesc. Am cerut 1000 de euro pentru trupa Lucian Viziru, care e formată din cinci băieți”, a spus, atunci, și actorul.

 

Citește continuarea AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Romina Băluță | Dată: 30 apr, 15:12

Sursa foto: Elena Merișoreanu, Facebook

Elena Merișoreanu dă de pământ cu artiștii care se plâng de pensiile prea mici: ”E o rușine. S-au câștigat saci de bani. Cântăm o oră și primim 1000 și ceva” EXCLUSIV

Sursa foto: Carmen Harra și Delia, facebook/ colaj foto

Carmen Harra, dezvăluiri neașteptate despre sarcina Deliei, după ce i s-a prezis că va avea o fiică: „Îi este frică să nu se întâmple ceva dacă face acest copil”

Captură video Youtube/ Vorbește lumea

Adela Popescu, gestul pe care îl face în fiecare vacanță all inclusive: „Mi-e rușine să spun”

Sursa foto: Captură video/ Antena 3

Băutura MINUNE care curătă ficatul. Lidia Fecioru: „Se bea doar nouă zile”

Sursa foto: Sidonia Spătaru, captură Youtube/ Acces Direct

Văduva lui Dan Spătaru, de urgență la spital după ce s-a prăbușit în plină stradă: "Am zis să nu mă lovesc cu capul de trotuar și..."

Sursa foto: Carmen Iohannis, Facebook

Gafa vestimentară uriașă făcută de Carmen Iohannis la dineul NATO. Cum a fost poreclită Prima Doamnă

Sursa foto: Delia, instagram

Delia Matache, martoră la tragedia din Alpii italieni, Dolomiti. Mai mulți oameni au fost uciși de o avalanșă: "Sfatul meu e ca pasionaţii de munte să..."

Sursa foto: Brigitte Pastramă, Instagram

Florin Pastramă, primele declarații despre divorțul de Brigitte Sfăt: ”După ce se mai calmează lucrurile atunci...”

Sursa foto: Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook

Aurel Pădureanu, îngropat în datorii. Soțul Corneliei Catangă se confruntă cu probleme financiare: ''De unde să plătesc?”

Lumânare, foto Unsplash/ autor: CHIRAG K

Doliu în lumea muzicii populare. O mare artistă s-a stins din viață: „Bunul Dumnezeu să-i așeze sufletul unde drepții se odihnesc!”

Sfinții Apostoli Petru și Pavel, sursa foto Doxologia.ro

Sfinții Apostoli Petru și Pavel 2022. Tradiții și obiceiuri. Ce NU ai voie să faci în această zi de sărbătoare

Sursa foto: Anamaria Prodan și Traian Băsescu, facebook/ colaj foto

Ce scrisoare a primit Anamaria Prodan de la Traian Băsescu: „Mare noroc a avut Reghe!” Impresara a făcut totul public